Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lightblue
    04. Travanj 2023. 07:20

Bok curke,ovi drugi troje polako se spremaju,peglamo robicu i pravimo popis sta jos trebamo.Torbe za hospitalizaciju,porod i bebe su spremne (poučena prvom trudnoćom) a sada gledamo Tourane. Imamo dečka od 12 god tako da mora biti s tri reda auto a suprugu se baš sviđa taj. Poslije Uskrsa je kontrola pa se nadamo da će biti sve OK. Mislim da sam ih osjetila ali sve je to relativno.

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

Mia2023
    04. Travanj 2023. 09:20

Vanilla čestitaaaaam. Vjerujem da je bilo lijepo, poseban je to osjećaj. Sad zasluženo sve 4 u zrak na odmoru, a poslije slatko pripremanje za bebača 🥰
    Čestitam svima na urednim pregledima 🤗
    Bambi i tebi ta posteljica, nadam se da će biti sve ok! To na carski moraš jer se spustila, ne misle da će se ipak podignuti ponovo? 🤷
    Došla mi je sad poruka da mi popodne stiže paket od Etherala 🥰🥰🥰

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• AM13
    04. Travanj 2023. 09:30

Vanilla Diva

Drage moje, nije me bilo par dana, imala sam svadbu u subotu.. toliko mi je zao provitati da je neka od vas u bolnici ili da nesto nije ok! Drzite se, bit ce sve dobro.. malo vjere, pozitivnih misli i proci ce sve lose.

Cestitam vam svima na dobrim pregledima, bome su vam bebice narasle puno :) ja sam 30.3. imala anomaly scan. Sve je odlicno, prave velicine. Moja curica ima nekih 290 grama, bio je i muz samnom na pregledu, culi smo otkucaje. Ma sve preedivno.. hvala Bogu! U zadnjih par dana sam je baa jako puno pocela osjecati i to me neopisivo raduje.

Zbog svadbe nisam nista kupila na sajmu ni ulovila neki popust i zao mi je radi toga ali stvarno nije bilo moguce jos i to rijesavati. Ali vjencanje je proslo diiivno! Sve kako smo planirali i zamislili, izdrzala sam do 3 ujutro bez problema, jos nas vozila doma nakon svega. Jucer smo doputovali na Cipar, sad uzivanje i odmor na max… umorilo sve bas sve oko priprema za svadbu i toga svsga ali proslo je i bilo je prelijepo pa ne zalim za nicim. Eto, saljem vam puse ovdje iz hotela, drzite mi se sve i kojima je teze i kojima je lakse i citamo se ;)

Cestitkeeee, bas mi je drago da je sve dobro proslo! Uzivaj sada! 

mateja111
    04. Travanj 2023. 10:22

Evo i nas s pregleda🙈 bebac je super otkucaji su tu uzv mi nije radio samo provjerio dal sam otvorena i hvala Bogu nisam hah sto se tice kilaze i dalje previse dobila sam 4kg u mjesec dana i sad me salje za 3tjedna na OGTT rekao mi da pripazim na prehranu i da smanjim unos  secera izbacim sokove slatkise kavu(iako ju znam popit tu i tam) voce slatko isto nesmijem … e sad mene zanima kak se vi borite s gladi kaj papate i koliko eto ja malo prije doruckovala pureca prsa dvopek seri rajcicu i saltu (mislim da se mom malom deckicu nije dopalo jer me poceo udarat svim snagama 😂) razmisljam da uzmem neke orasaste plodove ali nisam ljubitelj ne znam kak se na to nagovorit al morat cu tak da malo zavaram glad i zelju za hranom🤣🙈 sljedeca kontrola je 02.05💙

👩🏼23 👨🏻26
    Spontani 06.21💔
    02.08.2023 💙

Vanilla Diva
    04. Travanj 2023. 10:49

Hvala svima na cestitkama! 🎀
    Sto se tice hrane, ja jedem sve kao i prije trudnoce. Pazim naravno na ove neke stvari koje se ne bi smjele jesti ali ne opterecujem se time previse. Apetita imam malo vise nego inace ali stvarno bi rekla ono.. nista posebno. Jedem jako puno voca i orasatih ali ja to bas volim i inace. I smanjila sam kavu skroz.. bas ono jednu ujutro i to je to. Inace sam bas kavopija i to mi malo tesko pada ali ostalo sve isto.

Curka 🎀🎂 19.08.23.

bambi27zg
    04. Travanj 2023. 11:58

Vanilla cestitke i uzivajte sad 🎈🎈🎈
    Mia i thinkpurple  da, to sam i ja skuzila da je vise cura s time 😅 Imam parcijalnu placentu previu i kaze dr.da tesko da ce se u ovih 15ak (i manje) tjedana toliko podici da se ide na vaginalni, ali vidjeti cemo kroz tjedne. Meni je osobno carski ok, vise mi je sad ovo da ne krenu neke komplikacije ako ne treba 🙈 Ono sto sam primijetila da sve cesce imam pritisak dolje i teze mi je stajati/sjediti - e sad je li do ovog ili opcenito tjedna trudnoce ne bih znala 😅 
    Ali mislim da nije toliko opasno koliko mi se sad cini jer je dr.rekao da mozemo i na put i slicno, samo da biramo vece gradove s bolnicom i ne nikako otoke i van drzave 🙈 Planiramo 100 km na krstitke i to je to, ali sam htjela provjeriti… 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

bambi27zg
    04. Travanj 2023. 12:03

Mateja jesi vec radila OGTT pa opet ili? 
    Ugl probaj jesti vise meso i povrce, od voca borovnice, maline i granny smith jabuke. Za snackice tipa bademe, grcki jogurt s borovnicama ili s kakaom (bas onja pravi, ne nesquick) i/ili cimetom, zrnati sir s maslinovim uljem … Meni je dorucak ili zobema ili granola ili proteinski kruh s putrom/krem sirom i neka pureca prsa tip salame. 
    Jedem i slatko, ali dozirano zbog inzulinske, tipa ako znam da taj dan idemo negdje i bit ce slatkog necu kroz dan ili necu uzeti svaki slatkisi koji mi se ponudi (veeelika moc samokontrole jer sam obozavatelj slatkog 🐷🙈). 
    Prosla sam ove neke stvari i prehrane prije trudnoce jer sam morala skinuti 15kg da opce idem u IVF i to sam sredila kroz 4 mjeseca (i vratila se samo 1,5 kg poslije 💪🏼). 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

mateja111
    04. Travanj 2023. 12:51

bambi27zg

Mateja jesi vec radila OGTT pa opet ili?
    Ugl probaj jesti vise meso i povrce, od voca borovnice, maline i granny smith jabuke. Za snackice tipa bademe, grcki jogurt s borovnicama ili s kakaom (bas onja pravi, ne nesquick) i/ili cimetom, zrnati sir s maslinovim uljem … Meni je dorucak ili zobema ili granola ili proteinski kruh s putrom/krem sirom i neka pureca prsa tip salame.
    Jedem i slatko, ali dozirano zbog inzulinske, tipa ako znam da taj dan idemo negdje i bit ce slatkog necu kroz dan ili necu uzeti svaki slatkisi koji mi se ponudi (veeelika moc samokontrole jer sam obozavatelj slatkog 🐷🙈).
    Prosla sam ove neke stvari i prehrane prije trudnoce jer sam morala skinuti 15kg da opce idem u IVF i to sam sredila kroz 4 mjeseca (i vratila se samo 1,5 kg poslije 💪🏼).

Nisam ga radila do sada zapravo mi nije ni provjeravao secer samo napocetku trudnoce i ono kak sam malo vise nakupila kila rekao je da nek idem napravit OGTT i promjenim prehranu  , probat cu malo tak papat pa cemo vidjet sljedeci mjesec koliko cu kila dobit  ali oke ovo kaj si nabrojila dosta toga volim pa si vec u glavi slazem kombinacije🐷🤣🤣 

👩🏼23 👨🏻26
    Spontani 06.21💔
    02.08.2023 💙

Cvit
    04. Travanj 2023. 16:10

Evo i nas s pregleda..i dalje ostaju tri curke 💖💖💖
    Sve je ok, rastu lijepo..sada su 640, 670 i 720g 😄
    Iduci pregled je za 2 tjedna, za listu 18.4. 🤞 - tako da cemo malo pojacati druzenja 😊
    Do tada moram OGTT rijesiti..morat cu malo pripaziti, ja jedem ko manijak 😅
    A rajcice su mi vec mjesec i pol obavezne u fridzu, po noci hodam na wc i produzim do kuhinje pojest koju rajcicu 😂😂
    .
    Vanilla čestitkeee gospođo 🥳🥂

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

• Ivy93
    04. Travanj 2023. 16:45

Pozdrav cure. 😊 Prva mi je trudnoća i nova sam u svemu. Trudna sam 22,5 tjedana. Termin mi je 3.8. i stiže nam dečkić U velikoj sam nedoumici oko robice tih prvih mjesec dana, ugl, oko robice generalno. Sto sve trebam kupiti i koliko? U što ga obući kad budemo izlazili iz bolnice? Iz Dalmacije sam i konkretno na području u kojem živim negdje do 15.8  bude jako vruće, a onda zna okrenit na buru a ni kiše nisu rijetke.
    P.s. možda se već pisalo o ovoj temi prije, al prelistala sam dvadesetak stranica i nisam nista našla 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.