Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Landy
    17. Ožujak 2023. 18:32

Lorka i meni se to događa, eventualno magnezij pomogne. Nije jaka bol pa mi je lakše, al svakako ću napomenuti u srijedu na pregledu. 

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

Lightblue
    17. Ožujak 2023. 18:43

kiki13

Cure s trojkama, vjerojatno ste pisale vec, al sad me bas zanima 🤣 jesu vam bebe svaka za sebe ili su neke jednojajcane ili kako? Kakve uopce mogu bit kombinacije? Zanimljivo mi je da vecina dvojajcanih blizanaca opet budu istog spola, bas rijetko vidim cura i decko kombinaciju 🙈

Moji su trojajčani,znači moguće su svakakve kombinacije. Iskreno prvo što pitam je da li je srčana akcija ok a ostalo mi je manje bitno. A sad da je sve u redu i npr da nosim 1 ili 2 možda bi već ispitala i spol i napravila nipt i tko zna šta sve ne. Susjeda ima dvojajčane curicu i dečkića i ne mogu biti više različiti nego što jesu. Mali hahar i tiha princeza.

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

Vanilla Diva
    17. Ožujak 2023. 19:01

Vesca koja je to kozmeticarka u zgu gdje ne boli, da idem i ja :D 
    I nezz jel ista bol ali mene od neki dan krenuli kao menstrualni grcevi, ali mislim da se sve dolje rasteze. Trbuh mi je bas iskocio, sad bas izgledam trudno. Ono, u necem uzem se bas jako vidi. I dobila sam 2 kg onak odjednom.

Curka 🎀🎂 19.08.23.

bambi27zg
    17. Ožujak 2023. 21:03

Vanilla Diva

I nezz jel ista bol ali mene od neki dan krenuli kao menstrualni grcevi, ali mislim da se sve dolje rasteze. Trbuh mi je bas iskocio, sad bas izgledam trudno. Ono, u necem uzem se bas jako vidi. I dobila sam 2 kg onak odjednom.

Moja je u Afroditinom salonu u Importane na Iblerovom, zena toliko opustajuce depilira da se skroz iskljucim, zadnji puta mi je malo falilo da ne zaspim 😁 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Takica
    17. Ožujak 2023. 21:09

MareiKate

Takice plodna voda se obnavlja i bit će to sve ok. Ja sam u prvoj trudnoći u nekom trenu imala granično, ali na kraju je ispalo da je to bilo u nekom džepu koji doktorica nije vidjela i zapravo je sve bilo ok…

Hvala draga na podršci i ja se nadam da dok mali bubrezi preuzmu da ce biti sve ok. Mislim i sad je ali eto ljepše bi bilo da je AFI vise na sredini nego prema donjoj granici. 🤔
    CRP kao reaktivni protein upale moze da odreaguje na i najmanju upalu. Ti si bila skoro COVID pozitivna moguce da je od toga. Bitno da nemas povišenu tjelesnu temperaturu i ostale parametre koji ukazuju na akutni infekt. Pa i urinarnu.  Sacekaj UK pa ako bude nesto izolovano ima smisla antibiotik. 
    Light blue i Cvit vi ste posebne hrabrice sa 3 srca ispod vašeg 🥰
    Vesca,Vanila,Think purple, sve ostale cure 🤗

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Vanilla Diva
    17. Ožujak 2023. 21:19

bambi27zg

Vanilla Diva

Moja je u Afroditinom salonu u Importane na Iblerovom, zena toliko opustajuce depilira da se skroz iskljucim, zadnji puta mi je malo falilo da ne zaspim 😁

Top! Hvala ti :) narucit cu se

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Meli18
    17. Ožujak 2023. 21:47

Cure, cestitam na dobrim pregledima 😊 i smo ga imali danas i dolazi nam jos jedna 💗 sve je super, mala raste i jako je zivahna 😊

Cvit
    17. Ožujak 2023. 23:12

kiki13

Cure s trojkama, vjerojatno ste pisale vec, al sad me bas zanima 🤣 jesu vam bebe svaka za sebe ili su neke jednojajcane ili kako? Kakve uopce mogu bit kombinacije? Zanimljivo mi je da vecina dvojajcanih blizanaca opet budu istog spola, bas rijetko vidim cura i decko kombinaciju 🙈

Mi smo ostvarili trudnocu pomocu IVF-a, vratili smo 2 embrija, od cega se jedan podijelio..tako da imamo jednojajcane plus jednu solo 😊
    Jednojajcani su biamniati ali monokoriati, sta malo komplicira situaciju, ali nadamo se da ce bit dalje sve ok 🤞🍀🤞🍀🤞🍀
    .
    Lightblue bas sam te htjela pitat jesu ti sta natuknuli za spolove 😊

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

Takica
    18. Ožujak 2023. 08:10

Bas hocu da pisem kako je proslo spavanje kod Thinkpurple uprkos hrkanju muza i malom curetku koji sanja 🥰. Kad vidim sad da je bilo izazovno. 
    Mene ponekad probudi kao osjećaj kratkog daha.. sve mislim da je od nosa jer je stalno polu zalepljen. Nisam prehladjena niti atopicar nego ovaj trudnocki nos 🤭. Drzi nekih sat i onda uspijem zaspati. 
    Sto se tice ustajanja za sad sam jos na 1x. A buđenje u 7 rijetko kasnije.
    Imate li preporuku za provereno dobru kremu protiv strija i generalno za hidrataciju koze. Ja sa tip kojeg mrzi mackanje inace. Lice ok to mi je rutina ...ali tijelo samo sto bi rekli ofrlje🤣

Bravo Meli  za uredan pregled jos jednu curicu 💗💗💗 bome tu smo sa djecacima nije vise tolika razlika 🤩

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• AM13
    18. Ožujak 2023. 09:06

Takica

Bas hocu da pisem kako je proslo spavanje kodThinkpurpleuprkos hrkanju muza i malom curetku koji sanja 🥰. Kad vidim sad da je bilo izazovno.
    Mene ponekad probudi kao osjećaj kratkog daha.. sve mislim da je od nosa jer je stalno polu zalepljen. Nisam prehladjena niti atopicar nego ovaj trudnocki nos 🤭. Drzi nekih sat i onda uspijem zaspati.
    Sto se tice ustajanja za sad sam jos na 1x. A buđenje u 7 rijetko kasnije.
    Imate li preporuku za provereno dobru kremu protiv strija i generalno za hidrataciju koze. Ja sa tip kojeg mrzi mackanje inace. Lice ok to mi je rutina …ali tijelo samo sto bi rekli ofrlje🤣

Bravo Meli za uredan pregled jos jednu curicu 💗💗💗 bome tu smo sa djecacima nije vise tolika razlika 🤩

Joj suosjecam s nosom, to je trudnicki rinitis. Ja sam prije godinu dana operirala nos i na zadnjoj kontroli kad sam vec bila trudna me upozorila doktorica na trudnicki rinitis i da je bas cest i naporan, al ne pomaze skoro nista, olaksat jedino Aquamarisom ili fizioloskom.
    Meni za sad funkcionira kokosovo ulje za strije.. mazem se nakon svakog tusiranja, al ne vise od toga i za sad ni jedne strije, a trbuh mi je buknuo  

Trebam savjet za ovu AS - https://www.babycenter.hr/cybex-autosjedalica-i-size-40-105-cm-i-size-sirona-m2-granite-black-934506.html 
    Mi necemo biti tako cesto u autu, pa racunam da mi je ovo zgodno jer je do 4 godine, da ne kupujem svako malo novu. A na ADAC testiranju ima bas dobru ocjenu i dolazi skupa s bazom. Znam da svi govore da je jaje prakticnije, al koliko znam dijete se ne moze bas dugo voziti u njemu, na kolicima jel, a uzimam BabyZen YOYO kolica bas zbog prakticnosti i tezine itd, tako da ce meni AS cijelo vrijeme bit u autu, a bebu cu prenasati u kosari.

Usput, bili smo jucer na 4D. Zali Boze novaca jer je malac zabio glavu u posteljicu i preko lica mu je bila pupcana vrpca. Od 50 slika na USB-u dobre su jedva dvije. Po mjerama je veci za 10 dana i ima 1,134.. pitala sam jel to problem, pa mi je rekao da napravim OGTT, koji sam taman rijesila prije par dana i nalaz je savrsen i onda mi je rekao da nema brige, da je samo malo poveci decko 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.