Moj termin je 16.06., ali dr. Cijelo vrijeme govori da cu ranije...valjda na osnov otborenosti( 2 prsta i mekanog cerviksa) ...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ana cestitam! Javi gdje si rodila i kako je sve islo, nadam se da se dobro oporavljate vas dvoje.
Evo jos malo izguraj thinkpurple, nadam se da ces rodit cim se pokrenes da se vise ne moras mucit jos par tjedana😁😁.
Kako su nam cvit, lightblue? Druge cure na cuvanju?
———
Mi na moru, muz i mala zakurili, al nista strasno, samo temperatura, muza proslo nakon 2 dana pa se nadam da je i mala sutra dobro. Mene hvataju malo jace BH kontrakcije zadnje dane, a i nije neko vrijeme, umorna sam. Nadam se da cemo se okupati koji put dok smo tu.
——
E u vezi koncerata nisam komentirala, naravno najbitnije da je bebica dobro i da gin da zeleno svjetlo, a te duzebriznike najbolje ignorirati jer me samo izivciraju😅.
Naravno bit ce koncerata, ako se ne moze ne moze, mi se i dalje nadamo da cemo moci😁.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Ruzica i Belinda vasi bebaci se bome ne daju! Neka ih, kad budu spremni neka dodu. Ali nadam se da necete preci due date, ipak neka bude sto prije da se ne mucite ni psihicki ni fizicki vise. Jeste spremne? Al onako skroz?
.
Thinkpurple znas sve onda kako mi je, iako je mrni ipak lakse. Nemam trogodisnjakinju pored sebe pa ajde... tebi svaka cast kak si izhendlala s njom sve. Izdrzi jos malo pa bude lakse kad dode bebica (zelim ti to) i da je seka prihvati i smiri se. Kako je ona? Jel bolje spava? Kako tantrumi? I jeste rijesili spavacu s krecenjem i svim radnim akcijama?
I jel ti u prvom trudnoci isto bilo tako da si mirovala pod kraj ili nimalo blizu?
Ja dobila termin u vinogradskoj 21.6. pa jedva cekam to.
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Ruzica i Belinda vasi bebaci se bome ne daju! Neka ih, kad budu spremni neka dodu. Ali nadam se da necete preci due date, ipak neka bude sto prije da se ne mucite ni psihicki ni fizicki vise. Jeste spremne? Al onako skroz?
.
Thinkpurple znas sve onda kako mi je, iako je mrni ipak lakse. Nemam trogodisnjakinju pored sebe pa ajde… tebi svaka cast kak si izhendlala s njom sve. Izdrzi jos malo pa bude lakse kad dode bebica (zelim ti to) i da je seka prihvati i smiri se. Kako je ona? Jel bolje spava? Kako tantrumi? I jeste rijesili spavacu s krecenjem i svim radnim akcijama?
I jel ti u prvom trudnoci isto bilo tako da si mirovala pod kraj ili nimalo blizu?
Tako rano ideš u trudničku? Kako to?
.
Thinkpurple znas sve onda kako mi je, iako je mrni ipak lakse. Nemam trogodisnjakinju pored sebe pa ajde… tebi svaka cast kak si izhendlala s njom sve. Izdrzi jos malo pa bude lakse kad dode bebica (zelim ti to) i da je seka prihvati i smiri se. Kako je ona? Jel bolje spava? Kako tantrumi? I jeste rijesili spavacu s krecenjem i svim radnim akcijama?
Tako rano ideš u trudničku? Kako to?
Ma samo pregled... kaze dr da se vidi jel mi treba dodatna terapija.
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Ana čestitam!!!! 🥰 S obzirom da sam za prvi porod bila 14 sati u rađaoni i na kraju hitan carski, znam kako je i kako su pomiješani osjećaji, o umoru da ne govorim. Drži se, samo hrabro, izvrsna si mama i sve će to polako doći na svoje. Za oporavak od carskog si daj vremena, polako, 6 tjedana maksimalno i bit ćeš kao nova 💪
Ima li nas još kojima je dosta? Zadnje dane sam si užasna, troma, jedva se krećem, osjećam se kao kit, i dalje ne spavam, noge me baš dosta bole, baš vidim i na trbuhu da se dosta spustila... Jedva čekam taj pregled 15.6. i nadam se da će mi tad reći da je carski i dogovoriti neki datum, baš mi je svega dosta.
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Pa baš mi je onak nekak nisko. I pupak mi je niže i gore ispod prsa mi je sve nekak ravno i prazno, a nije bilo tako do pred koji dan
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Belinda, u tom slucaju zelim ti jos barem tjedan dana trudnoce :D
Thinkpurple s obzirom da smo ti i ja slicne sudbine ovu trudnocu.. znam da si nesto spominjala iscjedak kojekakav i uz uzimanje utrogestana. Meni se cini pojacan iscjedak zadnjih dana pa ne znam jel zbog utrogestana ili panicarim da mi curi plodna voda? Kako je tebi to izgledalo... meni je danas uzas pritisak prema dolje (ali sjedila sam malko vise nego drugih dana) i mijenjam stalno dnevne uloske i gacice jer mi je od vaginalete, ali i nekako mokrasto... luda sam skroz 🤯
Od jucer mi bebica pocela stucati.. ali za to ste rekle da je dobro i dobar znak.
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Cure, moja dr. Mi je rekla na posljednjem pregledu u proslu srijedu, ako ne rodim da se narucim u trudnicku ambulantu za ponedjeljak. Dajte mi recite kako se narucujem
I sto ce mi oni tamo gledati, jei samo vtg ili...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Cure, moja dr. Mi je rekla na posljednjem pregledu u proslu srijedu, ako ne rodim da se narucim u trudnicku ambulantu za ponedjeljak. Dajte mi recite kako se narucujem
I sto ce mi oni tamo gledati, jei samo vtg ili…
Za Vinogradsku postoji online obrazac za narucivanje pa se tako narucis.. prvi put meni nisu nista radili, pogledali bebu na uzv i to je to, sad ne znam jel ovisi u kojem si tjednu, drugi put su radili vaginalni pregled, ctg
Sortiraj odgovore
Najstariji