Light blue držim fige da što duže ostane tako, da se više ne otvaraš ❤️❤️
Think Purple Što se putovanja tiče, sve ovisi kako se čovjek osjeća. Imam osjećaj sad ne bi mogla niti sat izdržati u autu,a u prvoj sam T mogla satima sjedit i putovati. Tako da, ako su ti nalazi dobri, ako možeš lijepo odi, napravi pauze kad osjetis da ne možeš više i to je to.
Točno vidim da sam u ovoj trudnoći nekako postala osjetljiva na vrijeme. Čim je vani lijepo i ja sam sva super, a evo danas se oblači, vrijeme je užasno teško, i ja primijetim baš da me smeta to, tlak mi je užasno nizak i osjećam se bljak. Valja još izdržati, sve sam se nadala da će proljeće biti puno sunčanih dana, ali izgleda da ništa od tog 🤣🤣
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Lightblue bemu sunceko, bas mi je zao to cuti..i zao mi da si opet u bolnici..kakav je plan, sto su rekli?
Drzite se vas cetvoro 🍀🤞
.
Sto se putovanja tice, ja sam vec pred mjesec i pol odustala od puta k svojima u Split (500km) jer mi vec tada pocelo bit tesko, a kako vrijeme odmice sve mi je teze, plus s trojkama u tim tjednima...osobno se ne bi usudila 😄
Ali da imam jednoplodnu trudnocu, da je na kontroli sve ok i ja se dobro osjecam, isla bi, zasto ne 😁
Meni je zao da i sad ne mogu nekamo..jos kad su krenuli i suncani dani, milina ☺️
Ovako sam doma, mirujem max, svaki dan je prica za sebe. Jucer su cure ludovale, udarale me na mjehur, imala sam toliki pritisak i cijeli dan mi je kapala mokraca, frustrirajuce do bola 🥴
Danas pak trbuh ni ne osjecam. I one su se jutros nes migoljile i namjestile se tako da puno manje osjetim lupanje. Danas sam evo optimisticna da cemo izdrzat do ciljnih tjedana, kako je nekoliko vas napisalo, jucer sam pak od te mokrace stalno brijala jel plodna voda i sl 😅😅
Druga prica je da su mi stopala zadnjih tjedan dana otekla, doslovno nijedna obuca ne ide na nogu osim natikaca 🤣 show.
.
Bas je lijepo vidjet da je tema malo zivnula 😁
Sayuri kako si nam ti?
Afrodita kako si? Kakav je kod vas plan, kad bude hospitalizacija? Gdje ces, sv Duh? Nesto mi zvoni, mozda sam krivo povezala 😊
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Evo da se i ja javim s pregleda, sve je u redu, bebica kil i sitno vec ima. Iduci pregled 01.06. Taj vikend planiram ici na more jedno 4 tjedna do iduceg pregleda s tim da idemo i na koncert krajem 6.mj u Pulu😂. Nadam se da cu moci izdrzati, tad cu bit oko 34 tjedna cini mi se. I to je zadnje od putovanja. Tako sam i zadnju trudnocu, al ova mi je teza, leda me bole i sva sam rasturena, zdjelica isto klacka, a sta je tu je.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Lightblue bemu sunceko, bas mi je zao to cuti..i zao mi da si opet u bolnici..kakav je plan, sto su rekli?
Drzite se vas cetvoro 🍀🤞
.
Sto se putovanja tice, ja sam vec pred mjesec i pol odustala od puta k svojima u Split (500km) jer mi vec tada pocelo bit tesko, a kako vrijeme odmice sve mi je teze, plus s trojkama u tim tjednima…osobno se ne bi usudila 😄
Ali da imam jednoplodnu trudnocu, da je na kontroli sve ok i ja se dobro osjecam, isla bi, zasto ne 😁
Meni je zao da i sad ne mogu nekamo..jos kad su krenuli i suncani dani, milina ☺️
Ovako sam doma, mirujem max, svaki dan je prica za sebe. Jucer su cure ludovale, udarale me na mjehur, imala sam toliki pritisak i cijeli dan mi je kapala mokraca, frustrirajuce do bola 🥴
Danas pak trbuh ni ne osjecam. I one su se jutros nes migoljile i namjestile se tako da puno manje osjetim lupanje. Danas sam evo optimisticna da cemo izdrzat do ciljnih tjedana, kako je nekoliko vas napisalo, jucer sam pak od te mokrace stalno brijala jel plodna voda i sl 😅😅
Druga prica je da su mi stopala zadnjih tjedan dana otekla, doslovno nijedna obuca ne ide na nogu osim natikaca 🤣 show.
.
Bas je lijepo vidjet da je tema malo zivnula 😁
Sayuri kako si nam ti?
Afrodita kako si? Kakav je kod vas plan, kad bude hospitalizacija? Gdje ces, sv Duh? Nesto mi zvoni, mozda sam krivo povezala 😊
Ja sam iz Slavonije, pa ću ipak preskočiti Sv.Duh 😉
Prvi odlazak u trudničku ambulantu je bio planiran u 35.tjednu. sad na zadnjoj kontroli mi je dr rekla da će me slati u 36. tjednu tek ali obzirom da me šalje na GUK profil u ponedjeljak vidjeti ću što oni u bolnici kažu. Nadam se da će me i pregledati osim što će napraviti taj GUK profil.
Počele su mi naticati stopala i prsti na rukama. Ljudi što me znaju čak kažu kao da sam smršavila u licu pa eto neznam ni sama.
Spavanje mi je koma. Ima dana kada mi je dostignuće spavati sat i pol u komadu. Okrenuli su se prema dolje glavama oboje, bar je tako bilo na zaadnjem pregledu. Ne znam mogu li se oni još okretati do kraja?
Nekad imam osjećaj da će mi probiti mjehur koliko ga stišću. I definitivno sam bolje kad je lijepo vrijeme a kad je loše onda samo mogu ležati ko krpa na trosjedu.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Zdravoo zene, evo i nas,da se javimo konacno. Nije nas bilo dugo, povremeno smo vas citali. Nadam se da su sve cure sa tegobama okej, i da ide ka boljem. Vec smo sve usle u lijepe tjedne,pa da doguramo do kraja. Bili smo na pregledu danas, maleni je super, raste, ima oko 1164 gr, aktivan je jako, jos uvijek se vrti i okrece, prišli pregled je bio glavom ka dolje,ali se okrenuo, pa mu je guza sada dolje. Ja sam kako koji dan. Nalazi uglavnom ok, hemoglobin malo nizak, i crp i dalje povisen, i ne zna mu se razlog. Povremeno me stomak boli, ba lijevoj strani, skroz dolje. Gledala me vaginalno i sve je okej, zatvoreno, cvrsto, ali mi je preporucila sto vise mirovanja. I dalje smo na 3x1 utrogestan dnevno,do 34 sedmice. Do sada smo na +5 kg, sto nije lose. Moj apetit je stvarno nikakav, i vise se silim da jedem,nego sto sam gladna. Vise sam gladna bila dok nisam bila trudna. 😁 Svo zimsko sezonsko voce mi je dosadilo, pa sam sada na jagodama najvise, dok i one ne dosade. Cekamo breskve, nektarine, lubenice i grozdje. Rekla mi je za slucaj da krenem oticati,i ako mi se pritisak poveca, obavezno da se javim ranije, ne znam tacno razlog, a sledeci pregled nam je 06.06. Pozdrav svima,i uzivajte predstojecem vikendu, i lijepom vremenu.
Cvit plan je da plana nema. Prati se situacija i prilagođava terapija.Bebači su ok,danas su ctg radili a pregled će biti kroz tjedan-dva da ne diraju previše.Čekaju nalaze briseva a do tada sumamed i klavocin. Još ću ja tebe dočekat 😉
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Afrodita kako sam ja tebe onda smjestila na sv Duh 🤣
Mozda jer si bila kod Hafnera na pregledu, ako i to nisam pobrkala 🤣 dobro, manje bitno gdje ces, nek sve bude kako treba 🥰🥰
.
Lightblue znaci u bolnici si do daljnjega..mozda se stvarno i sretnemo jos 🤭
Kako im je na odjelu sad, guzva? Koliko vas u sobi?
I daj mi reci, imam kamo s kuferom dok dodjem? 😅😅 cula i citala da nema ormarica
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Afrodita kako sam ja tebe onda smjestila na sv Duh 🤣
Mozda jer si bila kod Hafnera na pregledu, ako i to nisam pobrkala 🤣 dobro, manje bitno gdje ces, nek sve bude kako treba 🥰🥰
.
Lightblue znaci u bolnici si do daljnjega..mozda se stvarno i sretnemo jos 🤭
Kako im je na odjelu sad, guzva? Koliko vas u sobi?
I daj mi reci, imam kamo s kuferom dok dodjem? 😅😅 cula i citala da nema ormarica
Imaš ormarić iz I. svj. rata a kofer stoji kraj njega. Četri cure su u sobi,hrana još uvijek neutralna ,wc papir pod obavezno ponesi
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Cure napokon sam uspjela nadoknaditi sve što ste pisale pa da se javim.
Bila sam u četvrtak na pregledu, beba je velika odjednom i sada ima 2240 g, a mjesec prije 1427g. Dr se začudila jer je prošli put korigirala trudnoću za 3 tjedna manje i sad odjednom beba velika i bilo bi taman da nismo korigirale... Jako je aktivna pa se je zabrinjavam zbog kontrakcija koje su tu. Brojala sam i zna ih bit preko 20 dnevno. Ne bole pa dobro.
Pijem magnezij 375,al onaj direkt mi je bio odvratan pa sam kupila sumeci, jel to problem? Jer dr je svaki put rekla da direkt uzmem, al stvarno nisam mogla. Nemam inace problem uzet nesto sto mi nije fino, al ovo je druga razina. FUJ!
Kameru sam mislila da necu kupovati, al sad imam potrebu uzeti pa se vjerojatno počastim na sljedećoj plaći 😁
Casperka kako ti i tvoj bebolino?
Trojeceki drzite nam se, navijamo za vas ❤️
.
Ja inace brijem za mjesec dana ići na svadbu u Slavoniju, izgleda da sam malo preoptimisticna.... 😂😂
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Inače ovo smanjivanje trudnoće je ovo što mi piše u potpisu. Od početka smo pricale da je ovulacija bila kasnije i tako razgovarale na pregledima pa sam odmah stavila manji broj tjedana u potpis. Po meni realnih. U obitelji su nam inače bebe velike pa mene baš to ni ne čudi....
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sortiraj odgovore
Najstariji