Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pahuljka
    20. Lipanj 2023. 14:27

Nefertiti

Kako ste me pogodile u sridu s ovim posjetama… U prvom porodu sam vam ja bila ko ovi Grci, navrnuli mi svi u sobu, muž, mama, sestra, svekar, svekrva… Pa "pametni" savjeti i komentari… Prestrašno…. Svaki njihov posjet sam poslije oplakala. Isto i kad sam došla kući. Svekrva je zahtijevala isto koješta, a ja preslaba i preumorna da se borim.
    Ovaj put sam unaprijed rekla svima da to ne želim, ali me očito nitko nije doživio. Kao, ma predomislit ćeš se ti, ma ne znaš ti, ma zaboravila si kako je to… I sad sam se baš jučer s njima svima objašnjavala. Zahtijevaju svi da dođu odmah. Onak, čemu? To nije nikakva pomoć. Kao, moraju odmah vidjeti bebu. U današnje vrijeme mobitela i video poziva, mislim da stvarno nema potrebe da se odmah svi navale. Kod nas je dodatan problem što svi žive malo dalje, pa bi morali i spavati kod nas. Meni je to stvarno samo napor, pa dajte da malo dođemo do sebe. I sad su oni svi uvrijeđeni, jer eto, ja imam prohtjeve

Isti problem 🙄 Kad dodju moraju prespavat, a bas se pitam da li bi toliko ostali o svom trosku u nekom hotelu samo da bi vidjeli bebu 🙄 Bi sigurno 2 noci, a ne 5-6 koliko planiraju. Isto sam izricita bila da prve 2 sedmice dolazi u obzir samo moja mama, mozda sam sebicna, mozda nekulturna, neobazriva, ne postujem ih i sta sve ne ali mene zaboleeeee. Fakat ne znam jel bolje bit 🐍 ili na finjaka pokusat 🤷‍♀️ Kako god ne valja da ga je*es 😂

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Vesca
    20. Lipanj 2023. 14:35

Kod mene su isto svi daleko i naravno da će prespavati. Najavila sam svima da mogu doći vidit bebu, al da mi pomoć prvih 20ak dana ne treba jer je muž slobodan u tom periodu. I onda je bilo 'vidit ćeš da će ti trebat pomoć, što on može?...'
    Pa nije debil, nek se snalazi i meni je prvo.. 😂 Skupa ćemo se navikavati, ako zaglibi pitat ću za pomoć. Do tad - hvala na ponudi.... 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Nefertiti
    20. Lipanj 2023. 14:56

Savjet za prestanak dojenja, možda upali kao kod moje: nalijepila sam si flastere na cice i rekla da su bolesne. Bilo je i plača i srce mi se paralo i svega, ali je uspjelo, pa eto, možda bolje od senfa 😉
    Inače, netko je pitao, moja Rafaela ima 4,5 godine. Mica mala, jutros mi je dala crtež gdje je nacrtala našu obitelj, da si ponesem u bolnicu i gledam ako budem tužna. I rekla mi je da moram biti hrabra, kao što je ona. I da kad se seka rodi da seki pokažem tu sliku i da joj pokažem tko je njena starija seka ,🥰

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

bambi27zg
    20. Lipanj 2023. 15:26

Nefertiti

Savjet za prestanak dojenja, možda upali kao kod moje: nalijepila sam si flastere na cice i rekla da su bolesne. Bilo je i plača i srce mi se paralo i svega, ali je uspjelo, pa eto, možda bolje od senfa 😉
    Inače, netko je pitao, moja Rafaela ima 4,5 godine. Mica mala, jutros mi je dala crtež gdje je nacrtala našu obitelj, da si ponesem u bolnicu i gledam ako budem tužna. I rekla mi je da moram biti hrabra, kao što je ona. I da kad se seka rodi da seki pokažem tu sliku i da joj pokažem tko je njena starija seka ,🥰

Aaaa 🥹🥰 

Nas je vec muzeva sestra, onako malo bahato, pitala kao hoce li se malog uopce moci vidjeti dok rodim (aludirajuci na to moje da ne zelim coporativna okupljanja grka). A on mrtav-hladan: svaki put kad se donese nesto za jelo 😂😂😂 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Mia2023
    20. Lipanj 2023. 15:28

Lorka nadam se da će ipak ubrzo da se ne mučiš 🤞
    Nefertiti ajme koja slatkoća mala. Baš sam se raspekmezila dok sam čitala 😍
    .
    Joj kad čitam ovo što pišete za svekrve i ostale goste muka mi dođe jer znam da će tako i kod nas biti. Mi smo se dogovorili da će nam moja mama doći par dana pomoći i to nam odgovara, ali ostale ne želim ni blizu dok se malo ne priviknemo i oporavimo. 
    Znam da nikome neće bit jasno i da neće imati razumijevanja i vjerojatno ćemo se i natezati oko toga s njegovima jer totalno drukčije razmišljaju i imaju suprotne stavove oko svega nego mi. Stalno neke borbe s njima oko svega, a oni su nam na 15min od nas što mi je horor dok su moji na 1h, ali s njima smo super. Radije bi da je obrnuta udaljenost 😅

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

MareiKate
    20. Lipanj 2023. 15:33

Nefertiti divna ti je curica 😊 tako je i moja jučer (ima 3 i pol) htjela je ostati doma samnom, ja sam rekla da ne može jer moram na pregled, ona čim je došla iz vrtića s vrata me pitala kako je bilo na pregledu i jel seka dobro 🥺
    Sa senfom sam riješila dnevno dojenje 🤣 ali za noć nije palilo... Ali da, večeras svakako lijepim flastere i nosim grudnjak na spavanje. Imam one dječje koji se lako odljepe, inače su mi sise već mjesec dana dio osjetljive, jedva išta podnosim na njima...

• cordis00
    20. Lipanj 2023. 16:57

Nefertiti, Mareikate joj sta su vam slatke curice, ma predivno kako paze na vas i seku. ❤️
    Thinkpurple koliko god glupo zvucalo, najboljr o nekim situacijama (ovo sa sv duhom) ne razmisljat i nadat se najboljemu, jer realno ne mozes ni utjecat na to. Ja sam curicu rodila kad je bio covid i stalno sam o tome razmisljala pa sam na kraju rekla da se uopce ne zelim opterecivat s tim, jer bit ce kako mora biti, nadat se najboljemu.
    A mozda se i sve rijesi dok ti budes primljena.
     Ally kako si, ima sta novo? 

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

MareiKate
    20. Lipanj 2023. 19:59

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/usred-epidemije-opasnog-virusa-u-kb-sveti-duh-donijeli-neobicnu-odluku-evo-kome-su-posjeti-dopusteni-15347685
    Pazite ovaj članak, samo nek huškaju, nek još zabrane pratnje na porodu! Najbolje da i osoblju zabrane ulaz u rađaone pa nek se same porađamo! To je najsigurnije!

Nefertiti
    20. Lipanj 2023. 20:02

Provjerili sve nalaze i papire, provjerili trebaju li brijati, dali čepić ako treba... Ne znam kad sam na redu, ujutro u pola 8 nas sve vode, ima nas sutra 4, ne znam kojim redom idemo, još ako netko uleti hitan...
    .....
    Super su ove naše uskoro starije seke 🥰
    ......
    Za sad je mirno, iako sestre šuškaju o tome da im dolaze svi sa Sv.Duha. Uz to, Petrova se danas zatvorila, nemaju struje i valjda kažu da duže neće biti, pa i one idu u Vinogradsku. Uz zatvoreni Merkur, Vinogradska je sada jedino rodilište u Zagrebu. Moram reći da se to za sad ne osjeti, ali rekle su mi sestre da me nisu danas zaprimili da bi me poslali u Zabok 🙄🫣 vjeruju da će se napuniti danas, sutra i da u tom slučaju je dogovor da šalju u Zabok ili Bjelovar 🙈 (Belinda mislim na tebe 💪)

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

SAYuRI
    20. Lipanj 2023. 20:18

Ja cu dat’ kratak komentar na svekrve, moja je stjerana u pi*** materinu prije jedno  12 godina, uz zdusnu podrsku muza, i od tada ne kontaktiramo. Smatram to jednom od mudrijih odluka u zivotu. 😎

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.