Am13, iskrene čestitke❤️❤️
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Thinkpurple razmisli, istina da ambulante svi pokrivaju, ali ako te jedan dr preuzme, ako dode do hospitalizacije, dogovorit ce je na svoje dezurstvo u radaoni. Tako sam se ja narucila prvi put kod gin za koje sam cula odlicne preporuke, ne radi tog sta ce me ona gledat svaki dolazak u TA jer nije, znali su i drugi; nego bas ako dode do tog da trebam odraditi dogovoreni carski, da me bas ona operira.
Mareikate tako je meni bilo, bolovi su mi se pogorsali na kraju i znala sam da moram tiskati, a govorili su mi da nije vrijeme jer sam uzela epiduralnu koja kao oduzi prvorotkinjma to spustanje i za 2 sata i da sigurno nije doslo vec vrijeme i muz ih je zvao 3 puta, na kraju je glavica vec bila dolje. Nadam se da ces ostat kod kuce sta duze moc i doci i samo roditi, ipak to je to treci porod, nadam se da ce bit sve brzinski i dobro iskustvo ovaj put
Ja se isto nadam, iako su iskustva različita, neke treći porod kihnu i budu gotove ali ima dosta iskustava i da treći porod bude najgori. Ja se nadam najboljem pa kako bude. Samo molim Boga da nema komplikacija da mogu za 48 sati doma svojoj dječici, a porod će već proći nekako 😅
Am13 čestitke hrabroj mami i ponosnom tati 💐 Gabrijel dobrodošao ❤️ jesi dobro? Kako je prošlo? Rado bismo čule više ako uhvatiš vremena tipkati 😊
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Am13 čestitam 🥳 tebi želim brz oporavak, a Gabrijelu dobrodošlicu 🤗 ime je divno.
L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
V 💙 2023. | we made a wish and you came true |
Anadrago mi da dolazis k sebi. Sta kazu za zuticu, jel ga suncaju? Ako ti se da napisati - a sta je bilo od puknuca vodenjaka do tog busenja navecer? To si cijelo vrijeme bila u radjaoni?
Vescaslazem se ovo za vrucine, ne znam kako bi da je toplije.
Ruzicejesi se uspjela narucit na pregled? Sta su rekli?
Miasretno u srijedu na pregledu🤞🤞
Afrodita sta je rekla dr za otecenost i tlak? Jel danas bolje?
Puno pozdrava svima🎉🎉💪💪
Moja otečenost i tlak su preeklampsija. Trenutno sam u bolnici dok bebe čuva tata. 😔
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Am13 čestitamo od ❤️
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Am13 čestitam!!! Nadam se da je porod prošao dobro.. kad uhvatiš vremena napisi nam malo kako je bilo, gdje si rodila Itd ☺️ Želim ti brz oporavak i da ste sto prije doma.
Afrodita zao mi je sto imaš problema sad nakon poroda i sto nisi sa svojim bebicama, ali bit će sve okej… kako cure kažu, puno si prošla, tijelo se napatili, ali sigurno će se ubrzo stvari promijeniti i ideš zdrava kući 🤞🏻
.
Ja jučer bila u Hitnoj trudničkoj u Vinogradskoj jer sam bas imala neki strah i te grčeve i kontrakcije, a rekli su mi kad sam se naručivala na pregled da dođem i ranije ako budem imala bolove i dalje… na kraju me spojili na čeg, trudove nemam hvala Bogu, čini se samo da su kontrakcije i grčevi. Otvorena sam 1 prst i cerviks je 28 mm. Na kraju su mi dali injekciju dexametazona za bebina pluća i poslali me doma.. strogo mirovanje i dalje i utrogestan 3 puta na dan. Danas idem drugu dozu dexametazona. A pregled imam opet sljedeći tjedan pa budemo vidjeli. Malo me nekako prepalo sto su mi dali tu injekciju… nisu me ni pitali ni objasnili mi sto je, samo ono.. dođite da vam damo lijek ni koji ni šta ni zašto. Pa sam poslije brinula je, to bilo uopće potrebno Itd… valjda nema nekih posljedica za bebu osim pozitivnih naravno da joj pluća sto prije sazriju ako slučajno dođe do prijevremenog poroda…
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Vanila, ja sam primila tu injekciju u prvoj trudnoci, daje se do 34 tjedna dok bebi nisu zrela pluca... joj dobro te nisu ostavili u bolnici, miruj i odmaraj jos koji tjedan do sigurne zone..
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji