Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vesca
    05. Travanj 2023. 10:17

Jooooj cure gledam dolje ovaj ticker i ne mogu vjerovat da sam toliko trudna  A prvi put kad sam ga postavila jedva se bio maknuo s broja 5  meni vrijeme leti.... jel i vama čudno da je već toliko prošlo?

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

bambi27zg
    05. Travanj 2023. 10:34

Vesca

Jooooj cure gledam dolje ovaj ticker i ne mogu vjerovat da sam toliko trudnaA prvi put kad sam ga postavila jedva se bio maknuo s broja 5meni vrijeme leti…. jel i vama čudno da je već toliko prošlo?

Daaa 🙈 jos kak mi je rekao da ide carski 2-3 tjedna ranije mi je i manji broj dana 😅 
    Sjecam se dok sam brojala dvoznamenkasto (i to ono manje od 60) dane trudnoce, a sad je vec dvoznamenkasto do kraja 😯 Poslije prvog tromesjecja koje mi se vuklo ko krepana macka zbog mucnina ovo drugo mi je proletjelo! I pregledi mi sve brze dodu, a stalno su na mjesec dana razmaka 😁 

Dosao mi je danas veliki paket s Alija - wow, bas sam ugodno iznenadena sa svime, em su brzo dostavili em su strvari fkt kak su im na slikama 🥳 

Ally nista se ne javljas, nadam se da je sve ok 💪🏼🤞🏼

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• AM13
    05. Travanj 2023. 10:49

Uhh cure, raspisale ste se, nisam uspjela sve popamtit (i dalje se vadim na babybrain 😂) al vidim da se tema vrti oko prijatelja itd.. drago mi je da se dobro nosite s tim situacijama i okolnostima, i iako nemam (zasad) neko takvo iskustvo fakat vas podrzavam u razmisljanjima i stavovima. Bas sam se zamislila nekak u tim situacijama i identicno bi postupila, doduse, ja za sebe smatram da sam malo “naprednija” i “odraslija” od svoje neke ekipe od kad smo zavrsili srednju pa i da mi se desi tako nesto, znala bi se nositi s time.. svakako, mislim da vam je ovaj forum dobar ispusni ventil i jednostavno vec duze vrijeme zivimo u svijetu gdje virtualna prijateljstva nisu nemoguca i nikad ne znate, mozda se nekad i uzivo upoznamo, a da ni ne znamo 😂 ja sam po tom pitanju stvarno otvorena i nezamislivo mi je da jednog dana u parkicu necu popricat s nekom drugom mamom i mozda i sklopit neko prijateljstvo, iako, u danasnje vrijeme, stvarno sto ljudi sto cudi, i mozda budem jedina kojoj je normalno tako nesto 🤷🏼‍♀️ a mozda naletim na neku od vas 😁

Vesca ja isto ne mogu vjerovat do kud smo dogurali, doslovno se necu ni okrenut, a malac ce vec bit tu, malo mi je cak i zao, ja bi jos malo duze bila trudna 🙈 vidjet cemo hocu li tako govorit za koji tjedan, sve trudnice koje znam su od 34. tjedna na dalje samo molile Boga da cim prije krene porod 😂 

Vesca
    05. Travanj 2023. 10:49

bambi27zg

Daaa 🙈 jos kak mi je rekao da ide carski 2-3 tjedna ranije mi je i manji broj dana 😅
    Sjecam se dok sam brojala dvoznamenkasto (i to ono manje od 60) dane trudnoce, a sad je vec dvoznamenkasto do kraja 😯 Poslije prvog tromesjecja koje mi se vuklo ko krepana macka zbog mucnina ovo drugo mi je proletjelo! I pregledi mi sve brze dodu, a stalno su na mjesec dana razmaka 😁
    *
    Dosao mi je danas veliki paket s Alija - wow, bas sam ugodno iznenadena sa svime, em su brzo dostavili em su strvari fkt kak su im na slikama 🥳

Ajme da, ti si sigurna da nećeš dočekati 40ti tjedan  ja si nekako mislim da ću prenest... uopće ni u primisli mi nije da će doći ranije... Bome ako se desi ranije bit ću šokirana  Radim još samo ovaj tjedan, ne mogu dočekat da se maknem....
    *
    Jesu ti carinili paket? Meni lupili carinu na paketić maaaleni u vrijednosti valjda 1euro i naplatili dodatnih 2.60 eur.
    Iz principa ću se žaliti jer je prilikom kupovine pisalo da je VAT uključen i dodijelio mi je kupac onaj broj - dokaz da je plaćena carina, tako da će mi bome vratiti novce. Ne kužim kako mogu naplatiti carinu, a vidi se na paketu da imam taj broj dodijeljen. Valja "app-ako prođe, prođe"...

1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Mia2023
    05. Travanj 2023. 10:51

Karamela super da si izašla iz bolnice. Glavno da je bebač dobro 💕
    Thinkpurple jedi preživjela?
    Ovo što pričate za odnose se potpuno vidim. Ja sam se isto jedina preselila iz rodnog kraja. I u početku je bilo kao javi se kad dođeš. Ja se javim, nitko ne može, ne stiže, ne paše im. I onda kad bi se napokon vidjeli bi bilo: ajme pa koliko je prošlo, što te nikad nema. 🤦Čujemo se kad se ja javim i to je to. Baš sam bila razmišljala da im se ja ne javljam ne bi se nikad ni čuli. One se sjete čestitati rođendan i to je to, ali i tada je samo čestitka bez iniciranja razgovora. Tako da sam se bila baš razočarala i jednostavno odustala. Ako se odluče da se vidimo ok, ako ne bit ću sa obitelji i super. 🤷
    .
    Meni je vrijeme baš proletjelo od nekih 12 tjedana do 18-19, a od onda mi se baš vuče nekako, ne znam zašto.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Vesca
    05. Travanj 2023. 10:53

AM13

Vesca ja isto ne mogu vjerovat do kud smo dogurali, doslovno se necu ni okrenut, a malac ce vec bit tu, malo mi je cak i zao, ja bi jos malo duze bila trudna 🙈 vidjet cemo hocu li tako govorit za koji tjedan, sve trudnice koje znam su od 34. tjedna na dalje samo molile Boga da cim prije krene porod 😂

I meni je lijepo bit trudna, ali tek smo počele s trećim tromjesečjem - zanima me kako ćemo pisati za koji tjedan  I moje su cure na kraju već ludile - jedva čekale da rode.. valjda zato i traje trudnoća toliko - dovoljno da se psihički pripremiš i ojačaš (i da dopi*di).... al trenutno mi je diiiivno  

1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

bambi27zg
    05. Travanj 2023. 11:29

Vesca nisu nista, samo su mi tutnuli tu paketinu punu paketica i to je to 😅 
    *
    Toliko toga cekam za dostave da sam morala napraviti popis 🙈 A i to sam uspjela nest zaboraviti jer su me malo prije zvali da dostavljaju Ergobaby Evolve sa sajma 😄 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69

bambi27zg
    05. Travanj 2023. 11:39

Thinkpurple e to te nvj tlak lupio ko i mene poslije svih tih vadenja epruveta i jos si nataste i bez hrane kojih 12 sati vec 🙄 
    Danas fkt lagano laganije, meni je i dan poslije trebalo da se malo “poslozim” 🙈 
    Super da je sve ostalo ovak ok! 

🙎🏽‍♂️34 sve ok

bambi27zg
    05. Travanj 2023. 11:44

Evo i nas, nikak da neku fotku okacim (seriju trbusko fotki sam zakasnila 🙈): 

🙎🏽‍♂️34 sve ok

Cvit
    05. Travanj 2023. 11:45

Karamela22

Cvit moja mama je pričala u bolnici s trudnicom koja nosi trojčeke i kaže da je jako simpatična. Pa sad si sve mislim da je tebe upilala 😅 čekala me u bolnici da me otpuste.

Ahahah, daaaa 😄😄
    Da znas kad je rekla da ceka kcer koja ima upalu mjehura da sam pomislila - Karamela al nisam bila ziher ni u kojoj si bolnici i ono..koje su sanse, puno je trudnica..
    Znaci imala sam dobar nos 😂
    Simpa ti je mama, a ti si preslatka 🥰🥰🥰

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.