Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    24. Lipanj 2023. 22:27

cordis00

I Sayuri super! Bome ces na kraju opet docekat termin, a kako si govorila, da bi najradije rodila pocetkom da se vise ne mucis, na kraju ce sve super ispasti! Koliko ima kg?

Bome hocu 😂😂 Ali evo bude to brzo svakako jer je vec i posteljica zrela, i sve. Procijenjena beba na 3kg, a tek punih 36 tjedana, doktor misli da udaram po slatkisima, a ustvari genetski je, sin je bio 5,5kg u 38+3 porod, djevojcica mi je bila 4200kg u 37+2 porod… budemo vidjeli 🧐 Muz krupan… i za cudo divno, zadnjih dana ko i nesto spavam po noci …. 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

lalaland1991
    24. Lipanj 2023. 22:42

Ajme citam vas i curke koje ste na mirovanju - svaka cast kako ste realne, super se drzite! I da, nemojte se osjecati lose jer postoji netko kome je teze - uvijek postoji.
    Probajte se stvarno pitati cemu vas ovo iskustvo moze nauciti. Evo npr, mm i ja smo prosli dijagnozu neplodnosti i ivf, i to me naucilo strpljenju i tome da budem manji control freak 😁 i nevjerojatno je zblizilo muza i mene..🤍
    I eto, smatram da sam sada nagrađena skolskom trudnocom, gotovo bez ijedne tegobe do sad 🙏🏼
    Tako cete i vi necime kasnije biti nagrađene 💌💌💌

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

SAYuRI
    24. Lipanj 2023. 23:24

lalaland1991

Ajme citam vas i curke koje ste na mirovanju - svaka cast kako ste realne, super se drzite! I da, nemojte se osjecati lose jer postoji netko kome je teze - uvijek postoji.
    Probajte se stvarno pitati cemu vas ovo iskustvo moze nauciti. Evo npr, mm i ja smo prosli dijagnozu neplodnosti i ivf, i to me naucilo strpljenju i tome da budem manji control freak 😁 i nevjerojatno je zblizilo muza i mene..🤍
    I eto, smatram da sam sada nagrađena skolskom trudnocom, gotovo bez ijedne tegobe do sad 🙏🏼
    Tako cete i vi necime kasnije biti nagrađene 💌💌💌

Ja cu da se nagradim jednim remontom sisa, poslije tri trudnoce, vakat je da sise dovedem u samostojece stanje, a mozda malo popravim i obujam 🍻😎

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

mom.I
    25. Lipanj 2023. 01:10

Najprije čestitke svim novim mamama i bebama 🤗 a curama koje su na mirovanju, držite se 🍀
    .
    Uspjela sam uhvatiti vremena pročitati sve zaostatke, pa da napišem i svoje iskustvo s poroda.
    U ponedjeljak, bez ikakvih prethodnih znakova, oko 16h mi se pojavio krvavi iscjedak, a nekih pola sata nakon su počeli i lagani trudovi. Odmah smo krenuli za bolnicu i tamo su na ctg-u očitani nepravilni trudovi, cerviks se smanjio i otvorena 2 prsta. Dr rekla da još nije krenuo porod, ali se nešto događa pa su me smjestili u dnevnu bolnicu dok ne krene. Tu su trudovi 'šetali' u razmacima 10 min - 6 min - 2 min. U 21,20 na pregledu cerviks nestao, otvorena 8 prstiju, doktorica komentira kako je to baš brzo bilo i odmah me vode u rađaonu.
    U 21,52 rodilo se naših 52 cm i 3360 g čiste ljubavi 🥰
    Kući smo stigli u četvrtak, dobro nam ide za sad, puno se mazimo i držimo se one da spavamo kad beba spava jer smo umorni pa hvatamo svaku priliku 😅 ja nisam ni rezana, niti popucala tako da se već sad osjećam odlično, ali se i dalje štedim koliko mogu. 😊

L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
    V 💙 2023. | we made a wish and you came true |

Lemon
    25. Lipanj 2023. 09:14

Mom.I super porod i super otvaranje, uživajte kod kuće 🤗
    Kod mene ništa novog, puno hodam, tu i tamo neki menstr.bolovi, oštra bol dolje i grčevi u preponama. Nadam se da ce sutra na pregledu biti pomaka 
    ..
    A bebe se samo rađaju, nema pauze, noćas kao po traci jedna za drugom 😊

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

SAYuRI
    25. Lipanj 2023. 09:17

Lightblue daj molim te javi nam se 🙏🙏🫶🫶

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Ally007
    25. Lipanj 2023. 09:30

MomI- čestitke 🎉🎉
    Hvala vam cure na riječima utjehe, sve znam, samo se potrebno nekad pojadati. I ja se nadam da ce malac što dulje rasti i napredovati u trbuhu, pa makar i ležala još 2 i pol tj u bolnici. 
    Nekak mi je lakše kad ste i vi ostale napisale da niste imale ništa spremno za bebača..
    Belinda- koliko sam shvatila hrpa žena ima problema s dojenjem na početku, ali uglavnom se svi uhodaju. Glavno da dijete dobro napreduje.
    Sayuri- remont sisa 😂😂. Bogme nagrada samo takva!

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

bambi27zg
    25. Lipanj 2023. 10:11

Ally hvala za Petrovu stanje 🫶🏼 ti se drzi, jos koji tjedan i tu je, a lako za sve stvari i spremanje, bit ce vremena 😉
    Mom cestitke 🎈🧁 
    Lemon sretno 💪🏼
    Thinkpurple sretne misli samo i bez panike (koliko ide 😅) 
    Sayuri 🤣 meni je to muz rekao jos prije prije za poslije trudnoce, sad ga zezam da ako vaginalno rodim prema trenutnim procjenama (4 kg i vise) ocekujem i jos koji tretman 😂
    Belinda uzivajte u danim kos kuce 🍼 i sretno sa sisanjem! 
    Ako sam koga zaboravila mea culpa, ovih dana sam znala preletjeti stranice🙈

Od onih sam nadaj se najboljem, spremi se na najgore - prvo vise od dvije godine da dodemo do ovog stanja, mirovanje od pocetka, a poslije mucnina prvog trimestra, isijasa i spustene posteljice drugog, za ovo grande finale sam ocekivala od otecenih nogu, nespavanja, zgaravice do hemeroida - so far sve je ok (kuc kuc) malo isijas jos zeza, simfiza boli, jucer me nesti probadalo desno u ledima (ali sam zakljucila da je probava bila u pitanju 😅)
    Svaka je trudnoca individualna i nosi svoje cari 🤰🏽 (u svim pogledima) - treba u njoj uzivati koliko se da (i kako se da) 🤗

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Vesca
    25. Lipanj 2023. 18:26

Ekipa ja mislim da mi je plodna voda počela otjecati. Gaćice su mi već drugi dan mokre, ne mogu nikako to spriječiti (kad stisnem mišiće ne prestaje curiti). Prozirne je boje na bijelom ulošku, nema miris neku, pa vjerujem da nije mokraća, al opet što ja znam🫣 čitam razne stvari po netu, neki govore odmah u bolnicu, drugi da to nema smisla da neće beba ostat na suhom... Mislim se pa ni prije nisu trčale u bolnicu pa su djeca dobro.... Uglavnom naginjem da ostanem kući i pratim situaciju. Ima netko iskustvo za podijeliti od mamica?.... 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

MareiKate
    25. Lipanj 2023. 19:03

Ja bih isto s obzirom da curka već dva dana i da si u terminu otišla provjeriti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.