Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bambi27zg
    13. Ožujak 2023. 10:21

Sayuri kozmeticki salon 😃 secerna pasta i basta 😁 i taman me mjesecni pregledi natjeraju na redovita “odrzavanja” i u zimskim mjesecima 😄 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Vesca
    13. Ožujak 2023. 10:23

Nemoj se cimat zbog toga te kontrakcije su bezopasne. Ja sam uvjerena da je nešto drugo u pitanju kod mene. Nije da sam se pazila - bila sam tjedan dana u inozemstvu glumila turista tako da sam vjerojatno sama kriva.... Prije je to uzrok nego BH  Nije mi ništa pa mi je teško mirovati, al budem sad malo laganije ...

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

bambi27zg
    13. Ožujak 2023. 10:25

AM13 ne preporucuju uopce koliko sam izucavala, a narocito ne dolje 😅 ono sto sam nasla za trudnocu je britvica, vosak ili secerna pasta. U salon koji idem inace imaju sve te prirodne stvari koje koriste jer je njihova kozmetika i jos sam im napomenula tako da me posebno paze i maze 😄

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• AM13
    13. Ožujak 2023. 10:28

bambi27zg

AM13ne preporucuju uopce koliko sam izucavala, a narocito ne dolje 😅 ono sto sam nasla za trudnocu je britvica, vosak ili secerna pasta. U salon koji idem inace imaju sve te prirodne stvari koje koriste jer je njihova kozmetika i jos sam im napomenula tako da me posebno paze i maze 😄

eto mi onda odgovora, ne moram ic guglat, hvala  uhh, ja sam razmisljala cak o salonu i depilaciji, al me uzasno strah kako bi to podnjela ovako osjetljiva + cinjenica da nisam prije trudnoce prakticirala, ali mozda se odvazim 

• danči18
    13. Ožujak 2023. 10:33

SAYuRI

danči18

Molim vas za pomoć postavit ću i na drugu temu jako mi je hitno….radila sam dva testa osam dana prije nego trebam dobiti,na oba ima jako svijetla linija koja se uživo vidi.moje pitanje je dali testovi trakice od Millera bacaju lažne crte one?u pitanju su jučer trakice one po 15kn.stavilq bih sliku ali još je svjetlija kad se uslika nebih da me se osudjuje radi toga

Ne moze nijedan test pokazati trudnocu 8 dana prije ocekivane M, prema tome to zaboravi slobodno…. Strpi se i sacekaj barem jos 4-5 dana…

E to me je zanimalo,čitala sam za plave testove da znaju biti loši pa sam radila sa rozim linijama trakice iz milera,znači i oni znaju pokazati lažnu crtu aaaaaaaa

Vanilla Diva
    13. Ožujak 2023. 10:40

Sayuri hahaha, ma janjetina kao kasno jelo u 11, al mislim da cu ja preskocit. Dovoljno ce mi biti probavljati sve ostalo i tortu u 9 🤣 a to ne mogu preskocit. 
    I nemam sutra pregled, odgodila sam ga na 30.3. jer idem i 21.3., a 30.3. mi je anomaly scan ali hvala svejedno ❤

Vidim da imate probleme s dlakama, ja jos nisam u toj fazi al vec vidim da cu se mucit 🙈😂😂 a nista, onda u salon najbolje na brazliku egipatsku. To je i inace najbolje valjda. Sva sreca da sam si dobra s kozmeticarkom. 

Curka 🎀🎂 19.08.23.

• AM13
    13. Ožujak 2023. 10:49

Vanilla Diva

Sayuri hahaha, ma janjetina kao kasno jelo u 11, al mislim da cu ja preskocit. Dovoljno ce mi biti probavljati sve ostalo i tortu u 9 🤣 a to ne mogu preskocit.
    I nemam sutra pregled, odgodila sam ga na 30.3. jer idem i 21.3., a 30.3. mi je anomaly scan ali hvala svejedno ❤

Vidim da imate probleme s dlakama, ja jos nisam u toj fazi al vec vidim da cu se mucit 🙈😂😂 a nista, onda u salon najbolje na brazliku egipatsku. To je i inace najbolje valjda. Sva sreca da sam si dobra s kozmeticarkom.

Ja janjetinu i odojak nisam ni takla. Pojela juhu, malo glavnog jela i tortu. Iskreno, toliko te ponese euforija da i zaboravis jest.. Sigurno ce ti sve dobro proc, samo bez stresa i panike. Meni ti je kisa padala taj dan kad sam isla s frizure i inace bi se nazivcirala al sam bila ravna crta, jos otisla popit kavu, lagano onda doma spremit se. Muz je na kraju panicario, a ja sjedila i pila bezalkoholnu pivicu i njemu govorila da je sve okej i nek se opusti, tako da, mislim da su tu trudnicki hormoni odigrali pozitivno ovaj put  na kraju kad smo dosli u restoran, toliki pljusak je bio da smo cekali da se malo smiri da uletimo unutra iako smo bili parkirani doslovno na ulazu, a do kraja svadbe je napadao snijeg da smo se do doma vozili 20 na sat, ali nista to mene nije ni dirnulo 

Vesca
    13. Ožujak 2023. 10:57

thinkpurple

E tak se i meni stvrdne trbuh i otpusti, bas ko kamen bude. Al velim, nisam pridavala paznju tome jer mi je tak bilo i u 1.trudnoci i gin je rekla da su bezopasne BH. Ostale su do kraja…
    .
    E za depilaciju sam bas i ja htjela pitat pa zaboravila. 🙈🙈 isto jedva sad vec odradim to u kadi.. iako znam da gin to ni ne gleda al ja se bolje osjecam ako se odrzavam 😏 samo sad ide sve teze…
    A na porodu vas tak oni obriju jos jednom kakvi god dosli od pupka do supka kak se kaze jer neznas nikad kak ce porod teci… 🤪
    Kreme mislim da se nesmiju, vosak i salone izbjegavam jer em je dolje sve ovak naoteceno em se bojim neke bolestine gljivoce, bakterije nesto…

Išla sam prošli tjedan na brazilku, otkrila sam salon s kojim sam oduševljena jer me nikad manje nije bolilo. Britvica ne dolazi više u obzir jer to kad krene rasti.... oči mi ispadnu kolko me svrbi, ospem se, ma užas....
    Casperka di si ti? Kako si?

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

MareiKate
    13. Ožujak 2023. 11:12

Hej žene!
    Meni dlake definitivno brže rastu ali nemam problem s britvicom, još sve vidim a i kad dođe faza da ne vidim, solidno ja to mogu na pamet i po opipu 😅 nikad me nisu brijali prije poroda 🤔 bez obzira koliko brzinski i potencijalno loše sam se prije toga izdepilirala.
    Netko je spominjao Normabel i spavanje, on svakako nije nešto što će pomoći za spavanje, naprotiv. On te dovede samo u plitku fazu sna i čak i ako spavaš, loše spavaš...
    Mene neka žeđ ubija danima, nikako se napiti, stalno suha usta, kašljanje i začepljen nos me još drže tako da sam zgažena...

• Casperka
    13. Ožujak 2023. 11:26

Vesca

thinkpurple

E tak se i meni stvrdne trbuh i otpusti, bas ko kamen bude. Al velim, nisam pridavala paznju tome jer mi je tak bilo i u 1.trudnoci i gin je rekla da su bezopasne BH. Ostale su do kraja…
    .
    E za depilaciju sam bas i ja htjela pitat pa zaboravila. 🙈🙈 isto jedva sad vec odradim to u kadi.. iako znam da gin to ni ne gleda al ja se bolje osjecam ako se odrzavam 😏 samo sad ide sve teze…
    A na porodu vas tak oni obriju jos jednom kakvi god dosli od pupka do supka kak se kaze jer neznas nikad kak ce porod teci… 🤪
    Kreme mislim da se nesmiju, vosak i salone izbjegavam jer em je dolje sve ovak naoteceno em se bojim neke bolestine gljivoce, bakterije nesto…

Išla sam prošli tjedan na brazilku, otkrila sam salon s kojim sam oduševljena jer me nikad manje nije bolilo. Britvica ne dolazi više u obzir jer to kad krene rasti…. oči mi ispadnu kolko me svrbi, ospem se, ma užas….
    Casperka di si ti? Kako si?

Evo me :-) super sam s obzirom na tjedan i dalje sve normalno mogu. Odradjujem zadnje radne dane :-D. Jedino sta mi je ogtt pokazao šećer pa su me stavili na djetu, nakon prakticiranja 10 dana nalaz je dobar tako da ostajem na tome do kraja trudnoce (ako se nesto ne promijeni). Malo sam nestrpljiva za pregled koji je tek 24.3 jer je moja teorija dq mi se beba podigla i preokrenula (bila je jako nisko). Štreberski sam već sve pripremila sad samo sljedi pranje robice i peglanje. Malo sam sokirana kako sam u trudnoci smirena (nakon sta je prošla faza krvarenja) inače nisam tolika flegma :-D.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.