Thinkpurple ja baš mislim da ti opet nećeš dočekati bolnicu nego da ćeš prije
MareiKate joj baš mi je žao za psića. I mi ga imamo i sama pomisao na to mi je grozna 😭
Sayuri super da je sve dobro kod tebe i da uživaš na kavicama. Javi nam se češće ako stigneš, samo da znamo da je sve ok.
Cure u bolnici nadam se da će sve biti dobro 🥰
Ja tučem po nektarinama ove godine, baš su mi top. Lubenicu ne volim 🤔 Inače baš volim datulje i jela sam ih svaki dan i onda sam pročitala da se u T do jede pred kraj pa đe to lijepo streslo i odmah prestala 🤣
Belinda nadam se da se nešto pokrenulo 🤞
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Nadam se da je u kod lightblue sve dobro. Cvit kako su curke? Jesi se oporavila malo?
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Meni je pregled danas bio samo vaginalno i bris uzela za streptokok. Otvorena jednako ko u četvrtak na hitnoj 😭 trudovi na ctgu puno rjeđi i slabiji. S tim da su me bolili vec na 50ak (ko menstrualni grcevi) , za razliku od onih prije koje na 100 nisam osjetila..
Ne da se cura van, a mene strah da se još dodatno ne udeblja... 😅
U srijedu opet ctg, a u ponedjeljak pregled. Ne da mi se po ovoj vrucini hodati toliko u Petrovu, al tjesim se da mi je termin mogao biti i kasnije pa bi morala cijelo ljeto ici 😂 (sorry cure s kasnijim terminima 😂)
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Kod mene nista novo, zacementirana i dalje🙉🙈
Al sve je uredno pa sam sretna. Pregled opet u srijedu a ako se nista ne promijeni inducirat ce u petak.
Ajmo srijedaaaa🤞🤞🤞💪💪💪
Belinda udri šetnju i sex 😊 pri čemu, nije poanta u samom sexu, koliko ja znam nego je sperma ta koja omekšava 😁 neka me ispravi netko ako griješim. I sve se to za čas promijeni, ja sam u prvoj trudnoći bila zacementirana, neki kažu sportski cerviks, ali se začas to od danas do sutra promijeni. 💪 Tako je bilo kod mene i kad je krenulo brzo je išlo.
Ja s pregleda, svi moji strahovi otklonjeni: zatvorena, cerviks održan, glavica dolje gdje treba biti za porod, bebica se nasmijala na uzv, i ima malo preko 2200 😁 danas je moja ginekologica na GO pa mi je bila neka zamjenska, baš mi je godila promjena doktorice 😊
Očito nikad ne možemo biti spremne, koliko god željele da porod što prije dođe.
Ne znam za vas ostale, ali meni je bilo lakše prvi put, blaženo neznanje. Sad znam što me čeka i već me na početku uhvatila panika zbog kraja 😅
.
Drago mi je za dobre preglede 🤗
.
Belinda, tvoja bebica očito baš želi uživati kod tebe do zadnjeg dana. 😊 Kako se ti osjećaš?
L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
V 💙 2023. | we made a wish and you came true |
Al sve je uredno pa sam sretna. Pregled opet u srijedu a ako se nista ne promijeni inducirat ce u petak.
Ajmo srijedaaaa🤞🤞🤞💪💪💪
Belinda udri šetnju i sex 😊 pri čemu, nije poanta u samom sexu, koliko ja znam nego je sperma ta koja omekšava 😁 neka me ispravi netko ako griješim. I sve se to za čas promijeni, ja sam u prvoj trudnoći bila zacementirana, neki kažu sportski cerviks, ali se začas to od danas do sutra promijeni. 💪 Tako je bilo kod mene i kad je krenulo brzo je išlo.
Ja s pregleda, svi moji strahovi otklonjeni: zatvorena, cerviks održan, glavica dolje gdje treba biti za porod, bebica se nasmijala na uzv, i ima malo preko 2200 😁 danas je moja ginekologica na GO pa mi je bila neka zamjenska, baš mi je godila promjena doktorice 😊
Znaci na pocetku i kraju se sexamo samo radi sperme🤣🤣🤣🤦♀️
🤣🤣🤣🤣
Ajmo srijedaaaa🤞🤞🤞💪💪💪
Ajmooo bebo vaaann 😂😂 eto već dvije bebe imamo zakazane ovaj tjedan 😍❤️
Mom.I ja to tvrdim cijelo vrijeme. Orva trudnoća je baš lijep period. Nemaš pojma što te čeka znaš da će bolit, al ne zapravo koliko.... Lako se odmarat kad nemaš klince pored.. Ma baš treba uživati. I onda se ja nešto žalim 😅 šutit ću i čekat nadalje 😆
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Meni je pregled danas bio samo vaginalno i bris uzela za streptokok. Otvorena jednako ko u četvrtak na hitnoj 😭 trudovi na ctgu puno rjeđi i slabiji. S tim da su me bolili vec na 50ak (ko menstrualni grcevi) , za razliku od onih prije koje na 100 nisam osjetila..
Ne da se cura van, a mene strah da se još dodatno ne udeblja… 😅
U srijedu opet ctg, a u ponedjeljak pregled. Ne da mi se po ovoj vrucini hodati toliko u Petrovu, al tjesim se da mi je termin mogao biti i kasnije pa bi morala cijelo ljeto ici 😂 (sorry cure s kasnijim terminima 😂)
Da da, sve mi s jesenskih beba smo nadrapale, a pogotovo mi koje cemo u osmom mjesecu biti u devetom mjesecu trudnoce 😅
Al ne zalim se, barem mozemo obuci samo haljinu na sebe i japanke + sedmi sam vecinom na moru, a osmi planiram bit doma pod klimom, kuhati i smrzavati za postpartum ☺️ jedino me brine kako cu se kretati od vrucine da potaknem porod, mozda po zgradi haha, imam 9 katova 😂😂
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Ne da se cura van, a mene strah da se još dodatno ne udeblja…
Da da, sve mi s jesenskih beba smo nadrapale, a pogotovo mi koje cemo u osmom mjesecu biti u devetom mjesecu trudnoce 😅
Al ne zalim se, barem mozemo obuci samo haljinu na sebe i japanke + sedmi sam vecinom na moru, a osmi planiram bit doma pod klimom, kuhati i smrzavati za postpartum ☺️ jedino me brine kako cu se kretati od vrucine da potaknem porod, mozda po zgradi haha, imam 9 katova 😂😂
Joj sestra mi ima termin u kolovozu i klinca od godinu i pol kuci tako da donekle suosjećam .... 😅 Tek sad mogu pojmit kako je bilo mojoj mami s nama blizankama rođenima u rujnu 🫠🫣
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Curke, super za dobre preglede. Ja sam danas 40+3.
Odradila opet plodnu vodu i ctg, sutra opet moram ctg a plodnu u srijedu, stvarno se nadam da cu roditi prije petka, jer otrpilike tada bi i mene induciralo, a to bi stvarno voljela izbjeci, uzasno me
Strah toga, svasta sam cula.
Ima tko iskustva s prenesenim terminom indukcijom?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji