Meli pa to su ti BH. Kad stegne trbuh dio ili cijeli i ne boli
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Eto, rijesen misterij 😅 mislila sam da i lazne kontrakcije bole bar malo i da malo "lice" na prave, kao priprema.. prva trudnoca i eto, ne znam puno toga a i ne citam bas 🤭
...
Zene koje su nedavno rodile, cestitam i brz oporavak vam zelim..mazite i pazite bebice 😊
Eto, rijesen misterij 😅 mislila sam da i lazne kontrakcije bole bar malo i da malo "lice" na prave, kao priprema.. prva trudnoca i eto, ne znam puno toga a i ne citam bas 🤭
…
Zene koje su nedavno rodile, cestitam i brz oporavak vam zelim..mazite i pazite bebice 😊
Ma to ti je to da.
Ajme sretno s radovima po ovim vrućinama 🤣
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Evo da se prijavim ostavili me u bolnici. ☹
I dalje kontrakcije, nesto niza bazalna frekvenca pa na praćenju. Na kortiko sam zakasnila.
Zatvoren cervix, uzet bris na BHS.
Sve vas pozz
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Takica drzi se! Zao mi je sto si ostala u bolnici, ali bit ce to ok. Tamo si bar na sigurnom 🤞🏻
Jel osjecas kontrakcije i jesu redovite? Hoce ti dati nesto da ih se smiri ili sto dalje? Drzim fige da prode sto prije a bebica ostane s tobom jos bar 2 tjedna 🍀🍀
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Ajoj Takica, jos tjedan ipo izgurat do termina🤞🏻🤞🏻!
Kako se osjecas, sta su ti dali od terapije? Drz se!
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Pa osjecam konstantno ali nisu bolne. Cekam večernju vizitu da kazu sta i kako. Nista mi ne daju na usta samo.malo vode. Nisam cak ni Clexane primila jer ne znaju u kom će smjeru ici.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Pa osjecam konstantno ali nisu bolne. Cekam večernju vizitu da kazu sta i kako. Nista mi ne daju na usta samo.malo vode. Nisam cak ni Clexane primila jer ne znaju u kom će smjeru ici.
Uh, svakako bolje da si tamo, pod nadzorom…. Kako god bude, vjerujem da ce bit sve ok, vec je velika bebica. Javi se kad budes mogla❤️
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Takica kad sam bila u bolnici jedna cimerica je rodila sa 35+1 i sve je tako dobro prošlo, bebica uopće nije bila u inkubatoru niti na neonatalogiji. Samo su ju malo detaljnije pregledali i ostali su dan ili dva duže za svaki slučaj ali bila je s njom cijelo vrijeme u sobi, kao da je terminska beba. Nadam se da ćete ipak izdržati još malo zajedno ali uvijek je lakše kad čuješ ovako neke pozitivne priče, barem meni. 🤞🏽☺️
______
Vanilla meni je bio težak tak period u bolnici jer doslovno od 24. tjedna svaki dan slušaš u viziti da si tu zbog prijetećeg prijevremenog poroda, a tjedni nikakvi. Činilo mi se kao daleka budućnost taj 34. tjedan ali dan po dan i evo nas 🥰
Ma izgurat ćete vi to, a i kako kažu cure, već je to velika beba i lijepi su to tjedni. 🤞
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji