Thinkpurple ne znam kako je s gripom, znam da nije isto, ali kad smo mala i ja imale covid, vukle smo obje danima 39.6 koju nisam nikako spustala osim max dozama ibuprofena i paracetamola, nema ti tko uskocit jer je to covid, dode ti da samo zaspes, a mala treba svoje. Osicala sam se ka da me vlak pregazia. Al mame sve izguraju jer to moraju i mogu, bit ce lakse, samo da ti mala bude bolje, virujem da ces se psihicki barem odma osjecat i ti bolje.
MareiKate, isto, koja uzasna situacija, ne znam sta da ti kazem, u ovoj fazi trudnoce i nakon svega mijenjati gin je nezgodno, al opet, da se toliko zivciras i izlazis puna nepovjerenja straha i ljuta sa svakog pregleda isto nema smisla. Nemam ti sta pametno savjetovati, normalno da si mama i djecu imas i ne mozes ih odjednom ne imati, nadam se da ce ti se nekako stvari posloziti i da ce biti bolje.💜
Nixy1310 cestitam na lijepim vijestima, znaci jos jedan pisonja😁.
Zelim dalje svima dobre nalaze, da se svi dobro osjecaju i da se bebice krenu javljati kojima jos nisu🥰.
Nas dvije vucemo jos zacepljen nos, al ostalo je proslo pa se necu zaliti, jos ce i taj nos valjda prodisati za koji dan😁.
Ovu trudnocu sam nekako tromija i imam i dalje mucnine, bas sam mislila da ce proci s 14 tj ka proslu, lakse je i mogu konacno jesti zdravu kuhanu hranu, nemam muka sa stolicom vise i hemeroidima (zasad🫣).
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Mene je isijas mucio proslu trudnocu tek negdje od polovice il malo kasnije, a na masaze sam isla par puta mozda zadnja 2 mjeseca, u mama nova ako se tako zove, Novi Zg, tako mi je savjetovala prijeteljica da im dolazi fizioterapeutkinja obucena za rad sa trudnicama dvaput tjedno. Nemam s kim usporedit, meni je bilo ugodno namjestit se i lezati, dobije se jastuk za pod nogu (a tad sam vec bila malo veca😁), bira se koji dio zelis da ti masira, sve, samo leda il leda i noge itd. Masazu isto prilagodi kako ti pase, jace il slabije.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Curke od sutra su u Lidlu grudnjaci za dojenje (inaju cak i D i E kosarice 😁) i potkusulje/topovi za dojenje 🤗
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Thinkpurple uzas, bas mi je zao. Super za ventolin, nadam se da si se spasila. A jel malu poslusala pedijatrica, mozda i njoj treba nesto za inhalacije? Nadam se da ce ic na bolje sad pod terapijom. Cuvajte se i zelim vam bar sto ranije prizdravljenje pa ozdravljenje!
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Thinkpurple drž sei što prije ozdravi. Što se tiče male ako ti je osim temperature kroz noć problem kašalj, pun nos i to, mene kod laringitisa spašava fenistil u kapima. Dok mi pedijatrica to nije prepisala mi smo svako malo bili kod doktora, kad mi je to dala, rekla mi je čim čujem lavež u kaslju i pun nos nek mu slobodno to dam i spas mi je. Od kad imam te kapi mislim da niti jednom nismo zaglavili zbog laringitisa.
E zaboravila sam napisat, bila sam na sv duhu, i hitna interna me poslala jos na hitnu ginekolosku da provjere jel beba i dolje sve ok od tog kaslja, ugl kad predes 16 tjedana ide se na pregled u radaonu, tako da sam docekala rodenje 2 bebice i naslusala se svakakvih zvukova cisto da me pripremi na sta me ceka za cca 17 tjedana 🤪🤪 al jako su im lijepe te nove radaone sada. Predradaona je stara kakva je i bila kad sam bila prije 3 godine. Tatu jednog su zvali kad je krenuo porod i dali mu ono zeleno odjelo i masku.
I btw naravno da se nasla jedna sestra nadrkana uz ostale predivne doktorice (2 su me detaljno pregledale) i sestre koja je krpz zube skomentirala da kaj sam dosla zbog kaslja da sta mi nisu dali islandski lisaj. Al dr je rekla da neka ssm dosla pa makar bezveze.
Thinkpurple, želim ti da čim prije ozdraviš, drago mi je da je sve ok s maleckom ❤️ a neke sestre treba zakonom zabranit, kokoši, ko da ti ne bi radije bila doma i zdrava, nego eto sad si nju došla zajebavat 🙄🙄🙄🙄🙄 tlak mi na 200 skoči od takvih kokoši, ja imam sreću da je kod moje ginekologinje divna sestra, uvijek ima neke pozitivne vibre i baš je draga 🥰
Nego, ja se moram pohvaliti, danas sam se prvi puta ove godine probudila bez mučnina i za sad mi se još ne povraća! Is this real life?!? 😂😂😂
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
Ciklusi 28/29
04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception
JenDva toliko sam se rastužila zbog tebe, ne mogu zamisliti uopće kako ti je. Želim da što prije dođete do cilja i dobijete bebicu, a ovaj maleni anđel kojeg sada imaš će te uvijek paziti ❤️❤️ držite se
Thinkpurple ajme kako sam se nazivcirala na komentar od sestre, koja babuskara uzasna! I ja radim s ljudima i nekam mi idu na živce, ali nikad nisam bila neugodna prema ikome tako da ne razumim i vjerojatno bi ju stjerala di joj je mjesto da sam bila s tobom 🤬 užas!
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sto te ne ubije (mucnine) to te dokrajci (zgaravica). Osjecam se ko 🐉 pljujem 🔥. Ne pomaze nista, ustvari pomogne 5 min i ajmo jovo na novo, besplatno potpaljujem ogrjev. Od gaviscona, pantoprazola, do mlijeka i sode bikarbone, stapica raznih, al nemoj dzaba. Kad ce august i sto nece uskoro 😭
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Sto te ne ubije (mucnine) to te dokrajci (zgaravica). Osjecam se ko 🐉 pljujem 🔥. Ne pomaze nista, ustvari pomogne 5 min i ajmo jovo na novo, besplatno potpaljujem ogrjev. Od gaviscona, pantoprazola, do mlijeka i sode bikarbone, stapica raznih, al nemoj dzaba. Kad ce august i sto nece uskoro 😭
Mene lagano isto počinje mučiti žgaravica. Al skroz neobično, negdje duboko. Jučer 2x tako i to ono valjda 3 sata nakon jela.... nadam se da neće otići u krajnost ko tebi
.
Cure pitanje. Našla sam kutiju Roidakala koju sam zaboravila piti, ali piše najbolje upotrijebiti do 12/22. E sad, ja na hrani ni ne gledam te datume jer znam da "najbolje upotrijebiti" ne znači da je to krajnji rok, samo da više ne garantiraju da je hrana dobra. Kakva je situacija s ovim lijekom? Da ga popijem ili bolje baciti i gotovo
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Mene lagano isto počinje mučiti žgaravica. Al skroz neobično, negdje duboko. Jučer 2x tako i to ono valjda 3 sata nakon jela…. nadam se da neće otići u krajnost ko tebi
.
Cure pitanje. Našla sam kutiju Roidakala koju sam zaboravila piti, ali piše najbolje upotrijebiti do 12/22. E sad, ja na hrani ni ne gledam te datume jer znam da "najbolje upotrijebiti" ne znači da je to krajnji rok, samo da više ne garantiraju da je hrana dobra. Kakva je situacija s ovim lijekom? Da ga popijem ili bolje baciti i gotovo
Ma nista njemu nije. Do 6mj nakon isteka, osim ako nisu promijenjena organolepticka svojstva (izgled, miris ili kod tekucina okus), ako je skladisteno po pravilu (da nije tabl bila izvadjena iz blistera) smatra se sigurno za upotrebu.
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji