Odjeca part II. dojmovi :D
(Prva trudnoca pa jos istrazujem i otkrivam, mozda nekom pomogne)
Ugl, C&A hlace zadovoljna, Mango trapke ok, malo su manji model pa prolaze jos sad na pocetku. Mango tajce super zadovoljna - sve velicine kao i inace (To je jos od prije)
Sinsay - uzela haljinu najvecu velicinu, ful premala (oni inace imaju manje velicine) i neke sire pamucne hlace - one su recimo ok, ali se ja bas u njima ne osjecam ok 😅 ugl njih preskacem ubuduce jer nisu za moje tijelo 😄
About you - narucila mamalicius bicke i super su mi, dva komada dosla u paketu za nekih 13-14€, pamucne i ugodne, i za ljeto i za pod haljinu da se prsuti ne taru i za poslije da drze sve 🙈
Uzela sam i jednu Monki kariranu siru haljinu (svoju velicinu jer sam prvo narucila kao vecu i dobila satorsko krilo) - jako ugodna i materijal koji se ne guzva i super za ljeto, imam slicnu od ranije ali zutu, sad je pala baby blue za baby boy 💙🍼🙈
Lidl - grudnjaci su mi sad ok (90C) jer inace nosim tu velicinu, za 50 kn zadovoljna, sad kak ce biti kasnije cemo vidjeti. One tajce koje nisu tajce nego hilahopke bez stopala sam vratila jer inace ne volim hulahopke 😖
Inace nosim L/XL, 174 cm i 79-80 kg, sad sam na 81 kg. Tak sam i uzimala stvari, s time da ako mi je about you nudio obje velicine da mi kao pasu uzela sam vecu (just in case).
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Cure koje su se prijavljivale na Natera stranicu za Panoramu je li bilo dovoljno se registrirati ili ste morale nakon registracije i upisati broj Panorama kit-a?
Jer ja sam jučer dobila samo mail u kojem su opće info bez tih dodatnih podataka.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Pozdrav svima
Eto da javim da smo jučer bili na pregledu,sve je super i sumnjamo da je curica,još ne može 100%reći.
Veliki smo 102.4mm i teški 150g
Sljedeći pregled je anomaly scan.
Molila bi vas iskustva u kojoj bolnici je najbolje raditi pretragu.
👱♀️ 40god
🙎39 god
08./2021 FET 2❄️ beta ⛔️
04.2022 Fet 1❄️ beta ⛔️
10./2022 prirodna trudnoća nakon tri godine
Lightblue
Obzirom da sam bila na Vuk vrhovcu na IVF, dr koja me vodila dogovorila mi je kod njihove ginekologice a posto su s Merkura presli u Vinogradsku, idem tamo al kod nje. Super sam zadovoljna s njom, strpljiva, stucna, optimisticna, sve objasnjava dok gleda, uvijek i muza pozove unutra pa i njemu objasni.
Ja sam odmah otisla, imam vrlo tezak i odgovoran posao, dezurstva po 24h, sto obzirom na trojke bas i nije pametno, tako da sam na GO, pa cu isto tako na komplikacije.
Jao, cifre mi ne spominji 🙈 muz nagledava novi auto otkako smo saznali.
Kad ti je iduca kontrola? Jeste rekli kome?
Auto isto i kod nas 😭😭😭, a idući tjedan vadim sve nalaze pa sa tim u Vinogradsku.
MareiKate njuškalo bi bilo super opcija ali kolica za trojčeke baš i nema. Mislim da će biti snađi se druže.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Ženske pozdrav🤗.
Dajte mi recite imate li učestale upale u trudnoći, evo ja sam candidu pretpostavljam dobila valjda peti put od početka trudnoće. S čime najčešće rješavate upale?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Cure koje su se prijavljivale na Natera stranicu za Panoramu je li bilo dovoljno se registrirati ili ste morale nakon registracije i upisati broj Panorama kit-a?
Jer ja sam jučer dobila samo mail u kojem su opće info bez tih dodatnih podataka.
Moraš upisati broj kit-a, meni je taj broj pisao na drugom papiru u prilogu koji dobiješ od Seqventie. Kod mene je pisao ispod imena liječnika s desne strane
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Lightblue, Cvit znam da za blizance postoji opcija adaptera i spajanja normalnih kolica u blizanacka, pa mozda postoji opcija i za 3 kolica spojiti…
Moja sogorica je trudna s dvojcekima pa planira spojiti s adapterima dvoja metro+ kolica, ona mogu od rodenja do kasnije kisobran kolica a sklopljena zauzimaju jako malo mjesta. I na njih odu adapterom isto besafe jaja. A znam i da postoje neki modeli kolica za jedno dijete gdje se moze ispod/iznad dodati jos za jedno ako je manja razlika medu djecom pa mozda i tako nesto mozete iskombinirati… mislim da nuna ima takva i icandy.
A cvit ajme da i auto je problem, pogotovo za 3 as 🙈 mi smo sad morali uzeti veci auto jer smo imali yarisa i samo sam rekla muzu ako odlucimo na 3.dijete da nam ni taj nebude dovoljan 😅
Mia mene je trazilo broj kit-a al na kraju me nakon 5 dana vise nije prepoznalo i nisam mogla nis vidjeti tak da sam cekala i dalje na mail nalaze.
Bambi tnx. Meni se neda davati bogatstvo na trudnicku robu, nadam se da se nebudem previse rasirila da mi pasu bar moje majce i haljine neke 🙈 iz prve trudnoce imam 2 traperice jedne ljetne podrapane i jedne zimske iz lc waikiki i hrpu tajica i 2 trudnicke majice/potkosulje. Ostalo sam nosila svoje standardno a bila je zimska beba, ugl tajice plus tunika/haljina.
Za ovo ljetno djetesce cu morat kupit jos samo te trudnicke bicke da mi se budine ne taru u haljinama jer bude pretoplo za tajice 🙈 i jos mozda neke lakse hlace kad zatopli. E i pidamu, vec sad me stisce ova moja… a do tad sam opet tajice i majca/tunika.
I mi ćemo za blizance spojiti dvoja Metro+ kolica. Jedino nam se to isplati. Sve ostalo je ogromno i jednostavno nemamo kud s time.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Ženske pozdrav🤗.
Dajte mi recite imate li učestale upale u trudnoći, evo ja sam candidu pretpostavljam dobila valjda peti put od početka trudnoće. S čime najčešće rješavate upale?
A ja nisam daleko, urin nalazi uvik nesto i gljivice se vracaju svaka dva, tri tjedna 💪🏽 sinoc cak i fibra uz loš nalaz urina...
Pijem brusnice na litre al ocito ne pomaze bas i stavljam probalance lady al ocito ni to ne djeluje za gljivice 🤦🏼♀️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;31/st/20230611/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/2d61/preg.png
Ženske pozdrav🤗.
A ja nisam daleko, urin nalazi uvik nesto i gljivice se vracaju svaka dva, tri tjedna 💪🏽 sinoc cak i fibra uz loš nalaz urina…
Pijem brusnice na litre al ocito ne pomaze bas i stavljam probalance lady al ocito ni to ne djeluje za gljivice 🤦🏼♀️
Pa sto ne koristis Canesten? Ili neku od tih krema za gljivice, i probaj sa tabletama PolyGynax, probiotik bas za te kulture vaginane flore…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Pardon ispravka, tablete Lastogyn, ja s njima rijesim sve…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji