Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Robin_Daggers
    23. Lipanj 2023. 02:30

Sb, cestitam 🎉
    Belinda, drago mi je da se niste izmucile, a curka  se bas zadrzala kod mame :) brz oporavak 💪
    Afrodita, nemam neki savjet osim da vjezbate kukove pa ce noge kada budu dizane prema stomacicu pomoci pri vjetrovima i probavi. Vjt ima i na netu video koji bi ti pokazao, tj. i vise vjezbica koje mozete raditi da se potakne probava i olaksa im se.

Vesca
    23. Lipanj 2023. 06:51

Belinda čestitke, neka nama curica, malo popravljate prosjek 🎉🎊 drago mi je da te nisu mučili.... Kolika je beba bila?
    Afrodita čitala sam da bebe zapravo imaju problem s istovremenim opuštanje rektuma dok se naprežu za kakanje. Zapravo sve stisnu pa izgleda kao da se muče.... Nije do tvrde stolice nego do faze učenja. Proći će, naučit će, do tad malo vjezbice s nogicama i strpljenje 😊

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Landy
    23. Lipanj 2023. 07:10

Čestitke Belinda♥️

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

bambi27zg
    23. Lipanj 2023. 07:23

Sb1982 cestitke 🎈🎈🎈
    Belimda cestitke 💐🎈🥳 drago mi je da je na kraju sve proslo ok 🙂 

Curke kak ide podnosenje vrucina?🥵 
    Mene su cak ove dvije noci ugodno iznenadile - odspavala sam 7-8 sati (uz dvije pis pauze), doduse muza sam emigrirala u drugu sobu tako da mogu skroz otvoriti prozor i rasiriti se po krevetu 😂 
    I cekam ovo zahladenje 🤗 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Lemon
    23. Lipanj 2023. 07:46

Belinda čestitam na curki, bitno da se niste mučile i da su na vrijeme donosili odluke, sad lagano kroz oporavak 🥰🤗

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Landy
    23. Lipanj 2023. 08:18

Bambi- kod nas je pakao, klimu nemamo, ali smo zato ventilator i ja nerazdvojni 😂 ugodnije bude vani nego u kući🥵 planiramo sljedeći tjedan po klimu jer ne znam kako ću još mjesec dana izgurat😂

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

Ally007
    23. Lipanj 2023. 08:18

Sb i Belinda- čestitke na bebačima!
    Cordisoo- zasad se čeka, pa koliko izduramo. I dalje sam na i.v. tokolizi, nemam pojma ni do kad to misle držati. Zadnja 2 dana nisam krvarila. Ne znam ima li šanse da ako skroz prestanem krvarit da me bar malo puste doma prije poroda ili ću tu dočekati hitni porod/ termin 12.7.

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• cordis00
    23. Lipanj 2023. 08:33

Belinda cestitam! Kad je vec tako moralo biti, drago mi je da se nisi napatila na kraju i da ste obje dobro❤️.
    Ally pa vec si 35 punih tjedana za 2 dana, mozda su odlucili onda do 37 gurat koliko ide, kad ste vec toliko dugo izdrzali u komadu! Svakako su vec lijepi tjedni i sve ce bit dobro kad god da se zavrsi, ti se jos malo drzi❤️❤️

Netko je pitao za kakanje, joj meni je to bilo najgore, u biti bebaci ne znaju kakati, napinju su, a ispruze nogice i stisnu guzu, moraju se jednostavno uskladit sve te radnje od napinjanja i opustanja donjeg dijela, moja mala je od tog pustog napinjanja cesto i povracala, pogotovo po noci iako je spavala na povisenom, svako jutro je bila izrigana. Tako da suosjecam😅. A proc ce, kao i sve, to je to cetvrto tromjesecje, stvarno bude lakse poslije. Nama je puno babybjorn pomagao, radi poze se uvijek u njemu iskakala kad je trebala😁.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Afrodita06
    23. Lipanj 2023. 08:53

Belinda čestitamo od ❤️!
    Polako bebice stižu!
    Hvala na preporuci za Babybjorn. Imam ih dva kod kuće ali si sve mislim kako mora da im bude u tom nelagodno kakati, a ono baš suprotno.

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

MareiKate
    23. Lipanj 2023. 09:11

Belinda čestitke na curici! Brz oporavak želim ♥️
    Cure osim pregibanja koljena prema kukovima dok leže na leđima, bebice možete i držati na rukama u položaju za kakanje. Imate raznih videa na you tubeu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.