Malo da se i ja javim, pridružujem se timu ne da mi se više i čekamo bebicu ✌️
Ali evo od jučer lagani bolovi, bila na wc-u valjda 5x. Jutros i pregled imali, za prst otvorena, prohodno do glavice. Beba skroz nisko, rekla dr da bismo mogli mi brzo. Pa evo, držim fige da bude tako, pa makar išli u rađaonu na +45 stupnjeva
Ostale curke u terminu, nadam se da ćemo brzo 🫣
Thinkpurple kakvo je stanje kod tod tebe i bebe? Kakvi su nalazi? Ima li naznaka kada vas pustaju kuci?
Sayuri kako je kod tebe? Da li se navikavate? Kako su djecica prihvatila bracu? 😊😊
Takica zao mi je sto si zavrsila u bolnici, ali neka te imaju u vidu i nadzoru. Biće sve dobro. 🤞😊😊 Ja bih rado da me ostave u bolnici,nego da me ovako svaki dan maltletiraju da dolazim,po ovim vrucinama, to mi sve teze pada.
Ja opet jucer malo kuburila sa temparaturom, moguće da me je sunce opalilo, jer sam juče na 2,3 mjesta morala. Te vadi krv, i urin, te cekaj ctg 2h, te na drugi dio grada po druge nalaze. Maleni juče preaktivan bio,pa je slabo uspio ctg, danas miran,pa opet jedva nesto snimili 😂😂 On je super, ja kuburim sa mojim dijagnozama i pritiskom, kod njih uvijek povisen, a kuci kada ja mjerim, odlican, pa ne znaju sta ce sa mnom, da li da mi ukljuce terapiju,ili ipak ne, boje se da ce ga terapija previše oboriti pa ne valja ni to.
Ja se nadam da cemo bar jos sedmicu izdrzati, ali malenom se neda vani. Kontrakcija nemam, on visoko, pa vidjecemo sve.
Ostale cure, nedajte se, nije nam lako po ovom žaropeku. 🙄🙄
Pozdrav svima, ja sam nekako bila još aktivna na početku i nakon toga ništa. Sad me pred kraj uhvatila blaga panika pa se sjetih foruma i rekoh idem vidjeti što se događa sa ostalim curkama :-) Vidim da je aktivno!
Ugl. meni je termin 28.7., krenula sam na preglede u Vinogradsku, zadnji put mi raditi CTG - uredan, Urinokulturu - uredna, UZV - uredan - posteljica straga, beba cca 3100g, zatvorena. Poslali su me dodatno da radim GUK profile, pa si danas vadim cijeli dan krv i sutra nosim na vuk vrhovec. To me možda jedino malo uspaničilo, jerbo sam imala na OGTTU blago povišene vrijednosti, nakon čega me ginekolog slao na određivanje šečera iz krvi - što pokazuje srednju vrijednost šečera zadnja tri mjeseca i to je bilo odlično i više me nije slao dalje na pretrage. Međutim doktorica u bolnici kaže da me trebao slati dalje na te guk profile jer je to gestacijski dijabetes. Ja se iskreno nisam baš pazila u smislu dijete i sl. Jela sam normalno i ono što mi je pasalo, a sad mi je definitivno gotovo kad sam u 37 tj., tješi me jedino to što je beba normalne težine, ne izgleda da je velika na uzvu, a ni ja nisam dobila puno kila - do sada 9 kg. Sutra imam pregled opet u bolnici i baš me zanima što će reci, nekako sumnjam da će me možda inducirati.:-( pa me stoga malo hvata panika.
Raspisala sam se .:-)
Ugl. sretno svima koje ste blizu poroda.
Ja sam za izlazak spremila jedan kompletić broj 50 i jedan 56 pa ćemo vidjeti koji će biti dobar. Uzela sam sa dugim rukavima, tanko pamučno. Za sebe još nisam, bit će neka haljina vjerojatno. 🤷
.
Ja danas doslovno prespavala pola dana, znači toliko me ova sparina ubila. Samo me hvatalo u san. Sad se digla radit ručak i baš me krenule šibat BH. Sad ne znam jel onaj pregled jučer malo to potaknuo sve ili meni sad psiha radi jer sam otvorena pa mi se čini da su češće, ne znam. Tješi me to da sad ulazimo u 37.tj pa što bude.
.
Cure koliko su vama težile bebe sa 36tj? Moja jučer 2800 i baš mi se to čini puno, ja očekivala oko 2.5, s obzirom da je na zadnjem pregledu imao 2kg. Znam da te procjene uglavnom nisu točne, ali malo sam ostala u čudu kad je rekao težinu 🤣
Takica nadam se da je sve ok 🥰
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Ja sam za izlazak spremila jedan kompletić broj 50 i jedan 56 pa ćemo vidjeti koji će biti dobar. Uzela sam sa dugim rukavima, tanko pamučno. Za sebe još nisam, bit će neka haljina vjerojatno. 🤷
.
Ja danas doslovno prespavala pola dana, znači toliko me ova sparina ubila. Samo me hvatalo u san. Sad se digla radit ručak i baš me krenule šibat BH. Sad ne znam jel onaj pregled jučer malo to potaknuo sve ili meni sad psiha radi jer sam otvorena pa mi se čini da su češće, ne znam. Tješi me to da sad ulazimo u 37.tj pa što bude.
.
Cure koliko su vama težile bebe sa 36tj? Moja jučer 2800 i baš mi se to čini puno, ja očekivala oko 2.5, s obzirom da je na zadnjem pregledu imao 2kg. Znam da te procjene uglavnom nisu točne, ali malo sam ostala u čudu kad je rekao težinu 🤣
Mia mislim da ti je to zapravo super težina za 36 tjedan.
.
.
Mia mislim da ti je to zapravo super težina za 36 tjedan.
Šta da? Jer rekao je da bi sada tjedno trebao dobivati 250g, znači do termina to bi bila kila i došli bi do 3800. To mi baš zvuči kao velika beba 😁
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Mia2023 mi imamo termin isti dan, moja je jučer bila teška 2700 tako da pretpostavljam da je to neki prosjek, doktorica kaze da je taman na 50 centilu :) s tim da ja znam da ću roditi idući tjedan, tako da moja neće imati više od 3000g :)
Računajte na to da ne dobije sigurno 250g po tjednu pred kraj, a i da su te procjene njihove teško 100% točne... Tak da ste totalno u gabaritima :-) znaci prosli tjedan u 36 tjednu je beba bila 3100 i rekli mi da do kraja mogu racunati oko 4000. 😭🤩
.
.
Moj kapitalac je prije 4 tjedna imao 3620 😅 Zivim u nadi za onu pogresku UZV od -500g koliko pise 😄
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Ja danas obavila pregled i po ocekivanju - potpuno, ali potpuno zatvorena 😂 ctg skroz uredan, mali jako aktivan, stalno se rita i bode me pod rebra 😂 jako je jos visoko.
po danasnjoj procjeni je na 4200, tako da me sve strah sto ce biti do poroda 😅 rekla je Dr. da bi probala vaginalno (s cime se slazem) jer nisam bas sitna zena, pa da bi cak moglo to ici skroz okej.
iduci put narucena za tjedan dana, kazu nema smisla s obzirom na to da je sve okej da dolazim cesce po ovim vrucinama.
termin nam je u petak, ja se sve nadam da se mozda nesto pokrene 🤞🏻
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Sortiraj odgovore
Najstariji