Zavidim i ja aktivnima 😄 mi se ne usudimo od pocetka, a nije ni da imam neku volju, prvo mucnine do 16tt, a onda zadnja dva tjedna je trbuh toliko buknuo i kicma me boli, ukljucujuci i prepone/pubicne kosti, to dok se premjestam u krevetu skljoca i zna bit neugodno..
Pretpostavljam da je i to jedna od cari ovog nadasve blazenog stanja, al svejedno da pitam vas koje ste to vec prosle - jel to normalno? 🫣
.
Mene su pred par dana opet izrazito bolili kruzni ligamenti, i opet naocigled veci trbuh, samo sada vise ne osjecam pokrete kao grcice i neko migoljenje, vec 3 dana osjecam nesto intenzivnije, kao lagani "tup" iznutra 😄 a jucer su tupkali po mjehuru, bili smo na rodendanu i svako malo sam trcala u wc 😂
.
Imam i pitanjce vezano za jaja i autosjedalice - kupili smo auto s 3 isofixa, veliki je i ima bas 3 sjedala i sve..samo koliko vidim sjedala su malo uza..pa ako imate mozda neku preporuku uzih jajeta, da bacim malo oko?
Planiramo zadnji vikend u mjesecu na sajam u Westgate pa i isprobati, ali cisto mozda netko ima neki pametan savjet..😊
.
Thinkpurple jesi ti bolje? Prestao taj kasalj?
Sayuri, MareiKate kako je s krvarenjima, jel stalo?
Lightblue jesi ziva zeno?
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Zavidim i ja aktivnima 😄 mi se ne usudimo od pocetka, a nije ni da imam neku volju, prvo mucnine do 16tt, a onda zadnja dva tjedna je trbuh toliko buknuo i kicma me boli, ukljucujuci i prepone/pubicne kosti, to dok se premjestam u krevetu skljoca i zna bit neugodno..
Pretpostavljam da je i to jedna od cari ovog nadasve blazenog stanja, al svejedno da pitam vas koje ste to vec prosle - jel to normalno? 🫣
.
Cvit tako nekako i kod nas i jos moj isijas zadnja 4 tjedna, imam opce jedan dva polozaja u kojima mogu lezati, a kamo li nesto drugo 😅
A i opcenito IVF trudnoce imaju jos dodatno malo hormone pomrdane i valjda poslije svih “akcija dolje u bolnici” i svega nekako nema toliko zelje/volje kasnije i samo ides s tim da je sve u redu, da se nista ne spomrda 🙈 barem vidim po sebi da je tako…
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Pozdrav dame od kad bebice mogu u električne ljuljačke i podne igraonice ?
Evo da se i ja malo javim, meni isto jos pase na leđima iako je bocno mozda lakse ali generalno mi se libido bas vratio i pojacao pa je i dragi sretniji. Nije mi trbuh velik a ni bebicu jos ne osjecam pa mozemo sve normalno. Samo me nakon malo nekako boli trbuh ali nista strasno.
Ja sam bila malo na bolovanju, kao neka prehlada, zapravo sam trebala malo mira da se naspavam (generalno mi treba vise sna nego inace i bas mi bude tesko cijeli dan izdrzat kad ustanem u 6 za posao) i da jos rijesimo sve pripreme za vjencanje koje je 1.4. Veselim se tome, dobro se osjecam generalno. Malo me leđa bole i išijas ali to je puuuno gore kad radim i sjedim cijeli dan za kompjuterom tako da stvarno jedva cekam porodiljni tj.komplikacije. vec mi je doktorica htjela otvoriti ali ja bi prvo potrosila malo novog godisnjeg pa to planiram sad oko vjencanja i onda na porodiljni. Neprocjenjivi su mi ti dani kod kuce, sve stignem u miru i trebat ce sad sve spremiti za bebanu koja stize. Nisam jos nista kupila osim par komada odjece. Tako da me ceka puno posla i oko toga...
Inace, idem 30.03. na anomaly scan, tad cu biti 19 tjedana. I imam pregled 21.3. kod drzavne (odgodila sam 14.3. kod privatne jer bi to bila 3 pregleda u 3 tjedna). Pa eto i za update popisa.
Planiram i ja na tecaj u dom zdravlja, ali to cu sve nakon vjencanja i svega jer mi je sad too much.
Nadam se ste te mi sve okej, zdrave i da bebice rastu dobro🤞🏻
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Evo i ja da se javim sa dobrim rezultatima od pregleda, curka raste 🎀…samo imam pitanje vezano za testove, idem kod drzavnog ginekologa i kada sam je pitala da li treba raditi još nešto od testova, rekla je da ne dovoljno je sto sam uradila prenatalni, a vidim da vi radite i anomaly i detaljniji UZ 🤔…pa se razmišljam da li ici privatno na detaljniji pregled…
Gluglu- ja sam radila samo prenatalni, a u Petrovoj mi svaki put na UZV detaljno pregledaju i bebača. Prije prenatalnog su ono u ranoj fazi gledali debljinu nuhalnog nabora, a sad na zadnjem pregledu (znaci 19+5tj) je malo dulje gledala unutrašnje organe. S tim da mi je napomenula da će se na sljedećem pregledu još detaljnije vidjeti sve. A tamo fakat imaju dobar UZV. Tako da je možda još i rano.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
.
Mene su pred par dana opet izrazito bolili kruzni ligamenti, i opet naocigled veci trbuh, samo sada vise ne osjecam pokrete kao grcice i neko migoljenje, vec 3 dana osjecam nesto intenzivnije, kao lagani "tup" iznutra 😄 a jucer su tupkali po mjehuru, bili smo na rodendanu i svako malo sam trcala u wc 😂
.
Imam i pitanjce vezano za jaja i autosjedalice - kupili smo auto s 3 isofixa, veliki je i ima bas 3 sjedala i sve..samo koliko vidim sjedala su malo uza..pa ako imate mozda neku preporuku uzih jajeta, da bacim malo oko?
Planiramo zadnji vikend u mjesecu na sajam u Westgate pa i isprobati, ali cisto mozda netko ima neki pametan savjet..😊
.
Lightblue jesi ziva zeno?
Cvit-Živa nego šta,kako ne bi bila kad mi nitko ne da zaboravit da sam trudna i da nosim TROJKE. Frendici sam rekla da odj... da i sama znam koliko djece nosim. Pretežno mirovanje malo nešto napravim ali iskreno osim tlaka i šećera ne mogu se požalit. Bilo je grčeva u nogama pa sam pojačala Mg. Sex ne prakticiramo 2,5 mj i ne pada nam na pamet jer je bilo krvi. Oboje smo se usrali od straha. U čet je kontrola u trudničkoj ali stvarno se osjećam iznenađujuće dobro za 15 tj. A što se kičme tiče nju su mi pojačali i to baš donji dio prije 2 godine pa za sada ne zeza 🤦♀️🤦♀️. Kad si ti na kontroli??
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
.
.
.
Lightblue jesi ziva zeno?Cvit-Živa nego šta,kako ne bi bila kad mi nitko ne da zaboravit da sam trudna i da nosim TROJKE. Frendici sam rekla da odj… da i sama znam koliko djece nosim. Pretežno mirovanje malo nešto napravim ali iskreno osim tlaka i šećera ne mogu se požalit. Bilo je grčeva u nogama pa sam pojačala Mg. Sex ne prakticiramo 2,5 mj i ne pada nam na pamet jer je bilo krvi. Oboje smo se usrali od straha. U čet je kontrola u trudničkoj ali stvarno se osjećam iznenađujuće dobro za 15 tj. A što se kičme tiče nju su mi pojačali i to baš donji dio prije 2 godine pa za sada ne zeza 🤦♀️🤦♀️. Kad si ti na kontroli??
Super da se dobro osjecas 🤗🤗 tlak i secer su sad pod kontrolom?
Ja popijem Mg direkt, i jos si znam namazat listove Mg gelom iz dm-a, pa bude malko lakse...
Ti si isto na 3 tjedna? Mi imamo utorkom, sad 14.-tog idemo 🤞🍀
9/2021 AIH ❌️
Cvit tako nekako i kod nas i jos moj isijas zadnja 4 tjedna, imam opce jedan dva polozaja u kojima mogu lezati, a kamo li nesto drugo 😅
A i opcenito IVF trudnoce imaju jos dodatno malo hormone pomrdane i valjda poslije svih “akcija dolje u bolnici” i svega nekako nema toliko zelje/volje kasnije i samo ides s tim da je sve u redu, da se nista ne spomrda 🙈 barem vidim po sebi da je tako…
Da, nisi jedina 😄
Mi smo jedva docekali ovo nakon 3 godine nicega, i nekako od popisanog plusica sve nesto pazimo, pa da ne bi ovo, da ne bi ono..jos dok smo culi trojke, rizik....dodatno nas je sokiralo i nema sanse da se usudimo nesto 🤣
Kako se ti boris s isijasom? 😬
Ja sam ovu noc spavala na rate od 00 do 8.30 ali ok, vise sam spavala nego nisam, konacno. Nemam univerzalni polozaj koji pase, svaku noc istrazujem pa kako potrefim 🤣🤣🤣
Probala sam i s normabelom, nece li me ukomirat da odspavam u komadu ali jok 😅
9/2021 AIH ❌️
.
.
.
Lightblue jesi ziva zeno?Cvit-Živa nego šta,kako ne bi bila kad mi nitko ne da zaboravit da sam trudna i da nosim TROJKE. Frendici sam rekla da odj… da i sama znam koliko djece nosim. Pretežno mirovanje malo nešto napravim ali iskreno osim tlaka i šećera ne mogu se požalit. Bilo je grčeva u nogama pa sam pojačala Mg. Sex ne prakticiramo 2,5 mj i ne pada nam na pamet jer je bilo krvi. Oboje smo se usrali od straha. U čet je kontrola u trudničkoj ali stvarno se osjećam iznenađujuće dobro za 15 tj. A što se kičme tiče nju su mi pojačali i to baš donji dio prije 2 godine pa za sada ne zeza 🤦♀️🤦♀️. Kad si ti na kontroli??
Super da se dobro osjecas 🤗🤗 tlak i secer su sad pod kontrolom?
Ja popijem Mg direkt, i jos si znam namazat listove Mg gelom iz dm-a, pa bude malko lakse…
Ti si isto na 3 tjedna? Mi imamo utorkom, sad 14.-tog idemo 🤞🍀
Sve pod kontrolom čak i prevelikom jer su mi smanjili dozu inzulina i tableta za tlak jer gle čuda doma se više krećem i smirenija sam. I što je još komičnije zdravije se hranim nego što su mi oni u bolnici davali. Idem iz dana u dan
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Pozdrav svim budućim mamama! Ja sam trenutno u 23. Tjednu, stiže nam dječak na ljeto. Sve ide dobro za sad. Javljam se jer me zanima ima li koja trudnica tegobe slične mojima? Naime, grudi su mi buknule vrlo brzo nakon pozitivnog testa. Vec u nekom 3. Mj trudnoće su jako narasle, zbog tog naglog širenja kože u donjem dijelu grudi su mi popucali kapilari pa mi je donji dio dojki ljubičast, nekad i bolan.
Prva mi je trudnoća pa nemam iskustva s tim pa me zanimaju vaša iskustva, da li to s vremenom zacijeli, nestane? Da li postoji neka krema ili mast s kojom mogu mazati da se to povuče? Ili će mi to biti jedan od vječnih podsjetnika što naše tijelo sve može?
Hvala svima na odgovorima i puno pozdrava svima! 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji