Evo i ja da se javim sa dobrim rezultatima od pregleda, curka raste 🎀...samo imam pitanje vezano za testove, idem kod drzavnog ginekologa i kada sam je pitala da li treba raditi još nešto od testova, rekla je da ne dovoljno je sto sam uradila prenatalni, a vidim da vi radite i anomaly i detaljniji UZ 🤔...pa se razmišljam da li ici privatno na detaljniji pregled...
Evo i ja da se javim sa dobrim rezultatima od pregleda, curka raste 🎀…samo imam pitanje vezano za testove, idem kod drzavnog ginekologa i kada sam je pitala da li treba raditi još nešto od testova, rekla je da ne dovoljno je sto sam uradila prenatalni, a vidim da vi radite i anomaly i detaljniji UZ 🤔…pa se razmišljam da li ici privatno na detaljniji pregled…
Hej cestitke na dobrom pregledu 👏
Prenatalni test nije dovoljan, treba uraditi animaly scan oko 20-tog tjedna svakako. Prenatalni test ne iskljucuje fizicke anomalije, NIPT moze biti skroz uredan a da bebica ima neki problem ne daj Boze sa bubrezima, pijelonima, lateralnim komorama, srcane mane, protoke, cerviks i sl… sve se to treba pregledati na tom anomaly UZV…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Prenatalni test nije dovoljan, treba uraditi animaly scan oko 20-tog tjedna svakako. Prenatalni test ne iskljucuje fizicke anomalije, NIPT moze biti skroz uredan a da bebica ima neki problem ne daj Boze sa bubrezima, pijelonima, lateralnim komorama, srcane mane, protoke, cerviks i sl… sve se to treba pregledati na tom anomaly UZV…
Hvala SAYuRI baš čudno, pitala sam je i na prošlom i sad na ovom pregledu za anomaly, kao ne ne dovoljan je prenatalni...
Da li znaš jel se anomaly radi u bolnici tj da li ide preko uputnice?
HvalaSAYuRI baš čudno, pitala sam je i na prošlom i sad na ovom pregledu za anomaly, kao ne ne dovoljan je prenatalni…
Da li znaš jel se anomaly radi u bolnici tj da li ide preko uputnice?
Iskreno ne znam , to ce ti reci neko od ostalih cura jer ja svaki pregled obavljam privatno. Ali defnitivno ga trebas odraditi, zaista NIPT nije dovoljan, mislim ako zelis da znas naravno…
Ovo sad ne mislim na tebe ali eto zaista jos jedan primjer da doktori svasta lupaju…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Uradicu ga imam vremena, sada sam 18tj, stvarno prestrašno da tako kaže..
Prvu trudnocu nisam vodila u Hr, pa mi je sad u drugoj sve malo nepoznato...zato imamo jedna drugu na forumu ovdje 🥰
Prvu trudnocu nisam vodila u Hr, pa mi je sad u drugoj sve malo nepoznato…zato imamo jedna drugu na forumu ovdje 🥰
Treba ti ginekolog dati uputnicu i ideš u bolnicu na anomaly scan kod subspecijalista fetalne medicine. Samo pripazi jer se anomaly scan radi u određenim tjednima pa da ne promašiš.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Prvu trudnocu nisam vodila u Hr, pa mi je sad u drugoj sve malo nepoznato…zato imamo jedna drugu na forumu ovdje 🥰
Ja sam isto kod privatnoga, ali kaže da on uvijek upućuje i u bolnicu na anomaly. Kako on kaže "da te malo i oni vide". Od socijalnog sam dobila uputnicu i zvala bolnicu za termin. Dali su mi kad budem točno 20tj, ali trebaš se naručiti ranije zbog gužve.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Meni je moja gin (privatnica) u 13-14 tt napravila mini anomaly, a sad ćemo na pregledu raditi anomaly. Tad će bit 21+4 mislim.
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Pozdrav cure, jedva sam nadoknadila propušteno, ali vidim da se sve dobro što mi je jako drago <3
Ja sam jučer bila na pregledu i doktorica me je pitala dal sam osjetila kontrakcije da joj djeluje da nisam toliko zatvorena ko prošli mjesec. Ispada da sam ja te kontrakcije zamijenila s pokretima bebe i mislila kako se malena isteže da mi je zato trbuh tako tvrd ponekad. Nije me niš bolilo kad se događalo pa nisam ni u primisli imala da može biti kontrakcija. Uglavnom moram sve što radim "radit manje" i uzimat dodatno magnezij. Uzimam jednu tabletu Roidaka ujutro i danas mi u ljekarni dali neki magnezij da kombiniram s tim… rekla je da popratim ako mi se nastavi događati da joj se obavezno javim…
Al dobar mi je OGTT pa makar s tim nemam brige. PS. dala mi je jučer u Petrovoj da si stavim malo limunske kiseline u taj šećer pa nije bilo loše za pit, ponesite si i vi….
Sljedeći pregled je 6.4., a tad moram ići i na test senzibilizacije opet.
Sve više razmišljam da dignem bolovanje i izležavam se po cijele dane, nekako sam umorna i fali mi motivacije za posao, sve mi je nebitno….
Uuu super za OGTT, misla sam incognito donjeti vec otopljenu u bocici s vodom, ali ako ide legalno 😁
Ako mozes otvaraj bolovanje - meni je to najbolja stvar koju sam mogla napraviti i ne zalim ni za cime (oke, je manje love, ali sve se da iskombinirati i poslozit, a taj mir i spokoj i bezbriznost nema cijenu, a niti cemo ga vise imati 😄)
Otišla bi ja isti tren, ali sam u fazi čekanja odobrenja za promaknuće... Dok se to riješi već ću bit u onih 45 dana prije termina 😂
Ne trebaš se skrivati, sestra je odmah rekla da može samo da je možda bolje stavit limun cijeđeni jer je lakše kontrolirati kiselost. Al to je toliko slatko da nisam previše kiseline stavila, mogla sam i više 😄 dođi do 7h tamo i uzmi hitni broj. Knjiga za ubit vrijeme il nešto slično... 😄
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sayuri joj to je i nama s maxi cosi bilo, jos sam pitala u ducanu dolazi li sve, ne zbog love nego zbog toga da ne moram jos nesto ekstra uzimati ili da mi kazu da odmah to narucim 🙄 sad moram misliti jos na to da ne za zaboravimo kupiti 😅
Vesca tnx, ma ovo sve znam jer sam se nasjedila dolje i upoznala sustav 🙈 cak imam razradenu taktiku dok nije hitno vadenje i trebam taj dan uzeti uputnice na CEFu 😁 sretno s unapredenjem i da sto prije dode 💪🏼 i drugi dan na GO/mirovanje/rodiljni 😜
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Sortiraj odgovore
Najstariji