Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    09. Svibanj 2023. 18:59

thinkpurple

Mareikate i ja tak imam filing da u 1.trudnoci niti meni niti drugima na forumu nije bilo tak. Sad mi je bas puno teza trudnoca. A na pregledu sve ok uvijek… 🤷‍♀️ mislim super, nek tak i ostane jos cca 5 tjedana a onda postavljam dim ispod i tjeram ju van 🤪
    .
    Cure jel vas gin pregledava dolje na pregledu? Sad bas razmisljam kak me dolje sve boli i nateceno je i sve i svaki put to kazem al osim uzv mjerenje cerviksa nije ona nis gledala i pipala…
    .
    Drugo pitanje, od kud ste uzimale najvise robicu i sta ste najvise uzimale? Jeste bodi pa posebno hlacice ili ste kombinezone?
    Ja imam od kceri bodije duge pamucne al kombinezoni su ugl oni topli zimski plisani i slicno…

Mene svaki put pregleda vaginalno, prstom pa uzv vaginalno pa preko trbuha...
    Ja imam skoro sve od prve kćeri, pretežno je hm. Još planiram kupiti samo par stvari, vidim da mi hlačica fali a to mi je praktičnije od onesia, barem meni... I to ću pogledati KiK i pepco. KiK ove sezone ima onaj kao rebrasti mekani pamuk... Nisam nikad ništa tamo kupovala ali za ovo mi iskače na sve strane da je super robica ove sezone za bebe. I pepco ove godine ima dosta lana i muslina, meni je to top. Ja bi sve od muslina uzela 😅

MareiKate
    09. Svibanj 2023. 21:05

thinkpurple

E vidis a mene samo uzv vaginalno i zadnji put nije al predzadnji puta je uzela i bris pa pogledala. Morat cu trazit da me pregleda i ovako ovaj puta. Ak me nastavi ovako boliti pubicna kost i sve dolje cu traziti i raniji pregled. 😮‍💨 nadam se samo da se beba gura jer je opet ko zvrk. Bas ima periode kad ju 10 dana jedva osjetim a onda me 3 dana izudara i rasteze da me sve boli.
    .
    Tak i ja nisam bas za ta jednodjelna odjelca i 1000 gumbica, radje bodi i hlacice. Puno mi je prakticnije bilo. I nije mi problem preko glave navlaciti nesto. Morat cu hlacica samo kupiti. Bas sam gledala h&m aplikaciju, pa skoro sve 50 je rasprodano sta sam bila stavila u favorite, morat cu fizicki do ducana vidjet jel ima sta iako u ducanu nema bas onih multipackova.
    A Kik sam isla prije cca 10 dana u Z centar i nisam nista nasla a isla sam bas s ciljem da vidim to sto svi hvale sad da je super baby kolekcija.
    Ja isto volim muslin, bas je ugodan sad za ljeto.

Ja 50 jako malo imam i uglavnom startam sa 56. Tako sam sa oboje. Dobila sam par stvari u veličini 50 na poklon i nikad to nisam koristila, moji su oboje do sad bili veći kad su se rodili... Čak i taj 56 izdrži mi svega par tjedana...  Za KIK isto kao i za pepco, treba naći neki manje frekventan, ja sam danas s klincima iza vrtića otišla do nekog novog shopping parka na Branimirovoj, ima ogroman tedi - mojima je to lunapark, pogotovo starijoj jer obožava diy stvarčice i vidjela sam ogroman i KIK i pepco a žive duše nije bilo okolo tako da planiram sutra iza pregleda ako sve bude ok, počastiti se mekicem i poharati KiK i pepco 😁

• ružica
    09. Svibanj 2023. 21:42

Sutra je dan brba u Mullera, sve za bebe na 15 posto, ako netko nema info da zna.😃
    Dajte preporuke za mlijeko i bocu.....

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Vesca
    09. Svibanj 2023. 22:32

Ja imam dosta dugackih pamučni bodija s otvaranjem na zip. Iz Nexta ili s Best secreta. Ako imate best secret pogledajte paketiće, budu bas jeftine ponude... Sve što sam narucila preko te stranice je bilo savršeno 😍
    Dosta robice se na kraju nakupilo, što od sestrične koja je imala prošle godine ljetu bebu, a što od sestre koja obožava kupovati robicu za curke 😂😂❤️

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Vesca
    10. Svibanj 2023. 07:42

Imam spremnu kao haljinicu slatku, ali zapravo je bodi pa je lako za obuc. Uz to ima hlacice ako bude hladan dan i sestre odluce da trebam dugačko i trakicu, naravno, s mašnom 😄 jer mora cura imat mašnu 😅

1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Vesca
    10. Svibanj 2023. 07:42

A Pepco... Ajme što im je dobra robica, jedva se suzdržavam da ne kupujem, al baš nam ne treba... 

1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Meli18
    10. Svibanj 2023. 07:49

Ja sam jedva nasla u pepco 3 bodica 56..a kamoli 50 😅 
    Posto imam sve od starije sestre (a to je robica od prije 12-13 godina) nisam mogla odoljeti i kupila sam par stvarcica u Pepco 😂 imam nesto dugo, nesto kratko a za izlazak iz bolnice cu pripremiti 2-3 outfita posto ne znam kakvo ce vrijeme biti i da li da obucem 56 ili 62.. uglavnom, bit ce u dugim rukavima posto ce sigurno biti jako sunce 😅 a znamo da im termocirkulacija nije jos potpuno razvijena..s time da imamo 60km do doma 😊 a ako bude bas bas jako toplo, pitati cu za savjet i prema tome obuci malenu 😊

Meli18
    10. Svibanj 2023. 07:52

Imam jedan divan kompletic, pise "The princess has arrived" 🥰🥰🥰 a drugi kompletic sam dobila, dugi bodi + gore ide kombinezon bez rukava..ali, mislim da bi joj stvarno bilo pre pre pretoplo da joj to stavim iako je predivan kompletic..

MareiKate
    10. Svibanj 2023. 08:33

Ja tek trebam kupiti, prvo dvoje su mi izašli u istom odjelcu, bila je zima, sad ću njoj kupiti tajice i bodi (dugi definitivno jer em za zaštitu od sunca em vozit će se u autu pod laganom klimom)... 

Karamela22
    10. Svibanj 2023. 08:58

Mame, pričalo se o žgaravici prije. Gattrat tablete za žvakanje, meni za sad odlično pomažu. Koristim im zadnjih 10 dana i stvarno super.

Ja nisam bas puno robice kupila, mislim da bi još malo trebala. 
    Malo sam kupila 50 (većinu toga te veličine je dobio), ostalo 56. Htjela bi u pepcu još kupiti neke bodije ali nikad ne mogu naći veličinu. 
    i mogu vam preporučiti primark u Ljubljani ako je kojoj blizu. Tamo se svašta može naći. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.