Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny1511
    21. Srpanj 2023. 20:44

Pahuljka

Suborkinje moje prijavljujem pucanje vodenjaka 😍
    Nije filmski, nisu veeelike kolicine ali nekotrolisano curkanje sa sukrvicom. Prijavila sam u bolnicu i rekli su samo lagano, ima jos vremena kad i za sat dodjem nisam zakasnila. Trudovi tu i tamo od jacih ka slabijim tipicni menstrualni.
    Sve spremno, jos malo da uzivamo sami u kuci a uskoro se vracamo aBd u troje 😍
    Drz’te nam fige a mi se javimo prvom prilikom 🙋🏼‍♀️🙏🏽

Sretno Pahuljka i da nam se javiš s lijepim vijestima i što lakšim i bržim porodom što prije. 

👩🏻34g, začepljen jajovod, PCOS, 1x
    laparo i histeroskopija, pregrada na maternici, T-shape uterus
    🧔🏻‍♂️ 36g. zdravko dren
    2/2020 blaga stimulacija 1🥚 beta 0
    5/2020 blaga stimulacija 3🥚, 2 🐧 beta 0
    9/2020 FET 👎
    04/2021 laparo i histeroskopija; septum, T-shape uterus
    06/2022 puna stimulacija, 7 🥚, nema 🐧😢, beta 0
    10/2022 puna stimulacija 17🥚, 1🐧
    11/2022 hiperstimulacija, beta 300 🤰🏻💝
    07/2022 stiže nam curica 👶🏻🥰
    Termin 28.7. ❤️, Petrova

https://www.tickerfactory.com/

• Robin_Daggers
    21. Srpanj 2023. 20:50

Sunny drzim palcice da je to to 💪
    Pahuljka, lajkam optimizam, nek ti porod bude divan ♥️
    Sayuri i mi smo bili prosli tjedan kod kardiologa zbog suma, isto se samo nije rupica do kraja zatvorila. Pretpostavlja dr da ce do prve godine biti zatvoreno.

milica94
    21. Srpanj 2023. 20:56

Miracle2023 mogu misliti iscekivanja i neizvjesnosti, pogotovo kad se predje termin,pa svaki je dan kao godina. Drzim fige da se pokrene nesto sto prije, i da krene samo i prirodno, bez vjestackih trudova. Mada kako god da bude, da bude najbolje za vas dvije.🤞🥰
    Pahuljka Jao divno, eto stize malena smizlaa, zelim ti sto laksi i sto brzi porod, i da sve prodje najbolje moguce, i da se uskoro mazite, i Boga mi zavidim malo, sto se pokrenulo nesto 🥰🥰
    Ostale cure sto smo u iscekivanju, zelim nam strpljenja i da se sto prije nešto pokrene. 🤞🤞🤞

MareiKate
    21. Srpanj 2023. 22:30

Pahuljka iznenađenje kod tebe 😁 pretičeš terminuše 😄 sretno i javi se kad uspiješ ♥️

Vanilla Diva
    21. Srpanj 2023. 22:42

Pahuljka sretnooo! 
    Ostalima koje cekaju da se nesto pokrene drzim fuge sto prije da krene i da sve prođe dobro! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🍀
    Sayuri bas ste zgodni ti i tvoj bebac 😍 jako mi je drago cuti da su straiji brat i sestra dobro prihvatili maloga 👍🏻 to je bas vazno. 
    Thinkpurple jesi ti ziva? 

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Mia2023
    22. Srpanj 2023. 00:19

Pahuljka sretnooo 🤞💕

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Lemon
    22. Srpanj 2023. 03:40

Žene koje probada dolje nisko, ako probada kao da netko iglom onda je to dobro, tj. znači da se beba spustila I da se još bolje namjesta u zdjelicu. Mene je na jednom ctg tako jako probolo i onda je pokazao i trud. 
     Pahuljka sretno!

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• cordis00
    22. Srpanj 2023. 06:26

Lemon

Žene koje probada dolje nisko, ako probada kao da netko iglom onda je to dobro, tj. znači da se beba spustila I da se još bolje namjesta u zdjelicu. Mene je na jednom ctg tako jako probolo i onda je pokazao i trud.
    Pahuljka sretno!

Bas si dobro to napisala, kao iglom je to ziganje. Meni se u biti to sve pokrenilo nakon prvog pregleda s 36 tj, nez jel zato jer su bili grubi, al jos mi je gore nakon ovog s 37 u cet, sad sam prst do ovoja i glavice, al toliko me nocas probadalo da nisam mogla zaspat dio noci. Bas se muzu zalim, zelim rodit ranije jer mi je dosta vise, al tako sam umorna i neispavana, nemam snage, bar bi jos izvukla kojih tjedan dana i pokusala se naspavat. A nasa mala se budi ka sat u 5:45 vecinu jutra.

👩33g👨33g 👧👧👶

Ally007
    22. Srpanj 2023. 11:49

Pahuljka - sretno, javljaj novosti kad ces moći!
    Cordisoo- želim ti bar još par dana spavanja pa onda uživanac s bebom!
    Jel koja od vas bila već vani u šetnji s bebama? Mi razmišljamo da se odvažimo sutra,ne znam jel prerano još 🤔 Tehnički mali još nije korigirano ni terminska beba, al sad ima 2800 i ok je, žao mi je da stalno bude zatvoren pod klimom u kući 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• cordis00
    22. Srpanj 2023. 12:29

Ally ja sam s prvom izisla iduci dan na 15 min i tako smo svaki dan povecavali, isli smo do parka gdje je cist svjez zrak, ne medu auta i promet. Al moja je bila terminska beba i jos je ta jesen/zima bila bas blaga i ugodna.
    Ako sve bude ok s nama, planiram i s ovom bebom odmah van, ali pazit na vrucine, najvj rano ujutro.

👩33g👨33g 👧👧👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.