Meni je super Mg direct od Naturel, okus crnog grožđa. Uzimam ga u Dm-u i baš mi je fin. Sad baš vidim da je poskupio, bio je puno jeftiniji prije 2 tjedna 😮
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Thinkpurple jooooj stvarno ste sve pokupili.... Nadam se da je ovo sad zadnje i da ce ostatak godine proći mirno.... Drzite se...
.
Meni ništa nije nateknulo pa se nadamo da ću se natjerati na vježbanje i masaže. Možda izbjegnem capkanje 😂
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Cordisoo e tocno tak je i kod mene… ne diram nis, kaj bude bude, i ovak sam sva nikakva. U zadnje vrijeme ak se otusiram u miru navecer sam sretna. Uzas…
Ruzice a valjda je tak kad imamo vec jedno zivahno dijete, neznam… ja nemam snage za pomaknut se vise, neznam kak funkcioniram preko dana uopce.
I tak sam se veselila tom moru da se malo maknemo od rutine i napunimo baterije za dalje i eto sranje … a sta je tu je..idemo dalje dan po dan…
Ally kolko ja znam otvaras porodiljni 45 dana prije termina, a onda kasnije predas papire s tocnim datumom poroda i po tome ti se produljuje porodiljni ali samo ako je porod bio prije 37.tt (znaci tipa 36+6).
Ally ovak su i meni rekli kak tu pise, 45 dana (svih) racunaju po terminu poroda prema ZM, a onda ako je porod do kraja 37. tt idu naknadne korekcije. I koliko sam skuzila s komplikacija se automatski ide na rodiljni, meni je soc gin rekla se s doznakom 25.5.dogovorimo za ovo dalje i da ce mi dati papire (jer ide na GO).
*
Mi slagali komodu i ormar kroz vikend, oprala dvije masine robice i sad planiram to posloziti keoz ovaj tjedan. Trenutno razradujem logistiku sto i kako i gdje staviti 😄
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Pozdrav svima 💓
Think Purple da te utješim bar malo, ima nas još sa streptokokom 🤢 evo i moja je pokupila iz vrtića, jedva sam jučer našla antibiotik, ja se jutros probudila mene grlo para i glava me boli 😅
Što se tiče planiranja, ne planiram više ništa 🤣🤣 ja sam zamisljala ovu T tako lijepo sa šetnjama, izletima, ushićenosti, na kraju iskreno jedva čekam da rodim 🤣
Ja stalno imam te neke kontrakcije i bolne su onako, i pritisak dole i bebu čak osjetim da stuca dole skroz nisko, na rubu gacica. Ona se vrti stalno, pa sam po tom pitanju mirna, ali me opet strah kad budu te kontrakcije, trbuh se skroz stvrdne i boli me onda sve i ledja i podno stomaka 🤷♀️
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Ajme cure, pa kod vas streptokok, ja svoga poslala u vrtic nakon mjesec dana kislila
Sam da je s streptokokom gotovo za ovu sezonu. Mi smo ga imali 2 puta u mjesec i pol dana.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Bambi i Thinkpurple- hvala na info, znaci sve se korigira naknadno. Jedino mi se cini da ako rodim sa npr 37+1 dan, a oni mi ne uzmu u obzir da je to ipak skoro 3 tj ranije prije pravog termina (ako se računa 40 tj), da me okradaju za ta 3 tj manje plaće. Mozda sam u krivu, nije mi matematika jača strana. Nevermind, ako do toga dodjemo koliko god da bude dobro je!
Butterflyoo- ako te tjesi ja sam imala hrpu planova za "blazeno" drugo tromjesečje, pa je sve palo u vodu, razumijem te potpuno. Ako toliko osjecas pritisak dolje probaj malo usporiti tempo, malo češće leci, manje sjediti itd. Magnezij za kontrakcije. Cure su gore pisale koji su im ok, a ja moram priznati da sam već 2-3 probala (svaki put imaju neki drugi u apoteci) i da su mi svi ok 😅.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Ja već 3,4 dana isto većinom odmaram, ne mogu sve kao prije, trbuh mi je non stop tvrd i kao neki bolovi novi mi dođu. Ne želim se forsirati, za 10 dana pregled pa ću vidjeti što kaže. Isto radim popis za ljekarnu i dm online da naručim što mi fali. Jedino nisam još organizirala komodu i kupila organizatore jer ne znam gdje ću šta držati. Moram i sa Alija još naručiti svašta, ne znam zašto odgađam i samo si nervozu stvaram, a rekla sam da hoću do 1.6.imati sve gotovo, ali nema šanse 🙈
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Mislim da je ova trulost danas do vremena. Ja sam ovih dana kako je bilo predivno vrijeme bila puna energije. Danas sam koma, umorna, bezvoljna totalno. Znači energija 0 bodova. Ništa mi se uopće ne da, nit imam snage. Užas 😭
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Želim svima bez oporavak od dječjih boleština 🙄 dosta ih više! Moji oboje smrkaju ali valjda neće na nešto gore...
Ja sam danas službeno ušla u zadnje tromjesečje i osjećam se fizički super, psihički ne baš tako. Već sam nekoliko dana sama s djecom i mislila sam to super podnijeti ali mlađi jako lose reagira na promjene i od kad nema tate samo cvili i zanovijeta. Ja uz najbolje volju sam zadnjih dana prečesto izgubila živce i zagalamila i osjećam se užasno zbog toga... I još sam postala sad svjesna kako će on tek reagirati kad ja odem u bolnicu... Lijevom živce pospremanje, ribam od jutra do sutra, danas sam oprala i prvu turu robice pa sam se malo oraspolozila.
Sutra imam pregled, nadam se me neće neki hladan tuš dočekati...
Pitam se kako nam je sayuri? Ja nisam najbolje ni skontala zbog čega je završila u bolnici pa se nadam da je sve ok.
Netko je nedavno komentirao kako smo sve u nekoj dobroj fazi, pa iskreno, me i je ovo treća trudnoća i treći forum i moram reći da je ova tema s najviše problema. Puno hitnih i izvanrednih pregleda, mirovanja, i ostalih tegoba... Ne sjećam se da je tako na prošlim temama na kojima sam bila bilo...
Thinkpurple meni gleda, cak poslije onog pregleda gdje je bilo da je parcijalna placenta previa je na sljedecem gledao, onda UZV vaginalno i onda UZV preko trbuscica 😄
Sto se tice robe uzimala sam Sinsay, HM, Lidl, Pepco; od robice koju sam dobila vidim da jos ima C&A i MTC od “firmi”.
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Sortiraj odgovore
Najstariji