Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bambi27zg
    12. Lipanj 2023. 11:20

Flekica Vise tekucine, manje/nista soli i noge na poviseno uz laganu masazu svaki dan (par minuta je dovoljno). Meni danas 34+5 i samo 2-3 dana kad je ono prvotno zatoplilo sam imala neku tezinu u nogama, cak niti ne naotecenost. 
    A nasla sam i ovo (ali nisam koristila): 

https://plant.hr/proizvodi/trudnice/otecene-noge/miracool-mama-sprej-za-noge/
    *
    Mi obavili KKS i Fe u Petrovoj, i testove senzibilizacije 💉🩸 pocele su lagani javljati kontrakcije maternice 🙈 cekam pregled u cetvrtak da vidim/cujem stanje 👶🏻

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Mia2023
    12. Lipanj 2023. 14:21

Meni baš neke dane bude dosta pa jedva čekam da doguram do termina. Pogotovo kad loše spavam pa sam koma cijeli dan i ful nervozna, a uglavnom jako loše spavam. Neke dane mi je baš lijepo pa mi bude krivo jer nemamo još puno do kraja i tako u krug 😅 Još uvijek nije jako vruće pa je dobro, ne znam stvarno kako ću preživjeti do 8.mj kad krenu vrućine.
    U srijedu imam pregled i jedva čekam da vidim stanje 💪

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Vesca
    12. Lipanj 2023. 14:35

Meni će jedino nedostajati udarci bebe. To mi je preslatko ❤️ 
    Hvala Bogu da još nije zagrijalo, ne znam kako bi da je vruće jer se i sad kuham nevideno. Uglavnom baš je teško bit trudan ljeti i dobro je da mi je uskoro termin 😂😂

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Ana3003
    12. Lipanj 2023. 14:36

Hvala svima na cestitkama i lijepim zeljama. 😊 Evo polako dolazim sebi, rodila sam na Sv Duhu i porod je bio blago receno katastrofa. Od pola 6 ujutro do 7 sati drugo jutro. Dosla sa puknutim vodenjakom kojeg su jos dodatno busili oko 8 navecer tek, prebacena u boks oko 9 gdje su mi pokusali dati epiduralnu koja nije uspjela i od 11 navecer do 6 ujutro bila na dripu bez ikakvih lijekova i mislila sam da cu umrjeti. Tad vise nisam mogla izdrzat i odobrili su mi carski rez koji je prosao super. Ja mogu sve normalno skoro uz minimalne bolove, samo je mali danas dobio zuticu pa sam dusu isplakala jer me peru hormoni 🤣
    Ako netko ima neko pitanje za detaljnije objasnjavanje neka pita, ne zelim plasiti nikoga ko jos nije rodio.
    Sretno cure! 😊

👸23
    🧒29
    Termin 18.06.2023.
    Decko 🩵

Nefertiti
    12. Lipanj 2023. 17:53

Ana samo ti piši detalje, nije nas strah, bolje da znamo... Na kraju budeš sretna da ste oboje živi i zdravi... Stvarno nekad previše forsiraju prirodno, do granice opasnosti, a da ne pričam o iscrpljenosti majke...
    Skroz druga tema: jeste li sterilizirale Haaka izdajalicu, onu ručnu druge generacije u sterilizatoru? I dude sam uzela one Bibs od kaučuka, ne znam smiju li i one u sterilizator? Bojim se da se ne unište....

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

MareiKate
    12. Lipanj 2023. 17:59

thinkpurple

Ana bas mi je zao da si se toliko mucila i na kraju zavrsila na carskom 😔 al bitno da ste ti i beba dobro. Jesi imala svoje trudove nakon puknuca vodenjaka?
    Jel guzva na sv duhu?
    A zutica je normalna, malo ce posuncati bebu i bit ce ok.
    .
    Ja dobila termin na sv duhu za TA 26.6. kod dr. Prka. I sad citam uzasne komentare za njega po internetu i sve si mislim da otkazem to 😰 a to me moja dr narucila. Imam u pon kod nje pregled pa cu ju pitat jel me bas namjerno kod njega narucila ili slucajno. Jel netko cuo za njega?

Nisam se nikad srela s njim ali nisam čula ništa pozitivno o njemu 🙄 čula sam da baš zna biti neugodan i drzak. Ali iskreno, sumnjam da ćeš baš na njega naletit, koliko sam shvatila raspored u TA je prilično improviziran

Ana3003
    12. Lipanj 2023. 18:17

Ja ne bih otisla u bolnicu tako rano da nisam imala pregled taj u TA gdje su me poslali direkt u radaonu kad su culi da mi je puknuo vodenjak... kad sam dosla gore pregledali su me i stavili u predradaonu na ctg i davali su mi neke prahove koji poticu trudove da pijem svaka 2 sata (smije se popiti najvise 8 doza, a ja sam ih popila 6) nakon toga je isao pregled gdje sam bila otvorena mozda 2 prsta i onda su mi skroz probili vodenjak sa drvenim stapicem i poslali me u boks... e onda je krenuo cirkus sa dripom i epiduralnom
    Cure nema straha, sve ce proci na ovaj ili onaj nacin i bit cete sretne svakako
    Malog suncaju bio je danas kratko sa mnom. Dali su mi ga kada su bile posjete i onda opet uzeli pa ce doci opet malo ujutro meni.
    Iskreno nisam izasla iz sobe kako me boli taj rez, ali kazu da je guzva velika po sobama.
    Cula sam da je jucer bilo 14 otpusta.

👸23
    🧒29
    Termin 18.06.2023.
    Decko 🩵

MareiKate
    12. Lipanj 2023. 18:34

Ana3003

Ja ne bih otisla u bolnicu tako rano da nisam imala pregled taj u TA gdje su me poslali direkt u radaonu kad su culi da mi je puknuo vodenjak… kad sam dosla gore pregledali su me i stavili u predradaonu na ctg i davali su mi neke prahove koji poticu trudove da pijem svaka 2 sata (smije se popiti najvise 8 doza, a ja sam ih popila 6) nakon toga je isao pregled gdje sam bila otvorena mozda 2 prsta i onda su mi skroz probili vodenjak sa drvenim stapicem i poslali me u boks… e onda je krenuo cirkus sa dripom i epiduralnom
    Cure nema straha, sve ce proci na ovaj ili onaj nacin i bit cete sretne svakako
    Malog suncaju bio je danas kratko sa mnom. Dali su mi ga kada su bile posjete i onda opet uzeli pa ce doci opet malo ujutro meni.
    Iskreno nisam izasla iz sobe kako me boli taj rez, ali kazu da je guzva velika po sobama.
    Cula sam da je jucer bilo 14 otpusta.

Na žalost, kada pukne vodenjak a ne otvaraš se i nemaš svoje trudove, najčešće završi carskim, samo kad bi čovjek znao pa da bez muke odmah naprave carski nego ovako u pokušaju se iscrpiš. Sada je to iza tebe, želim ti brz oporavak ♥️

Ana3003
    12. Lipanj 2023. 18:36

Imala sam lagane trudove sve dok mi do kraja nisu probili vodenjak, onda su krenuli uzasni bolovi, ali nisam se otvarala nikako. U 6 ujutro nisam bila ni 8cm otvorena i tjerali su me da tiskam, to je bila nemoguca misija jednostavno.
    Za dr. Prku stvarno ne znam nista, bila sam kod dr. Bekavac i predivna je zena.

👸23
    🧒29
    Termin 18.06.2023.
    Decko 🩵

• ružica
    12. Lipanj 2023. 18:48

Ana, zvuci kao floskula, ali bitno je na kraju da ste oboje ok, to koliko mi zene mozemo izdrzati....
    Belinda, bila sam u svoje privatno na Ctg danas, i sad iduce idem u bolnici kad me uhvate trudovi, odnosno na termin 16.06.2023. Na plodnu vodu...
    Ima li sto s tobom😀

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.