I ja osjetim udarce i pokrete, zezam se pa kazem da nam je kao na nogometnom igralistu 😁
Memi 👍 za pregled... bit ce to sve do tad u redu
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Memi & Miracle i moj malac je tako, samo glava na desno, a noge na lijevo. Vjerujem da ima jos puno okreta do poroda 😅
Imala sam na 17+0 i 20+0 dan dva bas neku nelagodu na mjehuru, ono ko upala ali bez peckanja i slicno, kao da netko “jase” mjehur pa sam pitala dr. i on kaze da je to beba bila glavicom prema dolje pa je tiskala mjehur - znaci barem 2 puta se rotirao do sad 😄
Sayurije li bolje s krvarenjem?
Hej hvala sto pitas, jesam, stalo je istu vecer i nije se ponavljalo vise hvala Bogu…
Ja isto piskim ko luda, doslovno mi se piski kao da cu litru ispisati a ono par kapi, a pritisak na mjehur nema sta…
Cure nama stigla Cybexova AS, Cloud Z2 - I size 🥰 Sutra ostatak kompleta… uslikam vam je sutra…
Nego vi koje imate sex, imate li ideju za udobnu pozu zbog stomaka, meni na ledjima na prija nikako 🫣😊
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Memi & Miracle i moj malac je tako, samo glava na desno, a noge na lijevo. Vjerujem da ima jos puno okreta do poroda 😅
Imala sam na 17+0 i 20+0 dan dva bas neku nelagodu na mjehuru, ono ko upala ali bez peckanja i slicno, kao da netko “jase” mjehur pa sam pitala dr. i on kaze da je to beba bila glavicom prema dolje pa je tiskala mjehur - znaci barem 2 puta se rotirao do sad 😄
Sayurije li bolje s krvarenjem?
Hej hvala sto pitas, jesam, stalo je istu vecer i nije se ponavljalo vise hvala Bogu…
Ja isto piskim ko luda, doslovno mi se piski kao da cu litru ispisati a ono par kapi, a pritisak na mjehur nema sta…
Cure nama stigla Cybexova AS, Cloud Z2 - I size 🥰 Sutra ostatak kompleta… uslikam vam je sutra…
Nego vi koje imate sex, imate li ideju za udobnu pozu zbog stomaka, meni na ledjima na prija nikako 🫣😊
Ta trane mi je merak 🙈
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Sayuri-što se sexa tiče predlažem da se ti i muž okrećete dok ne vidite kaj vam najbolje paše Mozda bočno?
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Sayuri-što se sexa tiče predlažem da se ti i muž okrećete dok ne vidite kaj vam najbolje pašeMozda bočno?
I ja sam to htjela napisati 😅 nama najvise pase bocno🤭
.
Ps: na kraju imam pregled 17.03.kod privatne doktorice 😅 jos "samo" 7 dana... 💙 ili 💗 tko zna 🤭
stigli su mi nalazi ogtt-a nema dijabetesa! sve je to dobro!
jedino na krvnoj slici leukociti poviseni, a hemoglobin mi je ispod granice i dosta manji od prije 3 mjeseca kad sam vadila krv, a urin isto u redu.. ja isto bas cesce trcim na wc, po noci idem i 3-4 puta 😬
sto se seksa tice meni jos pase na ledima, ali na kratko, na boku bude udobno, a bome i kad sam ja gore 😝 neki dan mi je bas clanak na fb iskocio o nekim seks pozama i bila je jedna dobra, malo napora za nas - perec poza se zove pa eto zene!
🤰27 ⚽️ 29
btw najsmjesnije mi bude ako bebu osjetim da me lupka ili okrece se dok mama i tata rade stvari za odrasle🤣 automatski izgubim volju za icim
🤰27 ⚽️ 29
Hvala cure, probala sam na boku ali se malac tako uznemiri ne mogu… a okrecemo se pa vise izgubim volju dok se namjestim, ali dobro, nesto cemo vec pronaci, na kraju cu stojecki na nogama 🤦🏼♀️😂😂
Lorka super za Ogtt 💪 Ako ti je hemoglobin ispod granice onda ti je i zeljezo lose, jer oni su vezani jedno za drugo, mozda neki dodatak zeljeza da uzmes. Ja sam u prve dvije trudnoce imala katastrofa zeljezo, tako da vec sada uzimam Tothemu, jest malo ruzna za popit ali efikasna 😜 I odmah hemoglobin gore i lakse disem, nemam onaj umor vise…
Afrodita kako si nam ti?
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Thinkpurple online od Doma zdravlja Zapad, dva dana po tri sata traje, prijavila sam se i na ostale tamo kasnije 5.i 6.mj.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Mi nadoknadjujemo sve ono propusteno dok sam zivjela pored wc solje 😂 Tad ni volje ni zelje ma ni naumpalo mi nije, jos smedjarenje uzas. Ali sad… orilo gorilo skidaj gace 🙈
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji