Ja nisam skuzila Cvit. Meni je u glavi bio samo izlazak iz bolnice 🙈
Cordisoo ja nastavljam u Vinogradskoj preglede, sad sam u 21 tjednu tako da ko zna 😂 možda ćemo biti cimerice u sobi.
Ja sam sad bila na odjelu patologije a odmah do su babinjače. Po meni je sve to super. Tako da ako planirate u Vinogradsku mislim da Vam neće biti loše. Jedini minus je šta nemaju sve sobe WC. Sestre i doktori to mi se sve čini super, hrana je meni bila odlična ali ja nisam izbirljiva oko hrane pa nisam baš mjerodavna. 😂
Mene zanima jesmo li nas dvije bile u istoj bolnici. Hrana je koma (barem meni),juha je voda sa kuhanom mrkvom i celerom bez začina,piletina kuhana/pečena bez začina i svaki put hladna i najbolje dijabeticaru dati krompir s tijestom,🤦♀️🤦♀️. Prisjelo mi sve a radi GUK profila nisam jela hranu izvana. Znači ja sam sad 18+3 s trojkama i dobila sam 3 kg. Doma jedem kako treba, svega po malo i šaroliko a u bolnici mi je secer na 3 pao jer sam znala ako pojedem njihovo bit ce minimalno 11. A ni cimerice nisu bile zadovoljne. Ja u tjedan dana nisam nigdje vidjela toliko Glovo nepalaca. 😂😂😂
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Lightblue ja se stvarno ne mogu žaliti. Sad kad sam bila je samo jedna cura naručivala hranu, ostale smo sve jele šta su nam dali. Jedino juha je voda s mrkvom 🙈 ostalo je meni više nego dobro bilo za tih 5-6 dana.
Karamela i Cvit super mi je vaša priča da ste se srele 😁
Ja sam prethodna dva puta rodila na sv duhu i planirala sam i sada, ali, planiram od 36 TT krenuti na akupunkturu u Vinogradsku pa si mislim da možda da tamo ipak obavljam preglede i rodim. Ali ne znam, jako sam neodlučna. Koliko mi je teško opet ići na sv duh gdje mi je sve poznato, toliko mi je teško opet ići negdje na novo. Imam još vremena pa ću razmišljati... Treba za početak dogurati do 36 tt
Lightblue ja se stvarno ne mogu žaliti. Sad kad sam bila je samo jedna cura naručivala hranu, ostale smo sve jele šta su nam dali. Jedino juha je voda s mrkvom 🙈 ostalo je meni više nego dobro bilo za tih 5-6 dana.
Možda je kuhar bio na GO
22-2 AIH -
Thinkpurple super za OGTT, a tsh će se riješiti :)
Meni danas baš pritisak skroz dolje kad stojim, čim legnem je ok, sve normalno. Beban je prije 2 dana bio glavom dolje, a još uvijek je nisko jer se nije podigao. Na pregledu je bilo sve ok, ne znam od kud sad taj pritisak. Jel to normalno? Imam osjećaj kao da je skroooz nisko. Ostale dane sam normalni išla i u šetnje, nije mi ništa smetalo, danas sam cijeli dan preležala
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Lightblue ja sam rodila prije godinu ipo i za ta 3 dana je meni bilo solidno obzirom sta sam sve cula i ocekivala (opcenito bolnicka hrana), meni je sve bilo jestivo i korektno, al nisam preizbirljiva i samo sam jedva cekala kuci ici😁.
Evo mene s pregleda, sve je u redu, bebica dobro napreduje, a bome i ja s kilama🙉🙉. OGTT za 3 tj, kontrola za 4 tj odnosno 5.5.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Lightblue ja sam rodila prije godinu ipo i za ta 3 dana je meni bilo solidno obzirom sta sam sve cula i ocekivala (opcenito bolnicka hrana), meni je sve bilo jestivo i korektno, al nisam preizbirljiva i samo sam jedva cekala kuci ici😁.
Evo mene s pregleda, sve je u redu, bebica dobro napreduje, a bome i ja s kilama🙉🙉. OGTT za 3 tj, kontrola za 4 tj odnosno 5.5.
Slažem se s tri,četri dana ali ja sam prije 12 god provela ukupno 3 mj i jelovnik je isti a bome i kuhar. Na porod sam isla s +6 kg a kući sa -15 (nakon 2 tjedna). Cure su nosile vegetu i sol sa sobom 😂😂
22-2 AIH -
Pozdrav svima!
Nakon zimske bebe 2019., ponovno se vraćam na forum. Veselim se čitanju Termin nam je 31.07. i dvoumimo se oko rodilišta između Petrove i Vinogradske. Prošli put sam rodila u Petrovoj i imala sreću što je u smjenu taman prilikom izgona došao dr. Goluža koji je bio vrlo profesionalan i srdačan. Ukoliko se odlučimo za Petrovu, nadam se da neće biti gužve
Inače, ova trudnoća je krenula s retrokorijalnim hematomom, krvarenjima i bolovima u leđima... Srećom, u 20. tjednu hematom više nije bio vidljiv. Konzumirala sam mnogo vitamina C i šipka, te sam umjereno mirovala. Trenutno se borim sa lošijim spavanjem i okretanjem s boka na bok pazeći da ne završim na leđima. Nije niti s mjehurom bolje, čim kihnem imam problem. 😂 Nadam se ljeto neće biti kipuće i da će svima trudnoća i porod proći uredno
Super je vidjeti da manje više većina nema problema kroz trudnoću. Nadam se da će nam svima ostati tako.
Čisto da se osvrnem na ovu temu druženja ali da podjelim moje iskustvo, iz drugačije perspektive nego kod vas većine. Ja sam opet netko tko je praktički zadnja ostala trudna, dok sve moje prijateljice imaju klince približno istih godina koji su uskoro školarci. U početku kako je koja rađala i dobivala bebu ja sam se prilagođavala njihovom tempu, njihovim potrebama i vremenu druženja. Na kraju sam se našla u situaciji da nijedna ne može doći do mene na kavu nego isključivo se druženje svelo na to da ako se ja neću prilagoditi njima nećemo se ni vidjeti. Druženja su se svela na to da slušam kako je njima teško dok mene apsolutno nitko ništa ne pita. Pojedine su se uvrijedile što nakon 10 sati radnog dana jednostavno nemam snage još ići kod njih. U slučajevima kada smo se našle nas nekoliko tema su isključivo i samo bila djeca. Znalo se dogoditi da od druženja od tri sata ja šutim dva i pol. Znalo se dogoditi da mi otvoreno kažu da neće doći do mene na kavu jer će njihovoj djeci biti dosadno i oni neće imati mira pa biraju neku opciju gdje mogu odvesti djecu na druženje s parom koji ima djecu, čisto da ih skinu s vrata.
Na kraju su mi pojedini zamjerili što sam nastavila živjeti svoj život dok su oni ostali zarobljeni u svom (zarobljeni svojom odlukom).
Dio takvih ljudi i prijatelja sam otpisala, s drugim dijelom se još uvijek družim i neke stvari nisam zamjerila ali zasmetalo mi je što se meni zamjerilo kada sam ja rekla da ne mogu. A cijelo to vrijeme smo se mi kao par borili da bi se ostvarila kao roditelji i to realno nikoga nije bilo briga i apsolutno nismo nikakvu utjehu dobili od istih pojedinaca koji se ljute.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Tako da jednostavno niti više ikome išta zamjeram. Niti od ikoga išta očekujem. Tko pita ja kažem. Tko ne pita ni ja se ne trudim pričati. Navikla sam kroz godine družiti se a u stvari ne reći ništa.
Važno mi je da smo mm i ja dobro, da funkcioniramo kao par dobro i da se ovome zajedno radujemo.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji