Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nefertiti
    02. Lipanj 2023. 11:49

https://ibb.co/L06gTWb ponavljam zadnji link jer mi se čini da ne radi...
    Ja si nekako mislim da ću ići sama, a da će ipak muž ostati s malom, nemamo ovdje baka servis, mogu je ostaviti eventualno nekim prijateljima ili susjedi i ona će htjeti ostati, ali na kratko, tak da ako sve bude duže potrajalo, muž će se vratiti doma. Ipak, nadam se da će ići taj dogovoreni carski zbog položaja kao kod Thinkpurple u prvoj trudnoći i da mi neće krenuti tak filmski kao tebi

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Lemon
    02. Lipanj 2023. 11:52

Iste takve kontrak imam i ja cijelo vrijeme, i po noći me probude. U utorak pregled pa ćemo znati više. Dva tjedna mi još treba da se završe radovi i sve očisti pa nebi bilo dobro da nešto krene do onda.
    ..
    Ima nas još ludih za more, isto cijelo vrijeme govorim mm da krajem 9.mj.idemo a on već sad da to neće biti moguće. A ja bi, nešto najbliže nekih 300 km bi mogli, a da su cijene paprene jesu 😒
    Ja ću u komodu staviti skubb organizatore iz ikea i slagati uspravno sve

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Afrodita06
    02. Lipanj 2023. 11:59

Nemate pojma koliko ste me razveselile kad sam shvatila da nije da samo ja planiram već da nas ima još. Sad sam sve više uvjerenija da bi možda moglo ipak biti po mome a ne po mm.
    Krajem slijedećeg tjedna krećem u TA, odnosno srijeda ili petak pa ćemo vidjeti. 

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

Afrodita06
    02. Lipanj 2023. 11:59

Afrodita06

Nemate pojma koliko ste me razveselile kad sam shvatila da nije da samo ja planiram već da nas ima još. Sad sam sve više uvjerenija da bi možda moglo ipak biti po mome a ne po mm.
    Krajem slijedećeg tjedna krećem u TA, odnosno srijeda ili petak pa ćemo vidjeti.

Naravno govorimo o odlasku na more 🤦🏼‍♀️

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

Butterfly00
    02. Lipanj 2023. 12:03

Što se tiče starijeg djeteta i poroda, imam ovdje muževu obitelj koja u tom periodu ide na godišnji pa sam i ja u razmišljanju šta i kako 🤣🤣. Mislim, na prvom je porodu bio muž sa mnom, i sad kao ima želju ići ali ako budemo sami u tom periodu, nek mene odveze i nek bude sa kćeri, mislim i tako nema druge opcije.
    Ja se isto nadam da ću moći dogovoriti carski rez, iako me sama činjenic da nešto sama na svoju ruku plaši ako ne budem imala indikaciju, ali mislim da bi mi bilo puno psihički jednostavnije, kad ono znam datum i sve, nekako se čovjek može organizirati tada. Iako sve to može krenuti bilo kada, nema pravila. Ja se i dalje ponašam kao da je to mjesecima daleko, pa ni ne razmišljam puno, al kad vidim tjedne malo me panika ulovi 🤣🤣🤣
    Nefertiti ja imam od Ikee komodu, tako ima 4 ladice i baš mi se sviđa kako si ti to posložila. Mislim da ću i ja tako pokušati, to sam još negdje nekad davno vidjela da je puno praktičnije nego kad se slaže jedno na drugo, makar preglednije. 

E i da hvala na odgovoru za iscjedak, lakše mi je odmah ❤️

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

Landy
    02. Lipanj 2023. 12:31

Ja se nadam da će me uhvatiti za vikend 😂 da je muž kod kuće (inače je vozač, pa dobije svakakve ture), a išao bi opet samnom na porod🤷🏻‍♀️,  a što se kćeri tiče, doći će tjedan dana pred termin moja mama pa ćemo ako bude sve po mom planu (😂), ili ostaviti ju usput kod nje ili će moja mama doći kod nas. 

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

• cordis00
    02. Lipanj 2023. 12:37

Prvo za robicu— ja imam ikea previjaliste, 2 plitke i jedna duboka ladica tako da cu u prvu slozit bodije od 56 naprijed, 62 sredina, 68 skroz iza, dakle u 3 reda, tako sam i prvi put, sa strane hlacice, u srednju sam pidame tim redom. U zadnju sam tetra pelene, obicne pelene itd, gdje mi stane cu stavit mali organizator sa carapicama i jos jedan s kapicama. Ikea previjaliste je ogromno, ima jos jednu veliku rupu i sa strane kao police i svasta sam tu drzala za bebu, mali organizator sa stvarima iz ljekarne, vate za kupanje, dodatne kreme, fizioloske, inhaltor itd da mi je sve pri ruci.
    Moja je vecinom na pocetku bila bas tako u bodiju i pidami, samo kako je rasla sam rotirala, pomakla iducu vel naprijed, kad je sve prerasla izvadila sve u kutije i slagala vece brojeve. A robicu za van sam u djecji ormar objesila, tako cu i sad, imam isto ikea djecji ormar sa 2 reda vjesalica pa cu i sad robicu/kompletice za van od manje gore, a zajednicke jaknice i to dolje. Vecoj sam kupila neku ikea komodu pa cu njenu robicu prebacit u te 4 ladice, isto redom bodiji i hlacice, pidame i robica za van. Njoj sad drzim samo tu velicinu koju nosi jer ima puno vise te robice, ostalo sta je premalo je spakirano po kutijama.
    ——
    Za odlazak u rodiliste. Pa mene su trudovi prvi put ulovili u 4ipo u noci, cekala sam jutro da se muz probudi da mu kazem, bili smo doma do 14:30 pa krenili. Tako da mi je to plan i sad, desilo se da je noc il muz radi, cekat cu ga doma. Meni je jedina sreca sta je moja mama u penziji i dogovor je da dode 2 tjedna pred termin bit s nama tako da ce ona ostat s malom dok smo mi u rodilistu i ta 3 dana iza poroda dok muz radi, a mala je doma. Pa kad ja dodem doma ce ic nazad u Dalmaciju. Tako da ja imam lufta ako se sta i hitnije desi tipa pukne vodenjak ili ne znam, da se mora odmah ici, jer ne moram brinit sta s malom.
    Al isto cu cekat muza s posla da dode🤣.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Pahuljka
    02. Lipanj 2023. 13:14

SAYuRI

Hajd hvala Bogu nisam jedina koja je optimisticno rezervisala hotel na moru krajem Kolovoza 😂😂😂🫣 Mi isto planiramo a vidjet cemo kako ce to sve izgledati, mi jos morati i putovnicu stici izvaditi koja se ceka oko 15 dana, a nemres slikati bebu dok fino nisu oci otvorene, malo ce sve biti u knap ali probati cemo…

Ako bude stiska s vremenom predobra opcija je brzi pasos. Zadnji put kad sam trebala je bio oko 150-200KM i u roku od 3 radna dana bude gotovo. Sjecam se da sam u ponedjeljak predala a u srijedu popdne preuzela. 😊😘

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Pahuljka
    02. Lipanj 2023. 13:25

Sjetite me se na moru 🙏🏽
    Jer nemamo plan a ni opciju za more, prvo je udaljeno najmanje 700km… Voznja avionom bojim se da ne dolazi u obzir, ne znam kak bi to izorganizirala sa sve stvarima tamo vamo, nije da nisam pokusala ali radije neki wellness u blizini gdje sam svoj na svom i za ne daj Boze 🫤🫤
    Mislila sam da ce mi biti dovoljno ono par dana u maju cisto da me zelja prodje, ali ocito za slanom vodom ne prolazi 😂

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Nefertiti
    02. Lipanj 2023. 13:58

Belinda koliko znam obično naručuju 6 tjedana poslije poroda, ali je moj mene naručio za 8 tjedana, kaže da on tako radi, već imam i termin: 7.9. Što će biti i malo više od 8 tjedana ako rodim ranije na carski. A imamo i neku svadbu u Slavoniji 9.9., tak da taman provjerim jel sve okej, pa na miru na put. S tim da nemam pojma kak će izgledati svadba s bebom od 2 mjeseca 🙄🫣 
    A onda bi negdje poslije u rujnu na more, s tim da to samo ja mislim da možemo, a muž se drži za glavu

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.