Super za dobre preglede 😍😍
Meni vrijeme leti, tamo do 22,23 tt sam točno u dan znala koliko sam trudna sad vise ne znam jesam 26 ili 27tt dok ne pogledam u app 🤭
Samo da sve bude dobro do kraja, a opet nebi htjela da tako vrijeme ide. Ja sam si u glavi postavila da ću kasnije roditi i za termin ljudima govorim da je kasnije da me ne maltretiraju pred kraj 🤣
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Thinkpurple super za pregled, i neka je OGTT iza tebe... Sad kad gledam,mene je moja danas vjerojatno zaboravila na to poslati 🤣🤣 a mislim da će na idućem pregledu već biti kasno, hahaha...
Ja zatvorena, cerviks kako treba, beba odgovara tjednima, hematom manji ali postojan, maknut utrogestan i dalje mirovanje, kao i do sad (moš si mislit 😅)
Jedino, moram na ehografiju, dr je vidjela nešto na srcu bebe, možda je sjena, najvjerojatnije je sve ok, ali za svaki slučaj želi da pogleda specijalist. U nalazu piše sumnja na VSD? Koliko sam guglala (morala sam naravno) ako nedaj bože i je to, operabilno je 🙏
Super za ogtt, vidim da je većina Vas sad u tome. Nadam se da će i meni to biti sve ok.
Što se tiče prijateljstva i tih odnosa, jednom mi je poznanica rekla da kad si trudna točno vidiš tko su ti prijatelji. Sad razumijem šta je htjela reći.
Cvit nadam se da te nije previše gnjavila 😅
Thinkpurple super za pregled i ogtt! Ma da, to je problem kod tog secera, ne okus nego reakcija organizma, prosli put nas tri trudnice sjedile ne znas kojoj je gore, sve kraj prozora jadne, mucnina i znoj, al prode, najgore je od prvog do drugog vadenja. Zao mi je za tsh, a rijesit ce se i to.
MareiKate drzim fige da je samo sjena!
I super su vam slike! Bas lijepa uspomena. Moja gin nema 3D/4D nazalost. I ja jedva cekam pregled veceras, vec sam sva napeta i uzbudena.
I meni je prva trudnoca bila odlicna, pred kraj mi je bilo zao sta cu rodit jer je to ipak stanje u kojem si vec dugo i navikao si, al moram priznat da mi je zadnjih mjesec dana bilo bas tesko, nadutost, nisam imala mjesta vise u trbuhu, nisam mogla jest, ma ka da cu puknit.
Ova druga mi u jednu ruku ide brzo tj tjedni se vrte, u drugu sporo jer mi se ne da vise bit trudna i umorna i sva ogromna i troma 😂. Jedva cekam rodit sad😁.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
I cure super ste sta ste se skuzile haha, ma bas me zanima kad krenu pregledi u bolnici ocemo se skuziti.
Ja idem u Vinogradsku, ide jos tko? Vecina vas je ipak raniji termin od mene, mozda i rodite dok ja krenem.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Karamela ma nije uopce 😄 rastopila se dok je cula tri cure 😄
.
Sto se tice teme odnosa, ja sam 2015 (nakon faksa i staza) odselila 500km dalje, nakon sto smo muz i ja bili 5.5god u vezi na daljinu, tu se i zaposlila.. "izgubila" sam par cura s kojima sam se druzila, dok sam neke veze ful ojacala..njih 3 🥰 su u vise navrata bile kod nas, planiraju si neke mini izlete tako da prodju pokraj, pa se uvijek vidimo i to mi je uzasno drago...da ne ovisimo samo o mojim dolascima doma i javljanjima. Ove druge sam prekrizila.
A tu gore sam upoznala jos dvije cure s kojima kao da se znam cijeli zivot (isto ih je zivot s mora doveo na sjever)..pokumile se..
Neke od njih imaju djecu, nekima sam krsna kuma, uglavnom smo neovisno o tome jako bliske..
Nama je ovo prva trudnoca, sve znaju za nasu borbu, i sad ne mogu rec, stalno pitaju kako sam, pamte kad mi je iduca kontrola, baby shower su napravile (dosle su i cure iz mog St)..
Bas sam jako sretna sto ih imam..nadam se i vjerujem da cemo i nakon mojih trojceka ostati bliske..
A neke ljude pustis, nema smisla odrzavat veze di se samo ti trudis..s druge strane, veze koje imas trebas se i ti truditi da uspiju, toga se drzim ✨️
.
Thinkpurple super za nalaz 🥳🥳 ja idem u srijedu, bas me trta 😅
.
MareiKate kad ti je iduca kontrola? Meni je gin rekla da do 28tt nije kasno za ogtt, mozda jos stignes..
Gdje cete na eho, Srwbrnjak?
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Ja nisam skuzila Cvit. Meni je u glavi bio samo izlazak iz bolnice 🙈
Cordisoo ja nastavljam u Vinogradskoj preglede, sad sam u 21 tjednu tako da ko zna 😂 možda ćemo biti cimerice u sobi.
Ja sam sad bila na odjelu patologije a odmah do su babinjače. Po meni je sve to super. Tako da ako planirate u Vinogradsku mislim da Vam neće biti loše. Jedini minus je šta nemaju sve sobe WC. Sestre i doktori to mi se sve čini super, hrana je meni bila odlična ali ja nisam izbirljiva oko hrane pa nisam baš mjerodavna. 😂
Karamela super mozda se budemo i sretale onda! Ma ja sam bila i prvu trudnocu/porod tamo, meni nista nije falilo, isto mi je hrana bila skroz dobra i dovoljna tj nisam trebala nista izvana, sestra su odlicne bile, pomogle su mi oko dojenja, imala sam par puta problema sa nesvjesticom kad sam iskrvarila i bas su bile pune strpljenja oko mene i mog inzistiranja da se istusiram konacno😂.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Karamela ma nije uopce 😄 rastopila se dok je cula tri cure 😄
.
Sto se tice teme odnosa, ja sam 2015 (nakon faksa i staza) odselila 500km dalje, nakon sto smo muz i ja bili 5.5god u vezi na daljinu, tu se i zaposlila.. "izgubila" sam par cura s kojima sam se druzila, dok sam neke veze ful ojacala..njih 3 🥰 su u vise navrata bile kod nas, planiraju si neke mini izlete tako da prodju pokraj, pa se uvijek vidimo i to mi je uzasno drago…da ne ovisimo samo o mojim dolascima doma i javljanjima. Ove druge sam prekrizila.
A tu gore sam upoznala jos dvije cure s kojima kao da se znam cijeli zivot (isto ih je zivot s mora doveo na sjever)..pokumile se..
Neke od njih imaju djecu, nekima sam krsna kuma, uglavnom smo neovisno o tome jako bliske..
Nama je ovo prva trudnoca, sve znaju za nasu borbu, i sad ne mogu rec, stalno pitaju kako sam, pamte kad mi je iduca kontrola, baby shower su napravile (dosle su i cure iz mog St)..
Bas sam jako sretna sto ih imam..nadam se i vjerujem da cemo i nakon mojih trojceka ostati bliske..
A neke ljude pustis, nema smisla odrzavat veze di se samo ti trudis..s druge strane, veze koje imas trebas se i ti truditi da uspiju, toga se drzim ✨️
.
Thinkpurplesuper za nalaz 🥳🥳 ja idem u srijedu, bas me trta 😅
.
MareiKate kad ti je iduca kontrola? Meni je gin rekla da do 28tt nije kasno za ogtt, mozda jos stignes..
Gdje cete na eho, Srwbrnjak?
Da na Srebrnjak ću. Rekla mi je ili tamo ili u Medifem privatno, ali malo je skupo iskreno a rekla je da ću ovdje brzo doći na red jer sam trudnica.
Sortiraj odgovore
Najstariji