Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meli18
    08. Ožujak 2023. 13:00

Zene, sretan nam danasnji dan ❤️
    ---
    Nemojte zamjeriti, nisam bas detaljno pratila sta se sve desavalo, puno toga se desilo pa eto...dok bi ja sve procitala, pocela bi druga tema 😅 
    Cestitam svima na dobrim pregledima i nadam se da ste ozdravile, vi trudnice koje ste bile bolesne 😊
    ---
    Sad pricate o kg... Kolko vidim, barem do sada, ja cu biti jedina koja ce dobiti najmanje kg 😅 na zadnjem pregledu sam imala 49kg...prije par dana sam se vagala i bilo je 49.3kg 😅 ali sam napokon pocela jesti sve, kao i prije trudnoce... Necu rec da pazim jer bi lagala ali opet, jedem sve umjereno, 4-5 puta na dan..jedino navecer ne jedem skoro pa nista, jer uvijek jedemo rucak dosta kasno pa onda nisam previse gladna 😅 ili pojedem vocku i to je to...a za dorucak jedem mlijeko sa keksima ili tako nesto, a kasnije neki sendvic
    Za rucak sta god, manestra, riza, pasta, krumpir, meso...salata skoro pa uvijek uz jelo.. 
    ---
    Sayuri, privatni pregled 14.03. 🥳 nadam se da cemo napokon saznati spol 😊

Cvit
    08. Ožujak 2023. 16:06

Sretan Dan žena 😊💐
    Čestitke na dobrim pregledima 😃🥳
    .
    Sto se kilaze tice, krenula sa 76, u mucninama pala na 74, na zadnjem pregledu 79...ja bi mislila +3, al kaze dr da je to +5 😄
    Stalno sam gladna i nesto zvacem, ocekujem jos vecu brojku u utorak. Al obzirom na trojke, rekla sam sebi da se time uopce necu opterecivat 😆
    .
    Kod mene zadnja dva dana opet jaci bolovi u ligamentima, zdjelici..slabo spavam po noci, ruka mi i dalje trne..malo je bolje otkako idem na masaze, nadam se da ce proc jer sad vec traje 3tjedna..

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

• ružica
    08. Ožujak 2023. 16:51

Zenske, sretan vam svima dan zena❤️.
    Imam pitanje za ove malo iskusnije trudnice.
    Danas cijeli dan imam kao menstrualne bolove, kada sam popila magnezij malo su se primirili, ali sam skontala da se beban okrenuo... cijelo vrijeme mi je kraj lijevog rebra, a maloprije je stucao skroz dolje..
    Mogu li ti bolovi menstrualni biti od pokreta i sti zaoravo znace? U petak ulazim u 26 tjedan.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

mom.I
    08. Ožujak 2023. 17:06

Sretan dan žena 💐

Meni je danas točno 24 tt i +5 kg, i to u zadnjih 5 tjedana. Sama sebi govorim da moram malo pripazit na prehranu, ali kad mi se jede samo ono što ne bih trebala, najviše slatko 🤦🏼‍♀️
    Sad se baš vidi da je to trudnički trbuh i ne mogu ga više sakrit, a ni ugurat u većinu stare odjeće, tako da je vrijeme za shopping za mamu 😂

Meni gin od prvog pregleda napiše mirovanje, iako je znao da ću još neko vrijeme raditi. Sad sam iskoristila sav stari godišnji, s novim nešto pokušavam iskemijati 😂 i sutra na pregledu bi mi trebao otvorit bolovanje, odnosno komplikacije. 

L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
    V 💙 2023. | we made a wish and you came true |

Lemon
    08. Ožujak 2023. 20:11

Tako je i meni napisao da sam krvarila i da je preporuka mirovanje da mi soc može otvoriti bolovanje. Onda mi se smirilo i radim od kuće, ali to piše na svakom nalazu jer zatrebat će kad tad, još nekih mjesec dana planiram raditi. 
    Ja sam očito najviše u plusu, čak 6 kg, a 23 tt. Ne brinem se zbog sebe jer sam inače bila mršava, ali se nadam da to ništa ne šteti bebi. Ne sjećam se da je prošao dan a da nisam pojela slatko.. možda je to i jer sam doma pa sam često u kuhinji 😄
    Sljedeći pregled 14.3. i nakon toga radim ogtt. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Memi
    09. Ožujak 2023. 01:16

Evo i mene, sretan dan žena sa maaalim zakašnjenjem 🌹
    Nisam bila jučer na pregledu kod svoje soc.gin. zvala me i rekla da dođem 28.03. Alii bila sam danas kod priv.i sve je u redu, zatvorena sam i stiže nam curica ❤️ procijenjena je na 390 g, za sada sam 1,5 kg u plusu...i meni je skoro poprečno beba, glava je sa lijeve strane pupka a noge su prema mjehuru, nadam se da će se okrenuti do poroda na glavu jer imam i ja strah od nepoznatog.

bambi27zg
    09. Ožujak 2023. 07:48

Memi & Miracle i moj malac je tako, samo glava na desno, a noge na lijevo. Vjerujem da ima jos puno okreta do poroda 😅 
    Imala sam na 17+0 i 20+0 dan dva bas neku nelagodu na mjehuru, ono ko upala ali bez peckanja i slicno, kao da netko “jase” mjehur pa sam pitala dr. i on kaze da je to beba bila glavicom prema dolje pa je tiskala mjehur - znaci barem 2 puta se rotirao do sad 😄 
    Sayuri je li bolje s krvarenjem? 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• Memi
    09. Ožujak 2023. 08:57

Hvala Miracle 😊
    Cure i ja mislim da će se bebice okrenuti kako treba pred porod i da će sve biti ok. 😊😊
    Također čestitam svima na super pregledima 😀

mateja111
    09. Ožujak 2023. 09:50

thinkpurple

Bambi e tako i ja imam na dane nekad i krenem pit caj od brusnice za svaki slucaj jer je osjecaj vas ko da cu imat mokracnih problema, cak sam jednom radila i urinokulturu jer mi je bio bas neki grozan osjecaj i sve je bilo ok. Tak da izgleda da nam se bebice igraju s mjehurom 😏
    Okrenut na glavu se stignu skroz do 36-38tt, tak da bit ce jos rotacija sigurno. Prva kcer se nije nikad okrenula, i ostala je u jako nezgodnom polozaju, jedna noga dolje skroz nisko na izlazu prva, a druga gore uz glavu, pa sam morala na carski. Inace ako je beba u poboljnom polozaju probaju napraviti i vanjski okret, bar su mi tako govorili. Neznam dal bi pristala na to 😨
    .
    Mene ova moja izludila zadnja dva dana, od turbo jakih i cestih udaraca jucer sam skuzila da se ne sjecam kad sam ju osjetila zadnje pa sam nakon dugo vremena upalila baby watcher i nisam ju mogla nac uopce, protrnula sam… onda sam se sabrala, otisla pojest nesto slatko, popila soka i ponovno i jedva nasla skroz nisko u gacicama otkucaje. Ni danas ju jos nisam osjetila, al sam nasla otkucaje, isto mi je duze trebalo al sam uspjela… neznam zasto je sad tako mirna odjednom.. taman sam ja bila smirena jer ju stalno osjetim i sad se odlucila skrivat. Jel ima koja da joj je isto tako?
    Lorka jesu stigli nalazi ogtt?

Kod mene isto tako svaki dan osjecam udarce istezanje i to cesto i onda se desi da drugi dan ju ne osjetim i pocnem ludit jer ne znam jel dobro popijem soka pojedem slatko kad ono nista onda se ful unervozim odem u setnju i mislim si mozda samo spava i tak cijeli dan nista i onda navecer se okrene jednom dva puta  i to dosta nisko i zatim drugi dan opet sve okej za sad mi se to desilo dva puta u razmaku od 2tjedna ali sam isto primjetila da kad je tak mirna onda imam kao istezanje  ligamenata i malo me bolucka ali sve prode 

👩🏼23 👨🏻26
    Spontani 06.21💔
    02.08.2023 💙

Lemon
    09. Ožujak 2023. 18:45

Što se tiče pokreta i meni je kako koji dan, u utorak me tako jako udarala da nisam mogla vjerovati da je već sad to moguće, a jučer i danas jedva osjetim, i boli me sve, nisko kod prepona, a trbuh mi je jako narastao u nekoliko dana.
    ..
    Tečaj koji se spominjao neki dan je odličan, ja sam slušala jučer i danas i ovo danas oko dojenja i njege djeteta je baš korisno, puno sam toga čula oko čega sam bila u dilemi ili nisam imala pojma. Tako da preporučam, ima još puno termina

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.