Drage zenice! Stigla sam kuci. Nisu se ponavljale one.jake kontrakcije, danas čak 2x rađen CTG i pitali me dal zelim kuci i ja oberučke prihvatila jer sam blizu bolnice. Pred otpust pregledali me vaginalno i malo se pojavilo sukrvice... znaci kad slom živaca nisam dobila... sta me koji moj cackate dole ako je prethodni dan bilo sve zatvoreno i ok. S obzirom da se smanjilo skoro skroz ipak samdosla kuci.
Bebica je dobro na 35+3 procijenjena na 2530gr pa sam zadovoljna.
Nastavljam kontrole kod svog ginekologa uz obavezan CTG 2x sedmično i praćenje pokreta.
Odlucila da mirujem do 37 nedelje tako da se od sutra prekosutra bacam na lagane stvari da radim iz fotelje... raspoređivanje i pranje robice i kupovina sto on line stvari koje nedostaju.
Sve vas grlim i drzim fige da se ove sto su u terminu poroda sto prije.🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰⚘⚘⚘⚘⚘
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Hej raja…
I mi smo kuci dosli, braco i seka apsolutno odusevljenj bratom, stariji je razumniji i shvata, ali malecka bi se igrala sa njim kao da je lutka, pa dezuramo pored dok malo ne shvati 🫶 Tempo nam je za sada jelo-spavanje-jelo itd. Fino po noci ( za sada), zakenka ga nahranim i nastavimo spavati, mlijeka sasvim dovoljno imam. Iskreno, ne mogu se pozaliti, ali to je zbog iskustva nista vise, prosla dva puta pa vise znam sve fore i sta me ceka… uglavnom planiramo prvu setnju vec sljedeci tjedan… a da, garderobica, samo bodi 😎 Meni zaista nije jasno da neko obuce dugi rukav bodi , u bolnici sve bebe izasle kratki rukav… ovaj moj cak ni carapice nema, kad spava preko je lagana dekica i to je to…
Trudnice, sve ste blizu drzite se 💪💪
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Ajde super, sad mi je lakše 😁
Bambi hahaha možda je giniću malo ruka pobjegla dok je mjerio 🤣
Takica super da ste kući. Sad odmor da i laganini.
Sayuri stvarno su ga lijepo prihvatili, to je baš lijepo. Neka ga maze i paze. Bome i pohvalno da već planirate šetnju 🥰
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Hej raja…
I mi smo kuci dosli, braco i seka apsolutno odusevljenj bratom, stariji je razumniji i shvata, ali malecka bi se igrala sa njim kao da je lutka, pa dezuramo pored dok malo ne shvati 🫶 Tempo nam je za sada jelo-spavanje-jelo itd. Fino po noci ( za sada), zakenka ga nahranim i nastavimo spavati, mlijeka sasvim dovoljno imam. Iskreno, ne mogu se pozaliti, ali to je zbog iskustva nista vise, prosla dva puta pa vise znam sve fore i sta me ceka… uglavnom planiramo prvu setnju vec sljedeci tjedan… a da, garderobica, samo bodi 😎 Meni zaista nije jasno da neko obuce dugi rukav bodi , u bolnici sve bebe izasle kratki rukav… ovaj moj cak ni carapice nema, kad spava preko je lagana dekica i to je to…
Trudnice, sve ste blizu drzite se 💪💪
Divni da su dobro prihvatili novog člana i da se dobro osjećaš. 🎊🎉
Vezano uz dugi bodi... Čitala sam da je to način da zaštitiš bebu od sunca. Kao sve lagano, ali dugo. Mi još nismo išle van, planiramo sutra ako bude sve ok, ali tek navečer. U tom slučaju idemo u kratkom, ali ako bude sunce ne znam 🤷 vele da nije dobro niti preko košare prebaciti tetru jer sprječava strujanje zraka i zapravo dođe do zagrijavanja, umjesto da bude bebi hladnije. A i kad smo išle iz bolnice tražila nas je sestra čarape ili hlače zatvorene da joj damo...
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Drage mame, zelim da vam cestitam na bebicama koje subse vec rodile i koje tek dolaze 🥰 ja sam sa Jesenskih beba, 31 nedelja i imala bih pitanje za vas. Naime kako sad kupujem stvari za bebana gledam da ne kupujem previse a opet zelim sve da imam spremno. Planiram da dojim, voljela bih da mogu da naviknem bebicu i na siku i na flasicu sa izdojenim mlijekom da bi i tata mogao ponekad da je nahrani. E sad me zanima kako najbolje navici bebicu na oboje? I vezano za kupovinu na listi mi jos stoji stelirizator za bocice, elektricna pumpa (Medela, MomCozy ili Lansinoh), grijac za flasice. Ima li smisla to sve kupovati odmah? Veliki pozdrav
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Pereca333 ja sam sve to imala spremno i kupljeno i dobro da jesam 😂 dojenje nismo uspostavili u bolnici i doma sam ga morala hraniti na flasicu tako da mi je sve sto si navela uveliko olaksalo 😁 sterilizator i grijac imam od Tommee Tippee i meni su oboje super, a izdajalicu i flasice Philips Avent i isto su mi odlicne. Na pocetku sam koristila Tommee Tippee anti colic flasice, ali su me krenule nervirat jer je protok brzi od Aventa i nekad su se znale zacepiti sto je po noci bilo uzasno stresno 😂
Dobro jutro buduće mame. Trebala bih malu pomoć od vas. Kako uskoro ulazim u 9 tjedan razmišljam o Prenatalnim testovima. Dvoumim se između dva: panorama i you51. Možete li mi pomoći ako mi napišete koji ste radili, koji biste vi preporučili i zašto.
Inače sam i Zagreba. Hvala na svim odgovorima 💕.
Takice, drago mi je da si doma 😊
Pereca, ovdje ti svaka od nas može dati svoje mišljenje ali to ne znači da će to odgovarati za tebe i tvoju bebu...
Rado bih čula Thinkpurple kako je?!
Ja mislim da se meni od jučer do danas spustio trbuh i to mi se ne sviđa. Mislim skoro sam u terminu, nemam brige s te strane nego organizacija starije djece 🤦🏼♀️ pokrivena sam čuvanjem tek od tjedan dana prije poroda, sve prije je teška improvizacija 🤦🏼♀️
Hej zanima me vase misljenje jucer sam bila u vinogradskoj na kontroli koja je prosla super i dalje sam za prst otvorena, ctg je u pocetku bio los jer je vani vruce a ja nisam puno pila i bebac je dehidrirao tako mi je rekla sestra pa sam morala popit litru vode i bila sat i pol na ctgu da bi se on uznemirio pa stucao pa lupao jedva smo napravili ctg ali aj na kraju je uredan i sve super , Zatim sam bila na uzvu i bebac ima 2900 a ja 38tt mislim doktor je rekao kao bice manja beba lakse ces rodit al se i on iznenadio kad je cuo da sam ja natukla 20+kila a nemam ni secer ni tlak nista 🤣🤣 a bebac takk mali ocekivo je vecu bebu …. Sad me to brine inace i ja sam bila manja beba a suprug blizanac pa je i on roden isto manji… sa bebom je sve super i dobro se razvija i sve al sam ja nekak u paniki imamo jos 2tj nadam se da ce doc do 3kile I da se mozda zeznuo u mjerama pa da je veci jer mi rekao da uzv zna zeznut nekad u 500g da nisu bas tak dobri ko privatni…
👩🏼23 👨🏻26
Spontani 06.21💔
02.08.2023 💙
Mareikate meni je sad u pon na pregledu rekao da se bebač spustio i namjestio. Ja to uopće na svom trbuhu nisam skužila. Baš sam gledala i ovako i na fotkama i ja to uopće ne kužim 🤣 Po čemu to vidite, jel to baš velika razlika?
Držim 🤞 da izdržite još malo. Jesi riješila sa svekrvom one njene ideje?
Dorja ja sam radila Panoramu srednji paket. Za nekih 8- 10 dana mi se čini su stigli rezz. Za ovo drugo nisam čula. 🤷
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji