Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AM13
    03. Veljača 2023. 20:10

ružica

Jesu li vama krenule Brigjton ahicks kontrakcije? Zategne li vas nekad u donjem dijelu trbuha onako dosta jako, pretpostavljam da je to to?

Meni jesu, tocno osjetim i vidim kako je trbuh stvrdnut 🙈

• cordis00
    03. Veljača 2023. 21:46

Evo samo da javim da mi je dosao nalaz niftyja, doktorica me zvala, a ja stavljala malu lec, vidjela tek maloprije. Stvarno svaka cast doktorici moram priznat, i poruku mi je slala, da imamo miran vikend, sve je u redu ipak hvala Bogu, bas smo se brinuli. I potvrdujem da je kao i na UZV-u curica💜. Dizemo prosjek😊.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Lightblue
    03. Veljača 2023. 22:00

miki0

Kiki ma vjerojatno cu i ja tako kupiti nesto sto mozda i nije toliko potrebno al eto, kad sve vec imamo… ili cu si priustiti neku zelju sto sa starijom nisam imala… plus naravno da vec i bake i dede ispituju sta ce kupiti… bit ce prilika.
    Lightblue e gdje si nasla novalac na 25% snizen?
    Ruzica za sad jos nisu, a u 1.trudnoci su pocele oko 20.tjedna i tako je kako opisujes. Trbuh se stisne ko kamen bude i onda se otpusti.

Ljekarne vaše zdravlje kod: Maja25 a bit će mislim od 7.2 od mkm marine isto 25%

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

• IvanaH4
    03. Veljača 2023. 23:03

Next ima lijepu i kvalitetnu odjeću!
    .
    A te BH kontrakcije rako rano krenu?  Jel to boli?

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

Megii
    04. Veljača 2023. 09:27

Pozdrav curke,javljam se sa pitanjem dali se nekoj od vas dobađa da kad je u ležećem položaju isključivo ujutro kao lopta na trbuhu iskoči ispod pupka?

Mia2023
    04. Veljača 2023. 15:39

Čestitam na urednom nalazu i curki. U zadnje vrijeme baš dosta curka ❤️
    Gledam da si uzmem neku kremu/mlijeko/ulje pa da se krenem mackati. Biobaza mi je inače super. Jel netko probao njihovo super njegujuće suho ulje? Ima i njihova krema za njegu tijela u trudnoći i mlijeko za nakon tuširanja. Ne znam što bi si uzela od svega toga 😅
    Baby love ima isto tako ulje za trudnice, ali nisam ništa probala od svega toga 

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• cordis00
    04. Veljača 2023. 17:55

Mia ja koristim biobaza kremu za trudnice i bio-oil ulje protiv strija. Meni se ono dobro upija, nije puno masno, ovisi koliko ga stavim i umasiram, mozda malo prede na potkosulju ako ga dosta stavim i ne cekam da se upije, al se opere.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Megii
    04. Veljača 2023. 18:16

thinkpurple

Mia ja izbjegavam ulje jer sam se u 1.trudnoci mazala s bademovim i sve majce sam si unistila, usmrde se s vremenom i nemozes ih oprati i miris prede na drugu robu u ormaru. Sad koristim od Olivala kremu bas za trudnice.
    Megii meni zna biti tako kako koje jutro, valjda kak se beba namjesti. 🤷‍♀️

Znači onda je to pod normalno

• IvanaH4
    04. Veljača 2023. 22:17

Mia, ja koristim Mustelinu kremu protiv strija. Lijepo se upija i fino miriši. Ulja izbjegavam jer ne volim biti nauljena. 

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

MareiKate
    05. Veljača 2023. 07:42

cordis00

Mia ja koristim biobaza kremu za trudnice i bio-oil ulje protiv strija. Meni se ono dobro upija, nije puno masno, ovisi koliko ga stavim i umasiram, mozda malo prede na potkosulju ako ga dosta stavim i ne cekam da se upije, al se opere.

To Bio-oil je stvarno super, ja sam ga u obje trudnoće koristila, sad još nisam počela ali moram hitno kupiti jer me već svrbi trbuh. Ne sjećam se da mi je išta zaflekalo... Probala sam i mustelino ulje u spreju, ok je, ali mislim da je bolje Bio-oil iako se Mustela brže nanosi jer je u spreju... Meni kreme nisu dovoljne u trudnoći, uvijek imam nesnosan svrab po trbuhu (nije kolestaza nego imam i inače suhu kožu)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.