Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vanilla Diva
    23. Lipanj 2023. 10:30

Belinda cestitam! Drago mi je da je na kraju sve dobro proslo iako si isla na hitan carski. 🍀 sretno sad s oporavkom i da dte doma sto prije. 
    Ally drzi se! Znam kako je biti na tokolizi iako sam bila samo 48h... stvarno ste ti i beba vec dogurale daleko. Jos malo i ona je tu, samo ti izdrzi psihicki. Dobro je da nisi krvarila dva dana.. to je vec nesto. 🤞🏻🤞🏻

Cure bez klime doma... ne znam kako prezivljavate. Ja sam stalno pod klimom jer se inace znojim uzasno i dode mi lose. U stanu nam je do 28-29 stupnjeva jer sunce udari prvo u jednu pa u drugu stranu. Po noci je malo zeznuto jer sunce udara cijelo popodne u prozor od spavace i navecer bas bude vruce a klima od dnevnog nekako ne dođe do soba.. ne znam sta cu kad beba dođe jer je bas jako toplo.. napravimo propuh malo ali slabo to sve. Razmisljam o onom lusteru s ventilatorom, samo ne znam koliko je to isto dobro da puse po krevetu

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Lemon
    23. Lipanj 2023. 11:54

Ja ću skoro upoznati svoju malu curku, ponedjeljak, utorak idem na kat iznad, cerviks nestao, ja otvorena 3,4 cm. Idealno, baš sam zadovoljna 😊
    Nastavljam biti pozitivna i vjerovati u svoje tijelo 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• cordis00
    23. Lipanj 2023. 12:27

Miracle dosta brzo sam ju stavila, mislim pred mjesec dana, mozda s kojih 20ak dana, udobno im je u tome, ne smeta za kraljeznicu, samo mi je nekako bila sitna pa nisam htjela prije, ali vjerujem da sam i mogla, u taj najnizi polozaj, mislim da cak pisu neke kilaze od kad do kad su u kojem. I bas se ekspres iskakala svaki put. Mi smo probali i masaze, termofor, polozaj za kakanje, nosenje na trbuscicu, kupanje potrbusno, sab simplex i bio gaia, al nije imala grceve nego bas ta napinjanja tako da nista u biti nije djelovalo kao babybjorn i dok sama nije savladala.
    Vanilla nadam se da ces sta duze izgurati i roditi negdje u 8.mj, sredinom 8.mj, vec su manje vrucine i mozda ne bude ni trebala klima.
    Mene ubija ovo vrijeme, disem na skrge, sva oznojena, noge otecene, a inace mi vrucine ne smetaju nikad, jedva cekam rodit, nadam se kad rodim da cu sta manje palit klimu jer ju bas i ne volim, al evo sad tesko mogu bez nje. Nama je klima u hodniku pa tako hladimo i sobe pa je nekako i ok, ne volim sjedit direkt pod klimom.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Memi
    23. Lipanj 2023. 13:14

Čestitke mamama i bebicama🎉🎉🎉
    Ja sam danas bila u TA...kaže doktor da neću dočekati termin jer sam 2 prsta otvorena, trudova i kontrakcija nema...sve je ok, beba procijenjena na 3060...kontrola za 6 dana...cure na mirovanju držite se 🙂
    Iako ne znam kako vi ali jedva čekam da rodim, baš sam u ovoj T nestrpljiva...🙂

bambi27zg
    23. Lipanj 2023. 14:27

thinkpurple

Nefertiti, Ruzice kako ste?? 🥰
    Lemon pa super, mozda i samo nesto krene ako si vec toliko otvorena 😊😊 to bi jos bilo najbolje da sad lijepo krene 🤞🤞
    Ja sam jucer navecer dva puta u razmaku sat vremena i danas vec dva puta kroz jutro osjetila neke drugacije grceve, neznam uopce kak bi ih opisala, izmedu menga grceva i probavnih stezanja/bolova. Cak sam jutros i u donjem dijelu leda osjetila taj prvi kad je bio, vec me strecnulo jel to to al nije se ponovilo sad vise. A sad me boli samo donji dio kao kod ruba gaca ko da sam ligamente istegnula al cijelo vrijeme. A beba je od jucer ful mirna za razliku od dva dana prije kad je bila ko alien u trbuhu da me sve bolilo.
    I danas je teta u vrticu rekla da u petak imaju zavrsnu priredbu, pa sam oplakala odma da ko zna dal cu moc ic a to joj je prva…

Obavi “razgovor” s njom da nista prije subote 😜 tak ja sa svojim pricam da mama mora jos drugi tjedan k frizeru i kozmeticaru i na maturalnu veceru i da nema striceka doktora i da se strpimo i cekamo 4.7. ili barem 3.7. 😂 
    Ally kak si ti? Kakva je guzva na Petrovoj? 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

MareiKate
    23. Lipanj 2023. 14:41

Miracle2023

Lemon

Ja ću skoro upoznati svoju malu curku, ponedjeljak, utorak idem na kat iznad, cerviks nestao, ja otvorena 3,4 cm. Idealno, baš sam zadovoljna 😊

Da li ce cekati da samo krene ili ce te inducirati?
    Bas sam danas razmisljala o tome, ako cu npr biti otvorena u pon ista, sto ce mi reci. Da li se salje doma, ostaje u bolnici, inducira ili ceka da samo krene. Valjda sve ovisi o nalazima, ctgu, plodnoj vodi. Ne vjerujem bas da induciraju samo tako, bez obzira na otvorenost 🤔

Indukciju ako i predlože uvijek možeš odbiti. Dok je ctg, plodna voda i sve drugo ok, nema potrebe forsirati indukciju. Neke žene pristanu na to bez potrebe jer im bude dosta svega i nekad to super ispadne a nekad baš i ne. Prije sam često znala čuti da žene dogovaraju indukciju na dane kad je njihov doktor tamo, pa su sigurne da će dobiti i epiduralnu i bolji tretman, bez druge prijeke potrebe, a danas srećom toga čujem sve manje jer je po meni to baš bespotrebno. Naravno kad je potreba zbog nekog stanja nema razloga nego slušati doktora, ali samo zbog nekog datuma ili nekog doktora, meni je to nepotrebno riskiranje.

Lemon
    23. Lipanj 2023. 15:48

Miracle neću na indukciju za sada, nadam se da ce se nešto do tada pokrenuti, kao da osjetim lagane menst.bolove, ali možda umišljam 😁
    Thinkpurple i meni kao da su stezanja drugačija, uhvati me sa strane i drži, ali pojavilo se dva puta samo no možda sve to otvara. Dobro što se radi ctg svaki dan pa ću znati.
    Mislim da bi isto odbila indukciju ako mi ju predloži u ponedjeljak na ovakve nalaze, bez trudova, dovoljno vode i uredan ctg. Zato ću sada hodati i raditi neke vježbe pa će možda biti pomaka 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

SAYuRI
    23. Lipanj 2023. 16:12

Evo i mene danas sa pregleda 😎
    Komisija za carski u ponedjeljak, i tada cu znaci tacan dan, ali bice izmedju 01 i 07.07 jjeejjj. Bebica dobro, napreduje, posteljica I stepen zrelosti, bebac skroz nisko se spustio znaci i prirodno bi krenulo vrlo brzo… zatvorena i eto…. Sve u svemu dobro je…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Robin_Daggers
    23. Lipanj 2023. 17:10

Lemon

Lemon, a zasto si ti ono zavrsila na hospitalizaciji? To sam htjela i neki dan pitati, ali na kraju nisam nekako.

• Robin_Daggers
    23. Lipanj 2023. 17:13

Miracle2023

Lemon

Da li ce cekati da samo krene ili ce te inducirati?
    Bas sam danas razmisljala o tome, ako cu npr biti otvorena u pon ista, sto ce mi reci. Da li se salje doma, ostaje u bolnici, inducira ili ceka da samo krene. Valjda sve ovisi o nalazima, ctgu, plodnoj vodi. Ne vjerujem bas da induciraju samo tako, bez obzira na otvorenost 🤔

Ja sam isla doma i s 2-3 cm, sve je bilo u redu i bila sam mozda dva, tri dana pred termin.  Jos je doktor rekao da se vidimo navecer jer se sigurno vracam. Na dva pregleda je to rekao, ja se nisam vracala navecer 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.