nije me bilo par dana i bome sam imala materijala za citanje!
Vanilla Diva jos malo do svadbe 🥳 zelim vam da sve prode kako zelite i da izdrzis skroz do kraja! ☺️
AM13 cestitke na vjencanju! 🥳
vidim da ste pricale i o brijanju, meni isto sve teze postaje od trbuha vidjet dolje, probat cu s ogledalom nekako. opcenito mi sve teze postaje kod saginjanja i sve manje mi pase lezanje na ledima makar i na kratko. zadnjih dana stalno moram na wc i bas jako cesto osjetim bebu kako me udara i okrece se unutra😊
ja sam po preporukama mama uzela babybjorn i nadam se da ce htjet biti u tom, cini mi se bolje od elektricnih njihaljki.
thinkpurple pricas o proljetnim alergijama, a ja sam alergicna na hladnocu, doslovno stalno moram bit na tabletama jer mi koza reagira na klimu, vjetar, hladan zrak, hladnu vodu i tako cijelu trudnocu izdrzavam bez tableta, ne smijem izaci van dok nema sunca jer bi mi se odmah pojavili plikovi po kozi (odnosno koprivnjaca) uzasno izgleda i jako svrbi 😒
nadam se da ste sve dobro i zdravo! 🫶🏻
🤰27 ⚽️ 29
Žene, vadila sam jutros opet krv zbog hematoma koji ne odlazi i stigli nalazi i osim anemije za koju sam znala, visok mi je crp =12, a ref vrijednost do 5 treba biti. Još čekam rezultate urinokulture. Neki dan sam dobila nalaze briseva i sve je dobro, papa test mi ne može napravit jer krvarim stalno i to bi moglo dati lažno loš rezultat. Može li taj povišeni crp biti uzrokovan nekom upalom koja će se pokazati u urinu? Ili ako nije u urinu, ako ne mogu raditi papu, kako da znam što je 😏🤦🏼♀️ pitam se može li to biti povišeno i zbog korone koju sam imala prije 10ak dana?
Ja sam sa jesenskih ali vas citam redovno. Imam slicnu situaciju ko kod tebe. Crp mi je 10, imala krvarenje 2x u 15 dana, a prvo krvarenje mi se desilo za vrijeme gripe koju sam imala, a nalaze vadila odmah nakon prelezane gripe i polazalo taj crp 10. Urinokulture i urin dobri, doktor ne zna od cega je krvarenje. Eto morala sam da podijelim slicnu pricu…
Hvala na podijeljenom iskustvu 😊
Jao, svaki put dok se izgubim na par dana, ovdje festa 😄🥳
MareiKate nemoj se brinut samo radi crp-a, 12 nije uopce visoko, odnosno crp je toliko nespecifican i moze ga lagano dignut bilo kakvo zbivanje u organizmu..i da, moze biti i rep od Covida, viroze ga znaju tako blago dignut..da je bakterijsko nesto, em bi on bio visi, em bi imala i druge pokazatelje (i leukociti bi bili visoki, temperatura, neki drugi znak upale...).
Pogotovo sta se jos i s tim hematomom patis..
Prati sebe, svoje tijelo, ne kazem da se potencijalno nesto tek ne kuha, ali crp sam po sebi ovakav ne znaci nista..
.
Cestitke na svadbama koje su prosle 🥳🥳🥳 i sretno ovima koje dolaze 😍😍😍
.
Sto se brijanja tice, suosjecam 😂😂 isli smo u utorak na pregled, pon popodne se tusiram i kao uredit cu se...jok. dakle ne da ne vidim, nego - trbuh sve dokle pogled seze..😅 nema tog polozaja. Bas me briga, isla sam tako, necu se uopce optetecivat 😅
.
Na pregledu je bilo sve ok, i dalje stoji da su tri curke 🥰 350, 400 i 410g...sve mjere za sada stimaju, rekla sam dr i za skljocanje u pubicnim kostima, sta mi je logicno da je normalno za mene obzirom kolika sam, al svejedno...pregledala me i mjerila cerviks, sve je ok, zatvoreno, pa sam sad mirnija.
Iduci pregled je 4.4. 🍀
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Mi smo jučer odradili kontroli nakon hospitalizacije. Bebe su dobro,tlak i šećer OK, mama gladna ali manje bitno 🤦♀️🤦♀️. Uglavnom iduće je 12.4 UZV gdje će gledati organe a 13.4 pregled. Juhuuu mirna sam 4 tjedna.
Što se regresa tiče ja sam ispucala stari i sad sam na novom (jer bi inače propao- tri godine cu biti doma) iz 2023 i s time sam ostvarila pravo na isplatu regresa. On se u iznimnim slučajevima isplaćuje 2*godišnje ali je to u pravilu kada se mama vrati s dopusta i ima pravo do kraja godine iskoristiti GO iz prošle godine a i iz ove. Meni će npr propast GO iz 2024 i regres tj jedino ako će mi se dat prekidat rodiljni pa koristi GO pa opet otvarat rodiljni. Ima sto kombinacija
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
MareiKate i trudnoca je takvo stanje da dize svakakve parametre tako da se ja uopce ne bi opterecivala s CRP-om, bitno da su leukociti uredni, a i oni rastu u trudnoci inace.
Ja sam proslu trudnocu isla redovno na depilaciju, sad se sama kuci jer mi se ne da i nemam vremena, vjer cu krenit zadnja 2 mj tako da sam mirna ako me bilo kad uhvate trudovi. Meni je koza inace suha, sad u trudnoci je jos i gora i ne mogu zamislit tu iritaciju i ovako osjetljivog podrucja da oni tamo obriju i ostave tako frisko da krvaris po tome itd. Radije cu se malo patit kod kozmeticarke.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
I cestitam cure na dobrim pregledima, pogotovo vi s trojcekima🥰.
I ja jedva cekam svoj, svakih 5 tj mi je bas dugo, al eto vrijeme ide nekako.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
cure pomoc, danas mi se javila neka bol u donjem dijelu trbuha onako na momente, osjetim dok hodam i dok nesto radim, sta bi to moglo bit
🤰27 ⚽️ 29
MareiKatei trudnoca je takvo stanje da dize svakakve parametre tako da se ja uopce ne bi opterecivala s CRP-om, bitno da su leukociti uredni, a i oni rastu u trudnoci inace.
Ja sam proslu trudnocu isla redovno na depilaciju, sad se sama kuci jer mi se ne da i nemam vremena, vjer cu krenit zadnja 2 mj tako da sam mirna ako me bilo kad uhvate trudovi. Meni je koza inace suha, sad u trudnoci je jos i gora i ne mogu zamislit tu iritaciju i ovako osjetljivog podrucja da oni tamo obriju i ostave tako frisko da krvaris po tome itd. Radije cu se malo patit kod kozmeticarke.
i ja tako razmišljam. Ako se obrijem s britvicom jako me svrbi sve živo kad krenu izbijati, a nemam takav problem kad se počupaju.... Otkrila sam kozmetički u ZG di brazilka nikad manje nije bolila i tamo sad sad redovito do poroda. Super je i što moš doć bez narudžbe pa ako me uhvati iznenada još stignem sredit se prije bolnice. Ne mogu zamislit da me taj svrab uhvati, a taman rodila.... i ne - nije do stare britvice i slično, jednostavno mi je koža takva
*
Trojčeke pozdravljamo, nek ste nam svi dobro
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
cure pomoc, danas mi se javila neka bol u donjem dijelu trbuha onako na momente, osjetim dok hodam i dok nesto radim, sta bi to moglo bit
I meni se danas to dogodilo hahahaha
Dok sam u pokretu me boli, nije strašno pa ne pridajem neku važnost. Vjerojatno se ligamenti rastežu. Reagirat ću ako bude baš jako i ne bude prolazilo...
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
thinkpurple cak i nisam danas nista previse radila, od jutra me krenulo, al valjda je to normalno, bitno da mi nije neka prejaka bol
🤰27 ⚽️ 29
Sortiraj odgovore
Najstariji