Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivana.s
    09. Ožujak 2023. 20:08

I ja osjetim udarce i pokrete, zezam se pa kazem da nam je kao na nogometnom igralistu 😁
    Memi 👍 za pregled... bit ce to sve do tad u redu 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

SAYuRI
    09. Ožujak 2023. 21:56

bambi27zg

Memi & Miracle i moj malac je tako, samo glava na desno, a noge na lijevo. Vjerujem da ima jos puno okreta do poroda 😅
    Imala sam na 17+0 i 20+0 dan dva bas neku nelagodu na mjehuru, ono ko upala ali bez peckanja i slicno, kao da netko “jase” mjehur pa sam pitala dr. i on kaze da je to beba bila glavicom prema dolje pa je tiskala mjehur - znaci barem 2 puta se rotirao do sad 😄
    Sayurije li bolje s krvarenjem?

Hej hvala sto pitas, jesam, stalo je istu vecer i nije se ponavljalo vise hvala Bogu…
    Ja isto piskim ko luda, doslovno mi se piski kao da cu litru ispisati a ono par kapi, a pritisak na mjehur nema sta…
    Cure nama stigla Cybexova AS, Cloud Z2 - I size 🥰 Sutra ostatak kompleta… uslikam vam je sutra…
    Nego vi koje imate sex, imate li ideju za udobnu pozu zbog stomaka, meni na ledjima na prija nikako 🫣😊

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Pahuljka
    09. Ožujak 2023. 22:30

SAYuRI

bambi27zg

Memi & Miracle i moj malac je tako, samo glava na desno, a noge na lijevo. Vjerujem da ima jos puno okreta do poroda 😅
    Imala sam na 17+0 i 20+0 dan dva bas neku nelagodu na mjehuru, ono ko upala ali bez peckanja i slicno, kao da netko “jase” mjehur pa sam pitala dr. i on kaze da je to beba bila glavicom prema dolje pa je tiskala mjehur - znaci barem 2 puta se rotirao do sad 😄
    Sayurije li bolje s krvarenjem?

Hej hvala sto pitas, jesam, stalo je istu vecer i nije se ponavljalo vise hvala Bogu…
    Ja isto piskim ko luda, doslovno mi se piski kao da cu litru ispisati a ono par kapi, a pritisak na mjehur nema sta…
    Cure nama stigla Cybexova AS, Cloud Z2 - I size 🥰 Sutra ostatak kompleta… uslikam vam je sutra…
    Nego vi koje imate sex, imate li ideju za udobnu pozu zbog stomaka, meni na ledjima na prija nikako 🫣😊

Ta trane mi je merak 🙈 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Ally007
    10. Ožujak 2023. 08:22

Sayuri-što se sexa tiče predlažem da se ti i muž okrećete dok ne vidite kaj vam najbolje paše  Mozda bočno? 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Meli18
    10. Ožujak 2023. 09:02

Ally007

Sayuri-što se sexa tiče predlažem da se ti i muž okrećete dok ne vidite kaj vam najbolje paše Mozda bočno?

I ja sam to htjela napisati 😅 nama najvise pase bocno🤭
    .
    Ps: na kraju imam pregled 17.03.kod privatne doktorice 😅 jos "samo" 7 dana... 💙 ili 💗 tko zna 🤭

Lorkaa
    10. Ožujak 2023. 10:03

stigli su mi nalazi ogtt-a nema dijabetesa! sve je to dobro! 
    jedino na krvnoj slici leukociti poviseni, a hemoglobin mi je ispod granice i dosta manji od prije 3 mjeseca kad sam vadila krv, a urin isto u redu.. ja isto bas cesce trcim na wc, po noci idem i 3-4 puta 😬 
    sto se seksa tice meni jos pase na ledima, ali na kratko, na boku bude udobno, a bome i kad sam ja gore 😝 neki dan mi je bas clanak na fb iskocio o nekim seks pozama i bila je jedna dobra, malo napora za nas - perec poza se zove pa eto zene! 

🤰27 ⚽️ 29

Lorkaa
    10. Ožujak 2023. 10:05

btw najsmjesnije mi bude ako bebu osjetim da me lupka ili okrece se dok mama i tata rade stvari za odrasle🤣 automatski izgubim volju za icim

🤰27 ⚽️ 29

SAYuRI
    10. Ožujak 2023. 10:19

Hvala cure, probala sam na boku ali se malac tako uznemiri ne mogu… a okrecemo se pa vise izgubim volju dok se namjestim, ali dobro, nesto cemo vec pronaci, na kraju cu stojecki na nogama 🤦🏼‍♀️😂😂 
    Lorka super za Ogtt 💪 Ako ti je hemoglobin ispod granice onda ti je i zeljezo lose, jer oni su vezani jedno za drugo, mozda neki dodatak zeljeza da uzmes. Ja sam u prve dvije trudnoce imala katastrofa zeljezo, tako da vec sada uzimam Tothemu, jest malo ruzna za popit ali efikasna 😜  I odmah hemoglobin gore i lakse disem, nemam onaj umor vise…

Afrodita kako si nam ti? 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Lemon
    10. Ožujak 2023. 10:38

Thinkpurple online od Doma zdravlja Zapad, dva dana po tri sata traje, prijavila sam se i na ostale tamo kasnije 5.i 6.mj.

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Pahuljka
    10. Ožujak 2023. 11:29

Mi nadoknadjujemo sve ono propusteno dok sam zivjela pored wc solje 😂 Tad ni volje ni zelje ma ni naumpalo mi nije, jos smedjarenje uzas. Ali sad… orilo gorilo skidaj gace 🙈 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.