Pitanjce za kameru (znam da je to vec bilo, ali ne znam sto smo zakljucili 😄) - ima li tko onu xiaomi Smart cameru umjesto baby watchera?
Ako da, zanima me da li ona javlja ma mobitel/tablet da se beba pomaknula, glasa i slicno sama od sebe ili mora stalno biti otvorena ta aplikacija i pratiti preko nje bebu? 🤔
Nadam se da sam relativno razumljivo postavila pitanje 😅
Upravo smo neki dan kupili xiaomi mi 360 i uz ovaj detektor pokreta ima i opciju da ukljucis baby is crying pa salje notifikaciju. Night vision joj je odlican i puno bolji od baby monitora koje sam znala vidjet kod prijatelja a cijena 3 put niza. I mozes ju slobodno spojiti na vise mobitela istovremeno tako da je nama plan spojit ju na stari tablet koji bi bio na punjacu stalnoFlekice možeš li molim te napisati točan naziv ove Xiaomi kamere. Koliko sam shvatila ima tu više modela te Mi 360. Uglavnom totalni sam laik po tom pitanju a sviđa mi se ovo što kažeš da možeš namjestiti taj baby od crying da šalje notifikaciju.
Sorry na kasnom odgovoru. Ovo je link kamere koju smo mi kupili. https://www.mobis.hr/proizvodi/smarthome/pametni-uredaji/xiaomi-mi-360-home-security-camera-2k-pro-nadzorna-kamera-9699/
Moguće da i neke jeftinije imaju istu opciju ali muž je uzeo tu jer je ta kao najbolja.
👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!
Cure, ako trebate kupovati još opreme za bebe možda da pogledate amazon.de.
Uglavnom su im sve stvari za bebe jeftinije nego kod nas (medela calma bocice neusporedivo jeftinije, toplomjeri beskontaktni, dude, inhalatori, izdajalice. ..). Nema carine jer je iz EU dostava.
Dostava se plaća u jednom komadu za cijeli paket. Naučila sam hrpu stvari, puno uštedila, a dostavu platila do 15eur.... 😊
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
A moja soc gin je htjela da se specijalistica koja me vodi izjasni za tjedne pa da u skladu s tim idu komplikacije i onih 45 dana prije porodiljnog... Specka je onda rekla da će radije smanjiti trajanje da na kraju ne ispadne da sam trudna 45 tjedana pa da me vuku po bolnici i induciraju, a ja relano nisam toliko trudna.... I sad smo tu di jesmo 😂
Jooooj uživaj na moru. Iako znam da si umorna opet je bolje nego da moraš sama kuhat i vodit malenu u park. Tata je tu za to par dana 😁
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Ja pijem jedan roidakal dnevno i prenatal (Novalac) i svaku večer magnezij... Valjda ne pretjerujem 😁
Mislim da je sve ok s dimenzijama, meni je isto bila glavica jednom veća i rekla je da je to normalno da mjerenja nisu skroz točna i da je normalno da nije svaki mjereni dio točno u istom tjednu. Da je problem već bi te upozorili....
.
Počela sam imati problem s tlakom, zacrni mi se pred očima i srce uzlupa pa se moram prileć... Idem zbog toga ovaj tjedan radit KKS, OGTT provjerit željezo i urin. Šećer sigurno nije jer već znam kako to izgleda, uvjerena sam da je tlak, al odradit ću nalaze da smo sigurni 😊
I postaje mi teže, do sad sam bila ko grom, evo sad malo usporavam. Nećak mi je bio u posjeti tjedan dana i baš sam sestri rekla da joj se divim - trudna s klincem od godinu i pol. Skidam kapu trudnicama s klincima ❤️
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Thinkpurple nisam stigla kom prije, stvarno vam je put započeo opako 😅
Vesca, obično se dob bebe korigira u 12 TT po potrebi, ni prije ni kasnije. Meni je prva curka bila uvijek 2 tjedna veća ali moj privatnik nije htio korigirati jer smo znali da je samo beba veća jer sam prije začeća bila kod njega na folikulometriji taj ciklus. Ali kad sam došla u trudničku ambulantu na sv. Duh i doktor je vidio da je beba veća i pitao me jesmo korigirali dob, ja sam rekla ne, on se smrknuo, našao nalaz iz 12 TT i korigirao dob beba prema tome nalazu i automatski me stavili da sam prenijela trudnoću. Ubili su me ta dva tjedna sa kontrolama jer su bili uvjereni da sam prenijela...
Meni pregled u srijedu, budala se nisam sjetila nazvati i naručiti na vrijeme... Jedva čekam vidjet stanje cerviksa. Beba je super vjerujem, udara punom parom ...
MareiKate a moja sreća je što ću svakako nastaviti u Petrovoj kod iste specijalistice pa me valjda neće izgnjaviti ko tebe... Meni bi odgovaralo da sam tri tjedna 'duže " trudna jer ne bi sad bila na komplikacijama nego već na porodiljnom, al eto....
Zapravo nisam sigurna kako stvari idu s humanom reprodukcijom u Petrovoj... Oni nas do kraja vode ili se prebacujemo negdje u trudničku? Jer ja idem s 36 tjedana kod svoje specijalistice, a kad sam bila na pregledu čula sam da joj dolazi i trudnica u 38 tjednu.... Pa sam zaključila da se nigdje ne moram javljati 🤔🤔
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Ja pijem isto Roidakal 2xdnevno i Novalac i po potrebi magnezij direkt od 400. Mene muce nemirne noge ugl pa onda popijem mg direkt. Do 1000 mg dnevno je ok, pitala sam ginekologicu, a ako se pretjera on samo moze utjecat na probavu 💩
Vesca u 1.trudnoci mi je kcer imala stalno trbuscic za 2 tjedna veci i nisu radili problem oko toga. Na kraju se i rodila s malo vecim trbuscicem koji se kasnije povukao kad su i grcevi prosli.
Ja ti isto imam problem s preniskim tlakom. Moj tlak je inace 90/50, a sad mi zna donji past ispod 40, krece jako lupanje srca i onda me oblije znoj i zamagli mi se pred ocima. Rekla sam gin, kaze da za niski nemam kaj, pojest slano, popit vode, dic noge visoko, a visoki tlak samo da je opasan u trudnoci.
Miracle muz i ja 15 godina vec idemo tak na blef svugdje osim kad idemo van hrvatske, to onda isplaniramo. Doslovno se pogledamo i kazemo idemo danas ili sutra, nema kod nas odugovlacenja i pakiramo se. Imam spisak zimski i ljetni i samo izvucem, spremim i idemo.
Mi ni godisnji prije djece nismo planirali, uvijek cca par dana prije pogledali last minute ponude i otisli.
Al evo upravo smo na povratku jer je kcer sad popodne zakurila… jucer i danas do popodne bila ok, na rucku skuzili da je sva nikakva i samo rasla temp… nemozes s djecom nikad biti skroz spontan. Tak da kak nam je pocelo tak i zavrsava put… trebali smo se sutra vracat al sta je tu je…
.
I ja se sad pitam kak prepoznat da je tipa to ispao sluzni cep, krenuo curkat pomalo vodnjak ili da sam se krenula otvarat? Jedino ak sumnjas otic na pregled…
Joj baš mi je žao da je mala još zakurila na kraju...
Sluzni čep može i ne mora značiti početak poroda tako da ako i skužiš da je ispao sluzni čep, ništa... Ja sam ga prije prvog poroda vidjela, nemoš fulat, prije drugog nisam...
A za plodnu vodu kao staviš neku tkaninu tipa zelenu ili sivu na kojoj dobro možeš vidjeti i po tome skužiš curi li i koliko... Ja nemam fobije od te plodne vode uopće ja kad osjetim mokro uvijek prije pomislim na krv 🤦🏼♀️ ali sjećam se thinkpurple da je tebi pukao vodenjak u shopping centru pa svatko valjda ima svoje traume 😅
Pozdrav cure, ja npr. Imam trudnicku inkotinenciju zadnje vrijeme, i moram nositi uloske jer su mi gacice stalno mokre... sad jos i kasljem i prilikom svakog kaslja mi po jegne malo mokrace... pa nisam valjda jedina da to ima??
Think purple, hvala ti na komentaru prije par dana umirila si me...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
MareiKatea moja sreća je što ću svakako nastaviti u Petrovoj kod iste specijalistice pa me valjda neće izgnjaviti ko tebe… Meni bi odgovaralo da sam tri tjedna 'duže " trudna jer ne bi sad bila na komplikacijama nego već na porodiljnom, al eto….
Zapravo nisam sigurna kako stvari idu s humanom reprodukcijom u Petrovoj… Oni nas do kraja vode ili se prebacujemo negdje u trudničku? Jer ja idem s 36 tjedana kod svoje specijalistice, a kad sam bila na pregledu čula sam da joj dolazi i trudnica u 38 tjednu…. Pa sam zaključila da se nigdje ne moram javljati 🤔🤔
I mogu i ne moraju, ali obicno CEF zadrzi svoje trudnice do kraja 😄 Doduse znam slucaj od ove godine gdje je do 14 tt bila na CEFu kod doktorice koja je radila sve kko IVF i onda “kat iznad” odnosno kod dr.koja je dalje vodila trudnocu.
Ja sam do 16 tt bila kod svog u Petrovoj i rekao je da se u Petrovoj opet vidimo u 36 tt i do kraja, za ovo izmedu me pitao hocu li svoju soc (ne ne ne), nekome na kat ili njemu privatno (gdje i inace hodam) - odabrala sam njega jer me vodi vec 2,5 godine i zna cijelu pricu i jako sam zadovoljna.
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Meni nije dovoljan dnevni ulozak onda mozes misliti... ali meni je vec nakon prvog poroda mjehur popustio i nije se vratilo.. i epiziotomija napravi svoje.. ja danas vadim onu pretragu u 34 tjednu za krv...pitanje za trudnice gurate li vi kolica i setate u ovim tjednima, ja jesam
Jedva ali jesam pa sad ne znam smijem
Li to valjda smijem..
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji