Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AM13
    18. Ožujak 2023. 09:07

Miracle2023

Prijavljujem da sam narucila famozni bouncer, ako nece htjet biti u njemu, muz ce me zadaviti 🤣 ali prodat ce se, sta sad 😄

I ja ga narucila jucer i krivo pokopcala dodatnih 5% popusta - mislila sam da je to popust kod koji se dobije za registraciju, a nije mi ga prihvacalo u kombinaciji sa onih 15% i reko sigurno je neka klasicna navlakusa, al nema veze i 15% je dobro, kad na kraju skuzila da je drugi kod za tih 5%, brzopletost haha. Na kraju sam im poslala mail jel mogu na ovu narudzbu oni dodat 5% ili nek ju storniraju, a ja cu opet poklikat

• Ana26
    18. Ožujak 2023. 09:13

Mia2023 sorry na upadu,ja sam s teme jesenske bebe. Pročitala sam da si ti kupila Cybex Balios sky blue kolica pa me zanima di si kupila i da li mi htjela poslati sliku kolica  ,baš me zanima uživo boja. Puno hvala! 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Takica
    18. Ožujak 2023. 09:32

AM13

Joj suosjecam s nosom, to je trudnicki rinitis. Ja sam prije godinu dana operirala nos i na zadnjoj kontroli kad sam vec bila trudna me upozorila doktorica na trudnicki rinitis i da je bas cest i naporan, al ne pomaze skoro nista, olaksat jedino Aquamarisom ili fizioloskom.
    Meni za sad funkcionira kokosovo ulje za strije.. mazem se nakon svakog tusiranja, al ne vise od toga i za sad ni jedne strije, a trbuh mi je buknuo

Trebam savjet za ovu AS -https://www.babycenter.hr/cybex-autosjedalica-i-size-40-105-cm-i-size-sirona-m2-granite-black-934506.html
    Mi necemo biti tako cesto u autu, pa racunam da mi je ovo zgodno jer je do 4 godine, da ne kupujem svako malo novu. A na ADAC testiranju ima bas dobru ocjenu i dolazi skupa s bazom. Znam da svi govore da je jaje prakticnije, al koliko znam dijete se ne moze bas dugo voziti u njemu, na kolicima jel, a uzimam BabyZen YOYO kolica bas zbog prakticnosti i tezine itd, tako da ce meni AS cijelo vrijeme bit u autu, a bebu cu prenasati u kosari.

Usput, bili smo jucer na 4D. Zali Boze novaca jer je malac zabio glavu u posteljicu i preko lica mu je bila pupcana vrpca. Od 50 slika na USB-u dobre su jedva dvije. Po mjerama je veci za 10 dana i ima 1,134.. pitala sam jel to problem, pa mi je rekao da napravim OGTT, koji sam taman rijesila prije par dana i nalaz je savrsen i onda mi je rekao da nema brige, da je samo malo poveci decko

Moja na 4D skrivala lice rukicama ima par iskoristivih sličica ali bitno da je dr uspjeo da je dobro pregleda jer je vrtiguz pravi. 
    Taman mu se cini evo super sličice kad ono ostanu artefakti od pomjeranja🤣🤣
    Bilo mi je bas emotivno i bas mi je lijepa😍😍😍
    Da previše naplaćuju slažem se mada je i sam pregled trajao punih sat vremena. 
    Sto se tice nosa za sad samo redovno ispuhivanje ali cu uveče fizioloskom ispirati da izbjegnemovo buđenje.
    Aaa kokos nikako niti ga jedem niti mogu miris sad pogotovo.  Trazim opciju br 2.🤗

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Cvit
    18. Ožujak 2023. 11:37

Takica nemam bas za kremu, ja se mazem s ovim uljem dolje na slici...ne treba ga puno, dobro se upije, ostavim par minuta prije dodira s odjecom da se ne umasti..i za sada evo, velik je al jos nisam primjetila da je negdje nesto popucalo..
    https://ibb.co/HYcgPHX
    .
    Miracle da, jednojajcani mogu biti mono-mono, sto je najlosija opcija..da su u istom amniju i s jednom posteljicom..tu mogu biti cak i sijamski.. rizicnije je jer se i pupcane mogu petljati plus, posteljica hrani oboje pa moze nekad doci do twin to twin transfusion sindroma sto je opasno..
    Monokorijati biamniati kao kod nas, svaki su u svom ovoju pa smo mirni sto se tice pupcanih, ali rizik postoji i dalje od twin to twin transfusion, sto onda ugrozava i treceg..
    Postoji i u odredjenom postotku kod jednojajcanih da su Bi-Bi, to je najbolja opcija. 
    Koliko sam ja shvatila, ovisi o tome koji dan se podijele..
    .
    Taj trudnicki rinitis imam i ja, koma. Uglavnom pomaze puhanje nosa 532x dnevno 
    .
    AM13 bitno da je malisa dobro 😄 juj, 26tt a preko kile vec 🥰🥰🥰
    .
    Thinkpurple suosjecam, ja se namjestit nikako ne mogu, najmanje zlo mi je na desnom boku..
    Pokusavam se podbocit i svasta, na lijevi bok. Ali ne. Vrlo brzo se zarotiram, koliko god jastuka namontirala. Umorna konstantno 🧟‍♀️ jos ti imas i todlera...

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

• AM13
    18. Ožujak 2023. 12:23

Cvit

Takica nemam bas za kremu, ja se mazem s ovim uljem dolje na slici…ne treba ga puno, dobro se upije, ostavim par minuta prije dodira s odjecom da se ne umasti..i za sada evo, velik je al jos nisam primjetila da je negdje nesto popucalo..
    https://ibb.co/HYcgPHX
    .
    Miracle da, jednojajcani mogu biti mono-mono, sto je najlosija opcija..da su u istom amniju i s jednom posteljicom..tu mogu biti cak i sijamski.. rizicnije je jer se i pupcane mogu petljati plus, posteljica hrani oboje pa moze nekad doci do twin to twin transfusion sindroma sto je opasno..
    Monokorijati biamniati kao kod nas, svaki su u svom ovoju pa smo mirni sto se tice pupcanih, ali rizik postoji i dalje od twin to twin transfusion, sto onda ugrozava i treceg..
    Postoji i u odredjenom postotku kod jednojajcanih da su Bi-Bi, to je najbolja opcija.
    Koliko sam ja shvatila, ovisi o tome koji dan se podijele..
    .
    Taj trudnicki rinitis imam i ja, koma. Uglavnom pomaze puhanje nosa 532x dnevno
    .
    AM13bitno da je malisa dobro 😄 juj, 26tt a preko kile vec 🥰🥰🥰
    .
    Thinkpurple suosjecam, ja se namjestit nikako ne mogu, najmanje zlo mi je na desnom boku..
    Pokusavam se podbocit i svasta, na lijevi bok. Ali ne. Vrlo brzo se zarotiram, koliko god jastuka namontirala. Umorna konstantno 🧟‍♀️ jos ti imas i todlera…

Ma istina da, to mi je najbitnije  da, a ja malecka, da ne mogu bit manja, sto kazu metar i sumska jagoda, pa me sve strah koliki ce mali bit pred porod, al sve cu ja to pregrmit za njega 

Meli18
    18. Ožujak 2023. 13:07

Hvala puno cure 😊
    Evo je 💗
    https://ibb.co/PNrNCsv

• AM13
    18. Ožujak 2023. 13:39

Kak se ono stavi slikica? Uvijek nekako preskocim taj dio, a da ne trazim sad 

Meli18
    18. Ožujak 2023. 14:28

AM13

Kak se ono stavi slikica? Uvijek nekako preskocim taj dio, a da ne trazim sad

https://imgbb.com/ evo link 😊

Meli18
    18. Ožujak 2023. 14:32

Miracle hvala ti, bas je bio divan osjecaj vidjeti ju, muzu su isle suze 😂 nije mogao vjerovati koliko se to mice, okrece, radi face 😊 nesto predivno 😌 nadam se da cete i vi ostale dobiti takve slicice 😊 lijepa uspomena
    Sto se tice njihaljke, ja ju vec imam (chicco, plave boje ali sta ima veze?!) a nisam ni znala (od sestre) 😊 tako da ni to necu morati kupiti 😅 iako ovu sto si ti stavila mi je bas lijepa 😊 

• AM13
    18. Ožujak 2023. 14:39

https://ibb.co/FXydwc1 

https://ibb.co/wWcLLFg

Evo, ovo je mali sramezljivac (valjda sam uspjela)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.