To je sad onih 45 dana pred porod? Ja moram danas zvati svoju socjalnu da mi izračuna kad je meni taj sretni datum. Meni se trudnoća vodi 3 tjedna duže nego li mi je u potpisu (u potpisu su mi stvarni tjedni) pa se mislim da bi i ja mogla uskoro podić sidro. Ne da mi se više....
Ja isto polako pripremam stvari iako je prerano. Kupili za vikend prematalicu (poklon od jedne bake) i neke sitnice za bebu imam. Al robu treba, u Liku ići pokupiti od sestričine, tome se najviše veselim.....
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Pozdrav trudnice :)
Ja sam nova ovdje …dugo sam bila u grču i na forumu potpomognute nikako se osjećati slobodno kao trudnica …dns sam 23+5, dječak je s ali je početna trudnoća bila blizanačka, no nažalost drugoj bebi je stalo srce oko 7tt..
Nisam imala mučnina na početku pa i nikakvih "tegoba" da ih tako nazovem…osim iscjetka …ja ne znam jeste li pisale o tome. a na drugim forumima više ne mogu čitati ono je li plodna voda ili iscjedak ..ludim oko toga, jak je taj iscjedak …stalno!! prije čak nije bio po noći sad ga imam i po noći …prošli tjedan sam bila na mjerenju plodne vode jer ni ginek više nije jasno odakle toliko , urinokultura sterilna, pije nekih 4 tj sam uzimala vaginalete jer smo isto mjerili plodnu vodu pa nije to kao gljivice…u četv sam na pregledu 16.03. jedva čekam.
Toplo vas sve pozdravljam :)
Dobrodosla 🙂
Sjecam te se s MPO vol.8 😉
Samo polako, sve mi je jasno, ja sam se tek sa sredinom sijecnja ohrabrila aktivirati na ovoj temi, a tek poslije zadnjeg pregleda (znaci pola je proslo vec) da ipak malo ljudima kazem da cekamo bebu 🙈 Kad prodes neke stvari puses i na hladno…
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
MareiKate ja sam na sv duhu rodila 1.i obrijali me britvom cijelu iako sam se ja doma prije kolko sam mogla.
Mene ne zed, al glad… jela bi stalno i sve 🥴
Casperka pa ti si vec 30 tjedana 😱 jesu ti sve 3 vrijednosti bile povisene ili? Bitno da je pod kontrolom…
Vesca joj ja sam za vikend imala napadaj placa da nis nismo poceli pripremat a moj muz flegma 🙄 nit pricali nit isli gledat nista a sajam je za 2 tjedna, htjela bi do tad znat sta nam treba. Po mom muzu nista, imamo sve, a ja bi naravno neke dodatke i promjene… 😏
A svakako bi do nekog 30.tjedna htjela imat sve u pripremi za nedaj boze da legnem i nemrem mrdnut. A i kasnije bude sve teze. I ovak se uspusem za nis.
Ja planiram kroz 2 tjedna skupit sve što imam i onda kupiti neke dodatke. Recimo nemam sterilizator, grijač bočica, inhalator i izdajalicu. Ovo drugo mi je lako. Nadam se da nećemo zaleć niti jedna, al ako se desi nek muž preuzme organizaciju. Nek se snađe, baš me briga jednako je bitan roditelj samo opušteno. tvoj uz to ima i iskustvo, mogao bi preuzeti ako zatreba
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Vesca e pa i takve stvari ce sad bit na popustu pa bi bilo dobro iskoristiti. A evo s iskustvom tata posalje malu u pidami van jer nezna da to nije majca ili joj obuce za po doma na grijanje termo hlace 😏 nisu muski bas za sve 🤪 zato bi ja sve pripremila pa nek ceka. Btw isla sam doma iz rodilista u japankama i carapama u 12.mj samo zato sto nisam pripremila i napisala na spisak da ponese. Muskima treba crtat 🤪
Ajme jesam se ismijala ahahahaha
Znam da ti tad nije bilo smiješno, ali sada je priča i pol nastala od tvojih japanka ma u pravu ste, nisu oni dovoljno organizirani
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Zdravo, nova sam ovdje i generalno mi treba pomoć oko nekih stvari.... Vadila sam betu gch i beta mi pokazuje 2.0... na uzv doktor kaže da se ništa ne vidi... Zna li neko o čemu se radi... A dobiti trebam tek za 4/5 dana
Pozdrav zenice. Ja danas bila na pregledu ultrazvuk, beba okrenuta nogicama prema dole pa me ubi po mokracnom kanalu. Vec sam pisala da je osjetim jako nisko tako da doktorica kaze nogice su dole i zato tako osjecam je. Sutra smo punih 19 sedmica, i sve je u najboljem redu sa bebom, ali mene brine sto mi je doktorica propisala diazepam zbog visokog otkucaja srca, zna mi se desiti i do 130/m i zbog toga sto sam rekla da mi se steze stomak. Ne znam sad diazepam da li je neka uzimala i moze li to naskoditi plodu?
MareiKate ja sam na sv duhu rodila 1.i obrijali me britvom cijelu iako sam se ja doma prije kolko sam mogla.
Mene ne zed, al glad… jela bi stalno i sve 🥴
Casperka pa ti si vec 30 tjedana 😱 jesu ti sve 3 vrijednosti bile povisene ili? Bitno da je pod kontrolom…
Vesca joj ja sam za vikend imala napadaj placa da nis nismo poceli pripremat a moj muz flegma 🙄 nit pricali nit isli gledat nista a sajam je za 2 tjedna, htjela bi do tad znat sta nam treba. Po mom muzu nista, imamo sve, a ja bi naravno neke dodatke i promjene… 😏
A svakako bi do nekog 30.tjedna htjela imat sve u pripremi za nedaj boze da legnem i nemrem mrdnut. A i kasnije bude sve teze. I ovak se uspusem za nis.
Samo srednji mi je bio povisen...ali 11.5 a granica kao 10
Pozdrav zenice. Ja danas bila na pregledu ultrazvuk, beba okrenuta nogicama prema dole pa me ubi po mokracnom kanalu. Vec sam pisala da je osjetim jako nisko tako da doktorica kaze nogice su dole i zato tako osjecam je. Sutra smo punih 19 sedmica, i sve je u najboljem redu sa bebom, ali mene brine sto mi je doktorica propisala diazepam zbog visokog otkucaja srca, zna mi se desiti i do 130/m i zbog toga sto sam rekla da mi se steze stomak. Ne znam sad diazepam da li je neka uzimala i moze li to naskoditi plodu?
Diazepam ti je nešto u rangu normabela,znači opuštanje i smirenje. Ja sam ga trošila nakon operacije kralježnice i čak mi je bio bolji od normabela. Dr zna zašto ti je prepisao makar ih dijele šakom i kapom (tablete) a s druge strane 130 je visoko. Meni kad je tlak bio najviši nije prelazilo 88/min.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Vesca jel ti stigao ruksak s alija? Daj mi pliz sibni link opet, nemogu ga naci…
https://a.aliexpress.com/_mKDgVAQ
Ja sam naručila ovaj. Mislim da je to taj link. Stigao je i odličan je.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Vesca jel ti stigao ruksak s alija? Daj mi pliz sibni link opet, nemogu ga naci…
https://a.aliexpress.com/_mKDgVAQ
Ja sam naručila ovaj. Mislim da je to taj link. Stigao je i odličan je.
Thinkpurple ja sam isto s ovog linka naručila. Skroz sam zadovoljna s kvalitetom. Čak sam ga strpala u perilicu rublja i oprala na donjoj strani ima dodatan sloj plastike tako da ga je lako prebrisati ako ga ikad spustiš na pod. Uz njega dobiješ ručke za kolica, ali sestra nije bila oduševljena s njima jer malo treba vremena da pogodiš kvačkice... zbog toga sam dodatno naručila nove ručkice
https://www.aliexpress.com/item/1005003962854241.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.81.98dd1802lr7yXy
*
Za mame koje planiraju bebama čistiti nos s fiziološkom ovo je isto vrlo korisno https://www.aliexpress.com/item/1005002493742010.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.96.98dd1802lr7yXy
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sortiraj odgovore
Najstariji