Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    10. Srpanj 2023. 21:04

Takice  zao mi je da si ostala u bolnici, ali super su to tjedni, vjerujem da će sve biti u redu. Javi što su ti rekli nakon drugog pregleda...

Pahuljka
    10. Srpanj 2023. 21:53

Miracle2023

Takica osjecas jako te kontrakcije? Bas mi je zao sto si u bolnici, nek bebica jos ipak malo priceka 🤍
    .
    Pahuljka zasto su tebe ostavili u bolnici? Oprosti ako si pisala pa nisam pohvatala.

Ej nisam ostala, samo sam isla da se prijavim u zeljenu bolnicu i da preuzmu moje podatke/anamnezu od ginekologa i da se popune papiri oko epidurala, razgovor sa anesteziologom i ta papirologija koja se moze ranije zavrsit, da se odabere soba, hrana ukoliko ima nekih alergija, ako je neko vegie i tako te formalnosti. Inace se ovdje ne vodi trudnoca u bolnici cak ni pred kraj, ako je sve u redu do kraja se ide kod ginekologa, i tek porod u bolnicu. 

-

Neko je pitao u kojoj bolnici - jel se misli na grad u kojem sam ili na tip bolnice drzavno/privatno ? 
    Ako se misli na ovo drugo prijavila sam se u drzavnu/univerzitetsku bolnicu 😊 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Pahuljka
    10. Srpanj 2023. 22:20

Takica

Evo da se prijavim ostavili me u bolnici. ☹
    I dalje kontrakcije, nesto niza bazalna frekvenca pa na praćenju. Na kortiko sam zakasnila.
    Zatvoren cervix, uzet bris na BHS.
    Sve vas pozz

Super su to nedjelje, nemoj se brinuti ionako nista nije u nasim rukama ❤️

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Robin_Daggers
    11. Srpanj 2023. 08:34

Miracle2023

Jutro cure, imam pitanje za friske mamice, vec se pisalo o tome nekad prije, ali da ponovimo gradivo 😄
    Kako su oblacili bebe u bolnici, u kakvoj odjeci su isle doma i sto im oblacite kod kuce?
    U cemu ste vi izasle?
    Ja i dalje ne znam sto pripremiti muzu, nit za sebe nit za bebu 🙉

Mi smo izlazili krajem 5og mjeseca, imala je haljinicu dugih rukava i tanke najlonke, pokrila sam je laganom dekicom lanenom. Ja sam imala haljinu laganu, do ispod koljena.
    Mjesec dana smo bili u dugim rukavima mjesec dana, pa sam je pocela u kratko. Sad nosi samo bodije i carapice uglavnom. Ali uvijek mozes i kombinirati kratki bodi, hlacice pa pokriti tetricom. Uglavnom gledam da je stomacic uvijek pokriven makar tetrom.

Vanilla Diva
    11. Srpanj 2023. 09:05

Takica, kako si? Kakva je situacija?
    .
    Sto se robe tice, ja isto nikako da spakiram tu torbu za odlazak doma.. ne znam isto ni sto bi sebi ni bebi 🙈 najmanji broj 50 imam bas kompletic ali su dugi rukavi pa ne znam jel joj bude prevruce u tome.. opet ne bi trebalo. Ma ne znam. Ionak je to outfit za voznju 15 min u sutu od bolnice do doma. Ali slikat cemo se i sve, mora biti slatka i bas zato nikak da smislim 🙈

Curka 🎀🎂 19.08.23.

bambi27zg
    11. Srpanj 2023. 13:09

Malo sam se iskljucila ovaj vikend uz milijardu stupnjeva 🥵 (koji se nastavljaju)
    Mi obavili pregled, ctg, tlak, urin sve ok, za tjedan dana ponovno 😅 Dode mi da dodem u utorak (to je dan prije termina) s koferom i stavom: ja vise 2u1 iz Petrove ne idem 😁 
    Ovak sam ok, osim da me simfiza rastura na najjace, mali jase mjehur i malo mi je trbuh vec tezak (i dalje ne znam na koliko smo, prije mjeeec dana je bio 3620, racunam da je barem 1kg dobio u ovih mjesec dana 😅). 
    Idem malo zaostatke poloviti 🙈

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Sunny1511
    11. Srpanj 2023. 13:19

bambi27zg

Malo sam se iskljucila ovaj vikend uz milijardu stupnjeva 🥵 (koji se nastavljaju)
    Mi obavili pregled, ctg, tlak, urin sve ok, za tjedan dana ponovno 😅 Dode mi da dodem u utorak (to je dan prije termina) s koferom i stavom: ja vise 2u1 iz Petrove ne idem 😁
    Ovak sam ok, osim da me simfiza rastura na najjace, mali jase mjehur i malo mi je trbuh vec tezak (i dalje ne znam na koliko smo, prije mjeeec dana je bio 3620, racunam da je barem 1kg dobio u ovih mjesec dana 😅).

bambi pa isti dan smo na pregledu, ako jedna od nas ne rodi prije 🙈. 
    Kod mene isto simfiza rastura, sve boli, sve mi teško, a najviše sama sebi. Baka servis mi dolazi za vikend iz Dalmacije jer sam si ja zacrtala da ću rodit idući tjedan 😂. Moramo ozbiljno porazgovarati s našim bebicama da nas podrže i surađuju. 😁

👩🏻34g, začepljen jajovod, PCOS, 1x
    laparo i histeroskopija, pregrada na maternici, T-shape uterus
    🧔🏻‍♂️ 36g. zdravko dren
    2/2020 blaga stimulacija 1🥚 beta 0
    5/2020 blaga stimulacija 3🥚, 2 🐧 beta 0
    9/2020 FET 👎
    04/2021 laparo i histeroskopija; septum, T-shape uterus
    06/2022 puna stimulacija, 7 🥚, nema 🐧😢, beta 0
    10/2022 puna stimulacija 17🥚, 1🐧
    11/2022 hiperstimulacija, beta 300 🤰🏻💝
    07/2022 stiže nam curica 👶🏻🥰
    Termin 28.7. ❤️, Petrova

https://www.tickerfactory.com/

bambi27zg
    11. Srpanj 2023. 13:36

Sunny1511

bambi27zg

bambi pa isti dan smo na pregledu, ako jedna od nas ne rodi prije 🙈.
    Kod mene isto simfiza rastura, sve boli, sve mi teško, a najviše sama sebi. Baka servis mi dolazi za vikend iz Dalmacije jer sam si ja zacrtala da ću rodit idući tjedan 😂. Moramo ozbiljno porazgovarati s našim bebicama da nas podrže i surađuju. 😁

Utorak je njegov dan za ambulantu 😄 
    Imam osjecaj da ovaj moj se drzi termina onako skolski, em smo aspiraciju imali na dan ovulacije, em se ugradio tocno 4 dana poslije transfera, em sad ocito cekamo 19.7. 😅 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69

Sunny1511
    11. Srpanj 2023. 13:43

bambi27zg

Imam osjecaj da ovaj moj se drzi termina onako skolski, em smo aspiraciju imali na dan ovulacije, em se ugradio tocno 4 dana poslije transfera, em sad ocito cekamo 19.7. 😅

bambi ja sam nekako mislila da ćeš ti ovaj tjedan, ali očito da je tvoj mali točan ko ura. Moja gospođica voli malo kasnit ako je sudit po aspiraciji pa ćemo vidjet hoće li s porodom isto tako. Voljela bih da je V u pravu bio kad je rekao da bi mogla uranit za tjedan dana, ali preostaje nam jedino da čekamo i vidimo 🙈. 

👩🏻34g, začepljen jajovod, PCOS, 1x
    laparo i histeroskopija, pregrada na maternici, T-shape uterus
    🧔🏻‍♂️ 36g. zdravko dren
    2/2020 blaga stimulacija 1🥚 beta 0
    5/2020 blaga stimulacija 3🥚, 2 🐧 beta 0
    9/2020 FET 👎
    04/2021 laparo i histeroskopija; septum, T-shape uterus
    06/2022 puna stimulacija, 7 🥚, nema 🐧😢, beta 0
    10/2022 puna stimulacija 17🥚, 1🐧
    11/2022 hiperstimulacija, beta 300 🤰🏻💝
    07/2022 stiže nam curica 👶🏻🥰
    Termin 28.7. ❤️, Petrova

https://www.tickerfactory.com/

bambi27zg
    11. Srpanj 2023. 13:55

Sunny1511

bambi27zg

bambi ja sam nekako mislila da ćeš ti ovaj tjedan, ali očito da je tvoj mali točan ko ura. Moja gospođica voli malo kasnit ako je sudit po aspiraciji pa ćemo vidjet hoće li s porodom isto tako. Voljela bih da je V u pravu bio kad je rekao da bi mogla uranit za tjedan dana, ali preostaje nam jedino da čekamo i vidimo 🙈.

Ma i ja sam, ako nista deugo barem u cet/pet opet kontrola ili nesto 😅 Prije mjesec dana je po mjerama bio 39+4 🙈 
    Jos sam jutros razmisljala da stavim kofer i ruksak u auto da se ne moramo vracati - mladi i nadobudni 🙈
    A opet jasno mi je da ako je sve ok bolje da je beba sto dulje unutra, prvo se nikak nije dao u mene, sad se neda iz mene 😁 

Doniranje krvi iz pupkovine 
    (Ne znam sad vise tko je pisao) 🙈 
    Mi imamo to u planu jos od prije, ovu opciju za svekoliko pucanstvo, cak ako se i ne ispuni ovaj obrazac ili se u zadnji cas sjeti rekli su mi da samo kod poroda napomenemo da oni obave svoj dio, a onda potpisemo papire 😉 
    Curke s bebama nadam se da malci rastu iz dana u dan 💪🏼 sto vise prospavanih sati i sto manje muke po dojenju/izdajanju 

🙎🏽‍♂️34 sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.