Hvala, bas smo sretni. Imam sina i djevojcicu, sad jos jedan sin bas super…meni je vazno naravno da je zdravo i sve uredno, ali drago mi je zbog sina jer je prizeljkivao brata, i eto hvala Bogu dolazi. A curica ce imati dva brata da je paze 💪💪
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sayuri čestitke❤️
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Taj Lactogyn se pije tj. Stavlja kad je vec problem ili preventivno? Jeli bolje tableta ili vaginaleta?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Curke da javim, sad su me zvali…
Nalaz uredan, sve uredni , kod njih ne ide nizak visok rizik nego bas precizno ima ili nema. Nema sindroma, aneuplodija,mikrodelecija sve hvala Bogu uredu. Stize deckic 💙🥰🥰🥰🥰🎊🎊🎊🎊🎊🎊
Čestitaam. Baš mi je drago 🥰🥰
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Cure koje su se prijavljivale na Natera stranicu za Panoramu je li bilo dovoljno se registrirati ili ste morale nakon registracije i upisati broj Panorama kit-a?
Jer ja sam jučer dobila samo mail u kojem su opće info bez tih dodatnih podataka.
Moraš upisati broj kit-a, meni je taj broj pisao na drugom papiru u prilogu koji dobiješ od Seqventie. Kod mene je pisao ispod imena liječnika s desne strane
Ja sam dobila samo taj informativni, ništa drugo pa sam im poslala mail i onda su mi poslali broj tako da sad imam :)
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Sayuri cestitam 🎉 jos jedan deckic 💙🍼
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Curke da javim, sad su me zvali…
Nalaz uredan, sve uredni , kod njih ne ide nizak visok rizik nego bas precizno ima ili nema. Nema sindroma, aneuplodija,mikrodelecija sve hvala Bogu uredu. Stize deckic 💙🥰🥰🥰🥰🎊🎊🎊🎊🎊🎊
Bravoooooo čestitam za super rezultat bas mi je drago. Za koliko je to radnih dana stigao rezultat🙃🙃
Kod mene novost da sam imala jak bol u listu noge i upućena vaskularcu koji je vratio Clexane jer mi je silno mirovanje donijelo duboku vensku trombozu noge.
Kazu da sam na vrijeme dosla tako da kreće igranka i titranje izmedju hematoma i tromboze...
Sutra kontrola pa se javljam nakon toga.
Grlim vas sve.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Sayuri cestitam! Bome deckici prevladavaju💙.
Takica bas mi je zao, nadam se da ce se sve brzo rijesiti!
Ja imam u frizideru za svaki slucaj i acidosalus vaginalete, ako dobijem gljivice nakon lijecenja da mi vrate floru, imala sam proslu trudnocu dvaput.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Ja evo imam treći put upalu dolje ...sama sam si kriva jer prestanem piti probiotik a i stavljanje Utrogestana 3* dnevno ne ide u korist.
Sada sam dobila Rojazol vaginalete 7 dana a inače sam rješavala bez vaginaleta tako da sam pazila da ne jedem slatko i OMNIA BIOTIK FLORA PLUS koji gin rekla da se može cijelu trudnoću piti, češća promjena gaćica (ne koristim dnevne uloške nikako) i tuširanje mlakom vodom 2-3 puta dnevno jer sam doma pa mogu. Omnia biotik vam je malo skuplja 300 kn (28 vrećica).
Čestitam svim curama na super pregledima i dobrodošle nove cure i imamo još jedne trojčeke ❤️❤️❤️🙃
Grupa nam je baš raznovrsna 🤗
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji