Meni je svekrva dosla na ideju da muz i starija mala odu u Dalmaciju kad rodim malo da se njih dvoje kupaju, steta ljeta. 🙉🙉
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Meni je svekrva dosla na ideju da muz i starija mala odu u Dalmaciju kad rodim malo da se njih dvoje kupaju, steta ljeta. 🙉🙉
Tvoja i moja bi mogle skupa na kavu 🤣
btw curke ja sam u kbc rijeka, ovdje je cijelu noc i jutro ludnica, u jednom trenu je sestra vikala da nema mjesta vise 🤣🤣🤣 trudnice samo dolaze i toliko sam bebica cula, prekrasnooo🥰
Sretno na porodu, i mene još malo čeka KBC Rijeka..svakako javi svoje iskustvo da znam što me čeka tamo 😀 Jel smije muž bit uz tebe?
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
UPDATE🤣 dosli oko 3 u bolnicu, otvorena 4-5cm, trudovi malo jaci malo slabiji, neujednaceno, oko 7h trazim epiduralnu jer ne mogu vise trpiti bol, buse mi vodenjak prije 10h i davaju epiduralnu malo kasnije, otvorena i dalje 5cm, pa je uslijedio i drip 5 kapi, neujednaceni trudovi i dalje i ja ne osjetim nijedan zbog epiduralne, osjecam se nadrogirano🤣 otvorila se na 7cm oko 11h i pojacavaju drip na 10 kapi i evo sad smo na 15 kapi, trudovi postaju cesci i pocinjem ih jace osjetit, al neusporedivo manje nego prije epiduralne, tako da evo postalo mi je vise dosadno ovdje lezati i sve cekam da krene jace i da rodim vise! nisam spavala ni trena od jucer, gladna za poludit i ne mogu docekat upoznat tu malu ljubav ☺️
Malo se oteglo kod tebe, ali super da si dobila epiduralnu! Ako ti je dosadno i možeš tipkati znači da je bol izdržava, a vjerujem da od uzbuđenja ne možeš ni oka sklopiti. Ajde još malo 💪💪
Lorka i ostale cure sretno!
I kod mene se malo oteglo na prvom porodu, dosla u bolnicu u 26 sati, smjestili me u sobu dok se malo ne otvorim, u 1:30 u noci dobila a u 9:00 rodila svoje zlato...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
MareiKate, ne znam namjere tvoje svekrve, mozda su i najbolje i mozda je mislila to u najboljoj namjeri, ali potpuno razumijem da ne zelis da ti se netko petlja u raspored kuda i kako s djecom. Mislim da je najbolje djecu ne vaditi iz svoje rutine kada bebice stizu. Da ne osjete jos i vise primjenu koja se svakako dogodi kada bebe dodju..
Thinkpurple i Cordisoo, vase svekrve su za oplakati 🤣 ne znam jel bolje ovo za mastitis, ili ture po vasem stanu ili ovo da ti muz ode kada rodis 🤯 ne znam jel ljudi ne misle kada rade i pricaju.
Moja svekrva je super, prvi put mi je tjeeednima kuhala, nenametljiva je i divna, ovaj put je imala ozljedu pa je jadna prikovana za krevet. Pa joj idemo u posjetu dva, tri puta tjedno da vidi bebicu.
Hej hej, evo i mene. Smjestili su me u sobu. Za sad mi se ne čini prevelika gužva, čisto je, uredno, relativno mirno
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Kako ste me pogodile u sridu s ovim posjetama... U prvom porodu sam vam ja bila ko ovi Grci, navrnuli mi svi u sobu, muž, mama, sestra, svekar, svekrva... Pa "pametni" savjeti i komentari... Prestrašno.... Svaki njihov posjet sam poslije oplakala. Isto i kad sam došla kući. Svekrva je zahtijevala isto koješta, a ja preslaba i preumorna da se borim.
Ovaj put sam unaprijed rekla svima da to ne želim, ali me očito nitko nije doživio. Kao, ma predomislit ćeš se ti, ma ne znaš ti, ma zaboravila si kako je to... I sad sam se baš jučer s njima svima objašnjavala. Zahtijevaju svi da dođu odmah. Onak, čemu? To nije nikakva pomoć. Kao, moraju odmah vidjeti bebu. U današnje vrijeme mobitela i video poziva, mislim da stvarno nema potrebe da se odmah svi navale. Kod nas je dodatan problem što svi žive malo dalje, pa bi morali i spavati kod nas. Meni je to stvarno samo napor, pa dajte da malo dođemo do sebe. I sad su oni svi uvrijeđeni, jer eto, ja imam prohtjeve
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Meni je svekrva dosla na ideju da muz i starija mala odu u Dalmaciju kad rodim malo da se njih dvoje kupaju, steta ljeta. Haha
Hahahahahaha pa jel realno ljudiiiiiiiiii 😂😂😂😂😂
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji