Cvit čeeestitke na curamaa♥️♥️♥️
Mi imamo sutra pregled i ne mogu dočekati 😂 baš imam osjećaj da je ovaj put dečko 🙈
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Pozdrav svima, ne znam da li je ovo prava tema ali sam poprilično zabrinuta pa ako nije, zamolila bi vas da me uputite na aktivnu temu…
Kombinirani mi je pokazao rizik na edwards-patau 1:178 pa treba da radim prenatalni test. Dvoumim se između Veritasa i Panorame.
E sad, moje nedoumice… Za Panoramu sam najviše čula ali ne rade na Illumini o kojoj svi pričaju da je najtočnija i najpreciznija, a drugo, njihov pristup mi je bio toliko ružan, hladan, nezaintesiran, dok su mi u Veritasu fino objasnili da je vrlo moguće da je kombinirani lažno pozitivan itd, a rade i na Illumini. Ima li tko iskustva s Veritasom? Izabrala bi njih ali ne znam nikoga tko je radio Veritas, iako sam vidjela da su u drugim zemljama baš zastupljeni dok u Hrvatskoj nisu toliko poznati.
Draga Annnna, nemoj uopste da budes toliko zabrinuta. Kombinirani je zaista vrlo nepouzdan, ja se cak usudjudjem reci da je vise nepouzdan nego pouzdan. Razumijem da te brine i nije jednostavno cuti takve vijesti ali s druge strane moras imati u vidu kako se ti testovi izvode i na kojim parametrima. Smijesno je da ti neko moze govoriti o nekom sindromu kod bebe samo na osnovu jednog parametra iz krvi, godina i UZV. Prenatalni testovi koji se mnoooogo detaljnije izvode direkt na hromozomima znaju cesto pogrijesiti a da ovaj ne grijesi. Ja se uopste ne bi toliko brinula nego ajde ti pravac neki od prenatalnih, ja ti savjetujem Qualified 360, a za Panoramu ako se privlaci taj test, nemoj da ti bude kriterij za odlucivanje njihova nepristupacnost. Odes jednom, das krv i cao. Samo Panorama zahtijeva malo vise fetalne DNK pa to moze biti komplikacija ali inace je super….meni nuhalni bio 2.0 pa neko bi poludio od brige jer je na gornjoj granici, a sve u redu sa bebicom. Nemoj uzimati zdravo za gotovo. Bice to ok… 🤗🤗🤗
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Annnnna, ja sam radila Panoramu u 12-om tj trudnoće. Došla privatno kod svoje ginicke (koja je inače u Petrovoj), njena sestra mi je krv izvadila i za cca 10-12 dana mi je došao nalaz. Ne treba ti tu nikakva ljubaznost igrati ulogu, nalaz je pouzdan. I kao što je Sayuri rekla, doslovno je vadjenje krvi. Čim te taj tko ti vadi krv prijavi kod njih u sustav dobivaš na mail obavijest sa detaljnim uputama vezanim za testiranje i rezultate. I onda čekaš, a rezultat isto na mail dobivaš. A ako (ne daj bože) slučajno bude los nalaz i tako ćeš to protumačiti i prokomentirati sa svojom ginekologicom (koja će te vjerojatno prije toga još na amniocentezu poslati).
Cvit, čestitke na curama 😊😊😊
Meni je posteljica straga (bar bila na zadnjem pregledu), ali mislim da još ništa ne osjećam što se tiče micanja bebe. Povremeno kao mjehurići zraka u donjem dijelu trbuha, ali sam 99% sigurna da su to crijeva 🙄. Nadam se da ce se uskoro bebač pokrenuti.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Thinkpurple bas mi je drago sta ide na bolje, ventolin i olaksava iskasljavanje, on siri bronhe da taj sekret lakse izade van, nadam se da si kroz dan dva bolje, svakako puno tekucine pij. I nadam se da je i mala bolje, nekako su ta djeca zilavija od nas, da nju barem prode pa ce i tebi bit laksi oporavak.
Cvit cestitam na curicama i uzv, nek se tata veseli, moj je tia curicu i decka da malo pojaca broj muskih u obitelji pa je i druga curica, rekla sam mu je da je njemu to puno bolje, bit ce tatine curice zauvik😁.
Annnna ja se ne razumijem u testove i znam kako i na jednu sitnicu covjek poludi od brige, kamoli kad tako nesto kazu, ali mislim da je tu najbolje uciniti nipt test za koji se vec odlucis kako sayuri kaze, nadati se najboljemu jer ipak to sto su rekli su samo brojke, a test je ipak specificniji i tocniji, sretno i javi se kasnije, do tad se drzi💜.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Ja jos cekam svoje ribice i mjehurice, bas se nekako nadam uskoro, druga trudnoca i posteljica straga. Proslu trudnocu sam osjetila dolje nisko desno mjehurice s 18 tj, a isto nisam bila sigurna jel to to. Stvarno najljepsi osjecaj. Pogotovo sta mi se sad sve cini nestvarnim jer ne mogu dozivit cijelu tu trudnocu kao prvu, jos i muz ne ide na preglede sto mi je bas krivo.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cvit čestitke na dobrom pregledu i na curicama 😊 prekrasno 💕
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Hvala cure svima 🥰🥰🥰
Sayuri hvala na odgovoru za bocice..tako sam i ja citala za te dvije marke 👍 prevec je toga danas na trzistu 😅
.
Za tablicu iduci pregled 14.3., nisam napisala jucer..
.
Sretno svima koje danas imaju preglede 🍀🍀🍀
Lightblue kako si ti, jesi 'odradila' tu bolnicu, ili tek moras ici?
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Hvala vam svima koje ste mi pisale!!! Dosta sam se umirila čitajući vaše komentare ali i istražujući o svojoj situaciji. Ja sam se još jednom čula s gospodinom iz Veritasa i odlučila poslušati instinkt tako da ću raditi njihov Superior. Sutra idem na vađenje krvi i nadam se najboljem
Cvit ja sam još uvijek u vražijoj bolnici. Glokoza za poželjet,tlak iz snova ali bi oni mene malo promatrali. Na prijemu mi je bio 6.6 i zbog toga me sad drže a to što taj dan nisam doručkovala i imala užinu nikom ništa. Terapija se ne mijenja,oni su dobro i idemo dan po dan. Do subote sam sigurno ovdje.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Sortiraj odgovore
Najstariji