Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bambi27zg
    14. Ožujak 2023. 20:04

Mene nvj ceka carski zbog dioptrije pa pratnju ionako nemam 😅 A i nekako sam navikla na Petrovu poslije svih operacija i svega, bez obzira na trenutno stanje (ili sranje 😁) bolnice. A i doktor mi je tu koji em je njezan em vodi cak racuna o estetici i funkcionalnosti 😃 (ako ide carski) - za operaciju je tako rezao da rez ne pukne slucajno kasnije, znam slucaj iste operacije s drugim mjestom reza i dva dana kasnije su je na zivo opet sivali, em da je lakse za kasnije porode i jos kao da se manje vidi 🙈
    Bila je prica da ce do lipnja srediti radaonu da se ona vrati - e sad je li to rekla-kazala ili fakat cemo da vidimo 🤗

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Landy
    14. Ožujak 2023. 21:00

Bambi , zašto misliš da te čeka carski zbog dioptrije?  
    Zar je toliko baš velika? Moja je -5.25 pa sam vaginalni imala. Doktorica koja mi je vodila prvu trudnoću rekla je da nema veze dioptrija s vrstom poroda🤷🏻‍♀️

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

bambi27zg
    14. Ožujak 2023. 21:28

Landy

Zar je toliko baš velika? Moja je -5.25 pa sam vaginalni imala. Doktorica koja mi je vodila prvu trudnoću rekla je da nema veze dioptrija s vrstom poroda🤷🏻‍♀️

Moja je -11,25 i -11,75 😅 
    Pricala sam s doktorom i rekao je da idemo 30-32 tt oftamologu da da svoje misljenje. Sto se njega tice zbog reza od operacije ne treba, a ovo bi da vide i tlak ocni i sve i kazu misljenje. Meni je to ok razmisljanje, cak nisam vaginalni porod toliko uzimala u obzir do tog zadnjeg razgovora 🙈

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Meli18
    15. Ožujak 2023. 06:30

Pozdrav trudnice 😊 nadam se da ste dobro i da uzivate 😊
    ---
    Ja imam dioptriju -8. Ginekolog me pitao na zadnjem pregledu da li nosim naocale ali ja imam samo lece jer mi se stalno mjenja dioptrija i nista mi nije spomenuo u vezi poroda...
    Da li koja od vas nosi lece? I da li je koja rodila sa lecama? Citala sam da neke zene su skinule lece (zbog carski, jel..) ali one koje su imale lece nisu ih makle i da je sve bilo u redu..
    ---
    Sayuri, ne znam da li si azurirala listu pa eto, ja imam pregled sad u petak, 17.3. umjesto 14.3. 😊 i onda kod soc. 28.3. gdje se nadam da cemo raditi anomaly scan 😊

Landy
    15. Ožujak 2023. 06:55

bambi27zg

Landy

Moja je -11,25 i -11,75 😅
    Pricala sam s doktorom i rekao je da idemo 30-32 tt oftamologu da da svoje misljenje. Sto se njega tice zbog reza od operacije ne treba, a ovo bi da vide i tlak ocni i sve i kazu misljenje. Meni je to ok razmisljanje, cak nisam vaginalni porod toliko uzimala u obzir do tog zadnjeg razgovora 🙈

Možda te baš pozitivno  iznenade pa ne predlože CR🤞

Meli, ja nosim leće i naočale. Za porod sam izvadila leće i bila u naočalama, misleći da tako treba, ali mi nitko ništa nije rekao, sad ću baš razmisliti,radije bi s lećama,bolje vidim nego s naočalama 😂

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

Meli18
    15. Ožujak 2023. 07:20

Landy e da, bas zbog toga pitam 😅 naocale mi smetaju i ne vidim tako lijepo kao s lecama 😅 tako da ja necu nista spomenuti, iako je moj ginekolog napisao u trudnicku da ima dioptriju -8 🙄 ali, sigurna sam da tad nece gledati sta pise....porod ce biti bitniji 😅

Ally007
    15. Ožujak 2023. 08:10

Meli19- mislim da bi im ipak trebala reći da imaš leće. Zamisli da se (ne daj Bože) bilo sta zakomplicira i da ostaneš uspavana dulje vrijeme. Moraju znati da imaš strano tijelo u oku, jer da se oko ne upali ga tijekom opće anestezije ili unutra namazu s Tobrex masti ili zalijepe izvana. Nemoj se zezati. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Landy
    15. Ožujak 2023. 08:23

Potpisujem što je Allyoo7 rekla,  moguće su komplikacije, pa bolje da se zna, meni recimo užasno smetaju ako na kratko zaspem s njima, iako su meke. Tako da mogu samo zamisliti što bi bilo nakon dužeg "spavanja", plus što se zamute pa ništ ne vidim svejedno 😂

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

MareiKate
    15. Ožujak 2023. 08:50

Thinkpruple je li tebi beba i prije nego si došla na porod bila loše okrenuta ili si to saznala tek kad si došla na porod?
    Ja sam isto tim Sv Duh, dvoje rodila tamo, bez većih zamjerki, zapravo drugi porod je bio za sve pohvale osoblja, a prvi sa sitnim zamjerkama...

Meli18
    15. Ožujak 2023. 10:10

Ally i Landy istina, da 😊 citala sam da puno cura nisu uopce rekle da imaju lece tokom poroda (mozda u onom trenutku ni ne znas da ih imas 😂) sve je proslo u redu. Ali opet, nikad se ne zna, imate pravo. Svakako cu pitati ginekologa na slijedecem pregledu. Ne namjeravam kupiti nove naocale posto ih nikad ne koristim..onda cu rade biti bez

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.