Miracle i Afrodita i ja sam u tom filmu da cemo u rujnu na 2-3 dana na more 🤞🏼🏖️🐠😎😁
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Jutro 🥰
Miracle baš sam se slatko nasmijala na ovo što si napisala Afroditi za djecu stariju, točno to imam sa svojom 5.godisnjakinjom 🤣🤣 sve ovo šta si navela, bilo gdje da odeš, makar i u stanu bili uvijek su neke drame oko nečeg. Jučer je dramila jer sam odustala od lazanja za ručak jer sam smislila nešto drugo, i protestirala je pola dana, ona kao ljuta jer nisam napravila što sam joj rekla da hoću 🤷♀️ Ja se bila nadala što su stariji da je lakše, al izgleda ako nismo ovu fazu prošli ranije proći ćemo je kasnije 🤣🤣🤣
Cure predivno izgledate, Cvit ti posebno, svaka ti čast. Baš je predivno vidjeti trudnicu sa trojčekima ❤️.
Jel vi cure imate iscjedak iz grudi? Jučer sam primijetila na desnoj da mi kao nešto malo izlazi, pa ne znam jel to normalno baš, trebam li se zaletit do gin ili da pričekam kontrolu slj petak? Ono što sam pročitala piše da je kao normalno u T 🤷♀️🤷♀️
Nista ne brigaj normalno je 😊 Vec od 4tog mjeseca hormon prolaktin pocinje na stvaranju mlijeka (ne stvara ga u kolicinama da ceka od 4tog mjeseca u grudima) nego priprema mlijecnih kanala, oblaganje kanala a samim tim se desi i da krene curiti kroz bradavice. Mene je bas zanimala tema dojenja i dala sam se u to posljednjih sedmica. Super mi je yt kanal mama iz magarece klupe koja razbija starinske “mitove” tipa ja sam pila pivo i imala sam mlijeka 😂 Plac zivota 😂 Za sve ima neki medicinski dokaz sto mi je jedino relevatno misljenje. Pa ako neko ima volju moze je pronaci tamo. Inace ona je mama 6tero djece 🙈
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Cure, da li je neka naručivala preko Notina stvari za klince i trudnice?
Ja sam znala parfeme prije ali nije mi to to..kao da nisu isti a tako sam i čitala okolo po recenzirajima pa me zanima dal je tako i sa weledom, mustelom itd..
Želim vam svima lijep i bezbrižan vikend
https://ibb.co/BstXNNV
Evo i nas 🤰🏼 jucer bila na pregledu bebac ima 1810grama i 47cm doktor kaze da sam zatvorena bebac je okrenut glavicom prema dolje pa mi malo pritisce mjehur ali sve u svemu je se osjecam super i za 2tjedna imamo opet pregled i onda krecemo sa pregledima u bolnici 🥰 kako mi brzo prolaze ovi dani i mjeseci ne mogu vjerovat da cemo uskoro drzat svoje bebice u narucju 🙈
P.s nadam se da sam dobro ubacila fotku prvi put to radim🤣 i ako ima tko od vas da ima termin blizu kad i ja i da ide rodit u vinogradsku bilo bi mi drago upoznat se ☺️
👩🏼23 👨🏻26
Spontani 06.21💔
02.08.2023 💙
Bas su lijepe busice 😊 cvit i afrodita svaka cast, treba nositi te bebe 🥰
Mareikate super ste se sredili, noge su top. 🤩 Kako je u kampu, daj neke recenzije, jeste se kupali?
Procitala sam ono sto si stavila iz knjige, bas korisno i zanimljivo.
Mi bi mozda bili hrabri pa u 9.mj nekud na more, ali sve je toliko skupo, pogotovo ti kampovi. Vidjet cemo kako bude s bebicom 🙂
Razveselim se kad vidim da ima još optimista osim mene po pitanju odlaska na more. I ja cijelo vrijeme govorim da bi mogli razmisliti o nekom kratkotrajnom odlasku na more od par dana ako uspijemo uhvatiti bilo kakav ritam s dečkima kad dođu. Osim mene naravno nitko ne misli da bi to uopće možda mogla biti opcija. Svi mi kažu da sam luda.
Ali evo što ima loše u sanjanju 🤷🏼♀️🤣🤣🤣🤣
Miracle I Afrodita - ima nas još nadobudnih. Ja skroz očekujem roditi na carski oko 15.7.,a već početkom 8.bit na moru. Ta ideja mora i svježeg zraka me skroz mami, pa makar točala noge u plicaku. A kak ce zbilja biti, tko zna. Ak beba i ja budemo dobro, zašto ne. Kak mi je netko rekao - pa bebe se rađaju i na moru 🤣
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Ma ja sam sigurna da smo na moru u rujnu 💪 možemo mi to!!! Išla bih ja i sad, čim je koji topliji dan ili kad vidim na TV-u...
Da, i meni već nekoliko tjedana ima malo tog kolostruma iz grudi, mislim da je to super, da će biti lakše dojenje ovog puta
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Hajd hvala Bogu nisam jedina koja je optimisticno rezervisala hotel na moru krajem Kolovoza 😂😂😂🫣 Mi isto planiramo a vidjet cemo kako ce to sve izgledati, mi jos morati i putovnicu stici izvaditi koja se ceka oko 15 dana, a nemres slikati bebu dok fino nisu oci otvorene, malo ce sve biti u knap ali probati cemo…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
ThinkPurple, u mene sve oprano ali nabacano, neorganizirano...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Kako se stavlja slika? Znam da se to pitalo tu vec 10 puta, ali zaboravim svaki put😅. Na kraju nisam ni stavljala.
Inace mi je ovoliki trbuh bio pred porod zadnji put😅. Cekam sad svaki dan da mi krenu strije🤣.
——
Takica tako sam i ja stalno brojala prvo 24 pa 28 pa mi je sad 32 u glavi😅. Nekako ide mi brzo, ali i sporo. Mozda kad odradim zadnji pregled kod svoje gin, stvari se ubrzaju. Iako me ne veseli ta bolnica svaki tjedan i guzve🫣. Meni je dosad bilo svaka 4 tj i iduci mi je s 34 pa cemo vidjeti. Nadam se sa 37 i onda ce bit sigurno jednom tjedno.
——
Mi idemo sad za produzeni vikend u Dalmaciju, muz mozda ostane s nama, mozda se vrati, ne zna jos za GO tako da postoji sansa da cemo ja i mala ostat same do kraja 6.mj. Bit ce veselo nju hendlat i kupat, a ja sam si vec sad tako troma, tesko ce meni bit izic iz mora🤣.
Muz bi htio u 9.mj na more, ja ne znam kako cu bit iza poroda, da (ne daj boze) prenesem i rodim sredinom 8.mj, to ce mi bit 3 tjedna negdje od poroda, htjela bi da on i mala jos malo uzivaju, al ne znam koliki ce meni bit napor putovat s rezom i malom. Mozda bude ok, sve cemo znat iza poroda. Ja se nekako nadam da ce ovaj porod bit brzi i da necu primat krv i da cu se prije oporavit.
A bebu su procijenili da bi mogla imat 3700 il mozda malo vise, prva je imala 3640, nadam se da nece vise od 3700, to treba izgurati😅.
——-
Cure s djecom, koliko ste mislile cekati kod kuce? Ja sam prvi porod 10 sati i bilo mi je krivo da nisam duze jer sam stigla otvorena samo 4 cm, ukupno mi je porod trajao 17 sati, a primila sam drip i epiduralnu (koja nije uhvatila😅).
Sad bi isla sta kasnije, lakse je trpit prirodne trudove nego taj drip, neusporedivo.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
https://ibb.co/ysq22G6
https://ibb.co/LtJjM0S
https://ibb.co/L06gTWb
Ovako sam složila u ladice, kao okomito, tako mi je preglednije. I to imam te 3 ladice, u 2 je robica, u najgornjoj tetre, krpice za pranje i tak to...
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji