Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    10. Ožujak 2023. 11:42

Žene, evo me s pregleda... Hematom se nije smanjio, zadnjih dana i krvarim opet, ali bebi to ništa ne smeta, ona je dobro, raste i danas smo potvrdili moje sumnje - curica je 😊
    Kontrola opet za dva tjedna 🙄 dala mi opet da ponovim krvnu sliku, crp, urinokulturu a danas je radila briseve i dok čeka nalaze briseva iz predostrožnosti mi prepisala geonistil o čijem korištenju ću još malo razmisliti, jer to "iz predostrožnosti" korištenje mi diže tlak 🙄 ne razumijem da se ne može pričekati nalaz briseva, a tim više što nikad nisam imala nikakve beštije, uvijek sve uredno.

mom.I
    10. Ožujak 2023. 11:54

+1 glas za bočno 😂

Ja sam jučer posjetila doktora. Samo posjetila jer pregled nije obavio, kaže nema potrebe, ultrazvuk je bio prije 4 tjedna i dao mi je uputnicu za ultrazvuk u bolnici, ali za 4 tjedna 🙄 prošli put je beba bila veća za (nepunih) tjedan dana, što mi je sad prezentirao kao da je u najmanju ruku smak svijeta i još me napao zašto nisam obavila jednu pretragu za koju mi on sam nije na vrijeme dao uputnicu pa ju nisam ni stigla obaviti. Čak mi je upisao i krivi tlak, iako mu je sestra napomenula da nije toliko, jer 'nema veze, to je sve isto'. Tako da sam od njega otišla, malo je reći, bijesna i sad razmišljam je li vrijeme za traženje novog ginekologa.
    Ogtt idući tjedan. 

Što se tiče micanja bebe, ovaj moj mališan je uspostavio neki ritam i ima sat TZK-a svaki dan otprilike oko 4-6 i 22-00 sati, i to baš opak neki trening da me nekad zna boljeti, a i remeti mi san. 😅 Preko dana se javi još 1-2 puta, ali lagano. Udarci se sad vide i na van, pa je to kćeri sad posebno zanimljivo ☺️

L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
    V 💙 2023. | we made a wish and you came true |

Mia2023
    10. Ožujak 2023. 12:02

Ne mogu ni čitati ove vaše postove o seksu, plače mi se 😂
    MareiKate bome ovaj hematom uporan. Glavno da je beba dobro i da joj ne smeta. Čestitam na curici 🥰

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Meli18
    10. Ožujak 2023. 12:37

Mia , jesi ti rekla da zivis blizu Pule? Ili? 😅 Htjela bi znati koje sve trgovine s djecjom opremom imaju dole..  Ja znam samo za baby center i magic baby...i ajde, Lesnina...pa ako koja cura iz Istre zna jos neke, bila bi zahvalna 😊
     ...
    Mi smo nabavili komodu sa 3 ladice, iz druge ruke ali jako malo koristena, doslovno kao nova..pa ono, zasto dati 200 eura (sad je na akciji u Lesnini, bez one podloge) kad mozes dobiti za manje, a dobra je 😂😊

Meli18
    10. Ožujak 2023. 12:38

mom.I

+1 glas za bočno 😂
    .
    Ja sam jučer posjetila doktora. Samo posjetila jer pregled nije obavio, kaže nema potrebe, ultrazvuk je bio prije 4 tjedna i dao mi je uputnicu za ultrazvuk u bolnici, ali za 4 tjedna 🙄 prošli put je beba bila veća za (nepunih) tjedan dana, što mi je sad prezentirao kao da je u najmanju ruku smak svijeta i još me napao zašto nisam obavila jednu pretragu za koju mi on sam nije na vrijeme dao uputnicu pa ju nisam ni stigla obaviti. Čak mi je upisao i krivi tlak, iako mu je sestra napomenula da nije toliko, jer 'nema veze, to je sve isto'. Tako da sam od njega otišla, malo je reći, bijesna i sad razmišljam je li vrijeme za traženje novog ginekologa.
    Ogtt idući tjedan.
    .
    Što se tiče micanja bebe, ovaj moj mališan je uspostavio neki ritam i ima sat TZK-a svaki dan otprilike oko 4-6 i 22-00 sati, i to baš opak neki trening da me nekad zna boljeti, a i remeti mi san. 😅 Preko dana se javi još 1-2 puta, ali lagano. Udarci se sad vide i na van, pa je to kćeri sad posebno zanimljivo ☺️

Mjenjaj doktora 🙄 ja sam mislila da je moj uzas (posto nije pricljiv) ali taj je jos gori...

Vesca
    10. Ožujak 2023. 13:30

Pozdrav cure, jedva sam nadoknadila propušteno, ali vidim da se sve dobro što mi je jako drago <3
    Ja sam jučer bila na pregledu i doktorica me je pitala dal sam osjetila kontrakcije da joj djeluje da nisam toliko zatvorena ko prošli mjesec. Ispada da sam ja te kontrakcije zamijenila s pokretima bebe i mislila kako se malena isteže da mi je zato trbuh tako tvrd ponekad. Nije me niš bolilo kad se događalo pa nisam ni u primisli imala da može biti kontrakcija. Uglavnom moram sve što radim "radit manje" i uzimat dodatno magnezij. Uzimam jednu tabletu Roidaka ujutro i danas mi u ljekarni dali neki magnezij da kombiniram s tim... rekla je da popratim ako mi se nastavi događati da joj se obavezno javim... 
    Al dobar mi je OGTT pa makar s tim nemam brige. PS. dala mi je jučer u Petrovoj da si stavim malo limunske kiseline u taj šećer pa nije bilo loše za pit, ponesite si i vi.... 
    Sljedeći pregled je 6.4., a tad moram ići i na test senzibilizacije opet. 
    Sve više razmišljam da dignem bolovanje i izležavam se po cijele dane, nekako sam umorna i fali mi motivacije za posao, sve mi je nebitno.... 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Mia2023
    10. Ožujak 2023. 14:27

Meli19

Mia , jesi ti rekla da zivis blizu Pule? Ili? 😅 Htjela bi znati koje sve trgovine s djecjom opremom imaju dole.. Ja znam samo za baby center i magic baby…i ajde, Lesnina…pa ako koja cura iz Istre zna jos neke, bila bi zahvalna 😊

Mi smo nabavili komodu sa 3 ladice, iz druge ruke ali jako malo koristena, doslovno kao nova..pa ono, zasto dati 200 eura (sad je na akciji u Lesnini, bez one podloge) kad mozes dobiti za manje, a dobra je 😂😊

Ja znam samo za te 3. S tim da ima 2 Baby centra.  Ostalo imaju samo robicu. Kik, Pepco, Reserved, H&M. Sinsay ima samo za odrasle. A za ostale gradove u Istri nemam pojma. 

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Afrodita06
    10. Ožujak 2023. 14:31

Ja očito kaskam za vama svima barem tjedan dana. Mene je sad uhvatila ona viroza ili prehlada ili što već, što je većina odradila prije tjedan dana. Doslovno sam 24 sata samo prespavala. Moji dečki su se isto jako umirili za to vrijeme pa me malo bila frka ali su sinoć zato sve nadoknadili. Ili je bila vraški zanimljiva igra ili su se tukli.
    Obavila sam i ja OGTT, nalaz mi je došao s povišenim šećerom na tašte (5.5) iako je ujutro prije nego sam stigla do laboratorija bio (4.7). Tako da po preporuci dr moram pripaziti malo.
    I da, da ne zaboravim. Ja još mogu na leđima 🤣🤣

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

bambi27zg
    10. Ožujak 2023. 15:11

Vesca

Pozdrav cure, jedva sam nadoknadila propušteno, ali vidim da se sve dobro što mi je jako drago &lt;3
    Ja sam jučer bila na pregledu i doktorica me je pitala dal sam osjetila kontrakcije da joj djeluje da nisam toliko zatvorena ko prošli mjesec. Ispada da sam ja te kontrakcije zamijenila s pokretima bebe i mislila kako se malena isteže da mi je zato trbuh tako tvrd ponekad. Nije me niš bolilo kad se događalo pa nisam ni u primisli imala da može biti kontrakcija. Uglavnom moram sve što radim "radit manje" i uzimat dodatno magnezij. Uzimam jednu tabletu Roidaka ujutro i danas mi u ljekarni dali neki magnezij da kombiniram s tim… rekla je da popratim ako mi se nastavi događati da joj se obavezno javim…
    Al dobar mi je OGTT pa makar s tim nemam brige. PS. dala mi je jučer u Petrovoj da si stavim malo limunske kiseline u taj šećer pa nije bilo loše za pit, ponesite si i vi….
    Sljedeći pregled je 6.4., a tad moram ići i na test senzibilizacije opet.
    Sve više razmišljam da dignem bolovanje i izležavam se po cijele dane, nekako sam umorna i fali mi motivacije za posao, sve mi je nebitno….

Uuu super za OGTT, misla sam incognito donjeti vec otopljenu u bocici s vodom, ali ako ide legalno 😁 
    Ako mozes otvaraj bolovanje - meni je to najbolja stvar koju sam mogla napraviti i ne zalim ni za cime (oke, je manje love, ali sve se da iskombinirati i poslozit, a taj mir i spokoj i bezbriznost nema cijenu, a niti cemo ga vise imati 😄) 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

SAYuRI
    10. Ožujak 2023. 17:04

Stigla mi i kolica, kosara, torba apsolutno sve ali imbecili nisi ubaicli adaptere za AS sto mi je NJABITNIJE i mogu pjevati borbene bez njih…. Prosto ne mogu da vjerujem… 🤬🤬🤬🤬
    A i to ne kontam majke mi, Cybex kolica i Cybex AS i onda ti trebaju nekakvi adapteri, kako nisu napravili da ide nekako direktno ko svi normalni brendovi. Fakat jesu dobri i kvalitetni i sve ali ovo im je glupo do bola. Da je to AS od drugog prozivodjac ja bi shvatila , treba adapter jel , sasvim logicno ali ovo…. Uuffff…. 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.