Curke ja ne mogu vjerovat ali mislim da osjecam bebicu vec par dana u nazad svaki dan dok sjedim ili lezim osjetim ispod pupka ili pored kao da se okrene ili isteze kao neka mala ribica i jucer sam primjetila nakon sto sam pojela palacinku sa punoo nutele kako se pocela okretat i kasnije sam probala sa cokoladom i opet sam osjetila pomicanje kao skakljanje prva mi je trudnoca i stvarno sam iznenadena da se vec osjeti ako je to to ☺️🥰 sto se tice mucnina to me proslo osjecam se super osim sto me tu i tamo ulove bolovi u ledima ako duze hodam ili stojim ostalih bolova nema sljedeci pregled imam 07.03 i jakoo se veselim❤️
Ja sam isto rano osjetila pokrete, mislila sam za prvu trudnoću da nema šanse prije 20. tjedna, ali već sam oko 17 mogla osjetiti nešto. Sad su to već lagano udarci, ne mogu ih fulati. Preslatko je kako je svaki dan nešto jača i aktivnija
.
haydi993 do promjene u ciklusu može doći iz sto razloga, a jedan o njih je i potencijalna prehlada/viroza koju si pokupila. Pošto trudnoću želiš nadam se da je ipak ona razlog kašnjenja. Odi izvadi Betu HCG, ona jedina detektira tako ranu trudnoću. Možeš privatno ili preko uputnice, nalazi su brzo gotovi. Ako kreneš s tim imaj na umu da ju treba vaditi barem 3x u razmaku od 48 sati da vidiš dupla li se pravilno. Duplanje je pokazatelj normalne trudnoće. Ili ponavljaj testove na trudnoću još koji dan. Evo ne znam što ti pametnije reći. Moj prvi simptom trudnoće (i jedini) su bile bolne grudi tako da ne mogu komentirati tvoje simptome. A i za grudi sam mislila da mi se bliži menga
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Evo da se javim 😄 obavismo pregled, nekako sam bila bas hiper jutros, i nimalo u grcu, obzirom da mi je trbuh vec poveci, nema sumnje da rastu, a i gotovo svakodnevno osjetim meskoljenje, grcice, razne senzacije...
Pregled je prosao uredno, bebaci su 220, 230 i 250g, iiiiiii kako stvari stoje stizu nam 3 curice 🥳🥰🤭
Zajebavam muza kolko para ce trosit samo na uloske 🤣🤣🤣🤣🤣
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Opaaa Cvit čestitam
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Cvit baš super!! Ajme mužu sa toliko žena 😜
Ja sam isto uvjerena da je kod mene curica i noćas sam sanjala da je decko ipak i bila sam u takvom šoku u snu da je to bilo presmiješno ujutro 😅
Evo da se javim 😄 obavismo pregled, nekako sam bila bas hiper jutros, i nimalo u grcu, obzirom da mi je trbuh vec poveci, nema sumnje da rastu, a i gotovo svakodnevno osjetim meskoljenje, grcice, razne senzacije…
Pregled je prosao uredno, bebaci su 220, 230 i 250g, iiiiiii kako stvari stoje stizu nam 3 curice 🥳🥰🤭
Zajebavam muza kolko para ce trosit samo na uloske 🤣🤣🤣🤣🤣
Čestitkeeeee za 3 curke! Moja frendica ima 4 sestre i kod njih doma je uvijek glavna zezancija da tata cijeli život samo radi za uloške 😂😂😂
Baš super da nam se povećava broj curki! 💖
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
Ciklusi 28/29
04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception
Cvit super 🥳 i cestitke na tri curke 🎈🎈🎈 wow!
MareiKate tak sam ja sanjala da mi je ginekolog poslao poruku da je s NIPTom sve ok i dolazi decko i dva dana poslije me zvao da je sve ok i dolazi decko 😄 a bili smo uvjereni da je curka 🙈
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Pozdrav svima, ne znam da li je ovo prava tema ali sam poprilično zabrinuta pa ako nije, zamolila bi vas da me uputite na aktivnu temu...
Kombinirani mi je pokazao rizik na edwards-patau 1:178 pa treba da radim prenatalni test. Dvoumim se između Veritasa i Panorame.
E sad, moje nedoumice… Za Panoramu sam najviše čula ali ne rade na Illumini o kojoj svi pričaju da je najtočnija i najpreciznija, a drugo, njihov pristup mi je bio toliko ružan, hladan, nezaintesiran, dok su mi u Veritasu fino objasnili da je vrlo moguće da je kombinirani lažno pozitivan itd, a rade i na Illumini. Ima li tko iskustva s Veritasom? Izabrala bi njih ali ne znam nikoga tko je radio Veritas, iako sam vidjela da su u drugim zemljama baš zastupljeni dok u Hrvatskoj nisu toliko poznati.
Cvit 3 curkeee, čestitam. Predivno 💕 Popravila si nam prosjek curica 😀
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Cestitam Cvit 💗💗💗
Ne daju se curke na ovoj temi, pa makar im ocevi samo za uloske radili 😂😂
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Cvit čestitam na curama. Sad kad na kraju ti i Lightblue popravite prosjek sa svim curama, to bi baš bilo fora.
Annnna87 ne znam za Veritas test ali ne znam ni što misliš pod hladan i nezainteresiran pristup kod Panorame. Ja sam radila Panoramu, bila je neuspješna ali bilo je do mene a ne njih ali u svakom slučaju sam naišla na razumijevanje i strpljenje kod razgovora i objasnili su mi i odgovorili na sva moja pitanja. Tako da ne mogu reći da je bilo loše iako je bilo neuspješno. Štoviše potrudili su se umiriti me.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji