Cure, trenutno su BabyZen Yoyo2 kolica na popustu, a popust naravno traje do kraja mjeseca, a sajam pocinje 31. i sad nisam pametna jel ih uzet sada ili ce mozda na sajmu bit na vecem popustu.. zna li tko sta mozda?
Meli, ja imam -6.5 na oba oka i rodila sam vaginalno s lecama...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Meli, ja imam -6.5 na oba oka i rodila sam vaginalno s lecama…
Hvala ti 😊 jesu li znali da imas lece, mislim, jesu te pitali sta? 😅 Ja se iskreno nadam da ih necu morati maknuti... 😊
Cure da li namjeravate kupiti njihaljke/lezaljke ili ih vec imate, vi koje vec imate djecu? Da li se to isplati kupiti? Npr. da preko dana beba spava u dnevnoj ili bi vi rade da spava stalno u kreveticu ili npr na kaucu u gnijezdo? 😊 Dvoumim se da li da kupim to, tipa 3u1...
Ma tko se sjetio napomenuti da imam lece😅
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Meli19- meni je frendica rekla da će mi najvjerojatnije moći dati babybjorn pa nisam mislila uzimati. A navodno da hrpa djece u nečem želi biti u nečem ne, a ne znaš unaprijed. Ja sam čak i te stvari na Njuškalu gledala, i ima ih dosta. Što se prvog vremena tiče, mislim da bebač uglavnom leži i nije da ikud ide, pa sam mislila na plahticu i na kauc. Ili eventualno čak iskoristiti košaru od kolica (koju I tako planiramo uzeti). Mislim da ne smiju predugo spavati u tim njihaljkama I sl.,da je to više za nuždu da mama ima slobodne ruke za kuhanje, da se otusira I sl. Druge dvije frendice su preporučile neku Tiny love njihaljka cozy 3 u 1, da im je to bila super stvar. Nemam pojma, prvo sam to mislila uzimat, sad mi se cini možda suvišno. Tim više što košta iznad 1000 kn, a postoji šansa da dijete neće htjet bit u tome.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Hvala vam cure.. 😊 onda necu kupiti za sada.. znaci, otom potom 😅 ali mislim da cu uzeti kasnije, npr kada budem dala za jesti...a za spavanje bit ce tu gnijezdo ili kolica 😊
Ja sam bas taj gledala, Tiny love, sto ti kazes, Ally..sa njihovom karticom dode niti 120 eura 😊
I sad se isto dvoumim da li da uopce kupim grijac za bocice...
Nadam se da cu moci sto duze dojiti i da mu/joj adaptirano nece trebati, za pocetak 😊
Meli19 ja sam planirala uzeti ovu Chicco ballon ležaljku jer se ova može koristiti i kasnije kao stolica. Ide do 18kg, a ne 9kg kao većina. Ima mogućnost vibracije, melodija, zvukova, možeš čak snimiti svoj glas. Isto je 120€ kad je na 10% a nadam se da će na sajmu biti veća akcija od 10% 😂
https://www.babycenter.hr/chicco-lezaljka-balloon-fox-gray-979196.html
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Meli19 ja sam planirala uzeti ovu Chicco ballon ležaljku jer se ova može koristiti i kasnije kao stolica. Ide do 18kg, a ne 9kg kao većina. Ima mogućnost vibracije, melodija, zvukova, možeš čak snimiti svoj glas. Isto je 120€ kad je na 10% a nadam se da će na sajmu biti veća akcija od 10% 😂
https://www.babycenter.hr/chicco-lezaljka-balloon-fox-gray-979196.html
Daa i taj model sam gledala 😊 jos cu malo razmisliti, da li se isplati ili ne 😊 hvala ❤️
Znaci, mislite da akcije budu vidljive odmah i online, cim pocinje sajam, odnosno 31.3.?
Vezano za lezaljke a pogotovo elektricne, izbjegnite ako mozete. Super je to sto spustite bebu ali prevari covjeka pa vrmeenom bebica sve vise lezi u tim lezaljkama, i onda utjece na motoriku, razvoj, drzanje glavice i sl. Koliko god prozivodjaci govorili da je anatomski, prilagodjeno bebama i sl. Najbolje za bebu je ravna podloga, gnjezdo, kasnije na pod podlogu, baby gym i slicno. Znam da su prakticne, ali strasno utjecu na razvoj iako se o tome ne prica puno, nije popularno….
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji