Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Afrodita06
    19. Siječanj 2023. 19:35

Sayuri čestitam na dobrom nalazu. Ipak je to najvažnije. Očito da dečki prevladavaju ovo ljeto. Samo nek su živi i zdravi.
    Vezano za Metro+ i spajanje. Metro+ nemaju originalne spojnice već ih se može spojiti univerzalnim. Dok Mast M2 imaju original zadnji kotač koji se mijenja i još spojnice. Meni se ipak više sviđaju Metro+ jer se od sjedala može napraviti košara dok kod Mast ne može. A dosta prijatelja koji su klince počeli ranije voziti u kišobran kolicima kažu da im je to baš bilo neugodno što donji dio nije imao stranice.

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

jen_dva
    19. Siječanj 2023. 19:43

Sayuri cestitke!

Takica drzi se i sretno! Ako smijem pitati koliko si dugo na mirovanju i jel stogo lezanje u pitanju? Drzim fige da sve prode u najboljem redu

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

Pahuljka
    19. Siječanj 2023. 20:03

Sayuri cestitaaaam ide jos jedan Saraj boy 💪🏼
    Mi smo isto dobili nalaze za trisomiju 21,18 i 13 i sve je nizak rizik. Nije to bio nikakav nipt test nego prvi probir ili kako se to vec zove. Dovoljno da me umiri do sljedeceg pregleda i da konacno kazemo porodici. Malo je reci da je bilo emotivno, jer je prvo unuce u obje porodice 😂 Vec su se svi podijelili ko ce sta kupiti, iako smo naglasili da bi mi voljeli sve kupiti, spram naseg ukusa, potreba i sl. Pa su se tako ponudili da daju novac 🤷‍♀️ A nije lijepo odbit, haha 😂😂🤷‍♀️ Pao je i raspored cuvanja, raspored godisnjih, itd pa po ovome ispade da dijete ne mora ni u vrtic ni u skolu 😂 A upitno je i hocemo li ga i mi kao roditelji vidjat 😂 Pustili smo im mastu na volju dok se mi ponovo ne vratimo nasih 4000 km daleko 😂

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Takica
    19. Siječanj 2023. 20:19

Cordiso hvala na lijepim željama ma samo da bebac bude dobro sve se izdrži.
    Jen_dva na mirovanju sam od skoro 5 nedelje sa malim manipulacijama par dana malobsetnje pa opet a unazad 2 nedelje na strogom mirovanju. Hematom je razlog mirovanja i nisko posteljica.
    Danas su vaskularni i ginekolog sklopili dogovor da se mora vratiti Clexane i da imam jednu laganu šetnju dnevno.  Sutra imam kontrolu ginekologa danas sam vec sebi dala Clexan pa ćemo vidjeti kako je stanje. 
    Meni drago idem vidjeti svoju mrvicu🥰
    Dok ima lijek sve se izdrži.

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Takica
    19. Siječanj 2023. 20:21

Pahuljka

Sayuri cestitaaaam ide jos jedan Saraj boy 💪🏼
    Mi smo isto dobili nalaze za trisomiju 21,18 i 13 i sve je nizak rizik. Nije to bio nikakav nipt test nego prvi probir ili kako se to vec zove. Dovoljno da me umiri do sljedeceg pregleda i da konacno kazemo porodici. Malo je reci da je bilo emotivno, jer je prvo unuce u obje porodice 😂 Vec su se svi podijelili ko ce sta kupiti, iako smo naglasili da bi mi voljeli sve kupiti, spram naseg ukusa, potreba i sl. Pa su se tako ponudili da daju novac 🤷‍♀️ A nije lijepo odbit, haha 😂😂🤷‍♀️ Pao je i raspored cuvanja, raspored godisnjih, itd pa po ovome ispade da dijete ne mora ni u vrtic ni u skolu 😂 A upitno je i hocemo li ga i mi kao roditelji vidjat 😂 Pustili smo im mastu na volju dok se mi ponovo ne vratimo nasih 4000 km daleko 😂

Bravo za dobar pregled🥰🥰🥰🖐🖐🖐

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Pahuljka
    19. Siječanj 2023. 21:37

thinkpurple

Sayuri super, cestitke!! I jos jedan pisonja na forumu 💙
    Ajmo curice di ste?? 🙈🙈🙈
    Takica drzi se, ako si pod nadzorom sve bi trebalo biti ok… drzim fige 🤞
    Pahuljka super!! Eh tako su i nasi bili oko prve curke kad smo rekli, cijelu trudnocu su planirali i nadmetali se tko ce ju koliko setati, cuvati, sta kupiti itd. Ispalo da ju ja samo moram rodit i necu ju ni vidjeti. Jel moram rec da sad mi moramo molit ako jednom mjesecno da ju netko pripazi na sat vremena kad ju stvarno nemozemo negdje povesti sa sobom… kad je najvise trebalo nigdje nikoga naravno. Al dobro, sto kazes, ovako nam je i bolje, svako na svoju stranu i mi diktiramo tempo kolko i kad cemo se vidjeti.
    .
    Lactogyn se pije 2x1 kad je neka upala neko vrijeme i onda poslije par tjedana po 1 tableta kad prode. Pise na kutiji ne sjecam se tocno. Ima i ja webu sigurno pa potrazite.
    I da Omnibiotic flora je odlicna, kosta al je fakat dobra. Ja razmisljam u smjeru omnibiotic pande krajem trudnoce da i bebina crijeva ojacam malo.

Ja ne znam jesam li jedina ali ja ne patim ni 1% za svojom domovinom. Ne mogu bit neiskrena pa rec da mi tesko pada odsustvo porodice, nekako i to sam očeličila… Da ih pozelim pozelim naravno, ali ne letim svaki godisnji ili slobodne dane da ih vidim. Nasa povezanost i ljubav su  se ojacali mojim odlaskom ali mi fakat volimo nase zivote daleko tamo. Vjerujem da ce nama samima bit tesko ali isto tako vjerujem da cemo bolje nas dvoje funkcionisat nego neka “porodicna pomoc”. Ali zivi bili pa vidjeli, valjda se ne ugrizem za jezik u augustu 😂

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

SedamOdDevet
    19. Siječanj 2023. 21:38

Meni dalo klavocin nakraju i napravilo briseve i urinokulturu, sad cekamo nalaze a klavocin kao odmah poceti jer pokriva dosta podrucja, jel ga tko pio u trudnoci? Nasla na par mjesta da nije bas najbolji izbor, naravno pit cu ga kad mi je vec dan jer racunam bolje on nego upala ali cisto informativno :/

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;31/st/20230611/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/2d61/preg.png

Lemon
    19. Siječanj 2023. 21:54

Sayuri čestitke na dobrom nalazu 😊🥳
    Bome naših par cura će imati na biranje koliko imamo deckica 😁😁

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Butterfly00
    19. Siječanj 2023. 23:29

Pozdrav curee ❤️ baš je tema živnula 🥳
    Sayuri čestitam od srca ❤️
    Red bi bio sad malo da cure nam stignu 😆😆 
    Pahuljka ajme ja patim, užasna sam po tom pitanju, doduše ne za mjesto otkud sam ali Zagreb. Stalno uspoređujem ovaj grad gdje živim sa njim i mogućnosti koje dole npr postoje i ovdje. Možda i je do samog mjesta u kome živim trenutno, možda i do okoline.🤷‍♀️
    A što se tiče te situacije sa djetetom i obitelji, dosta su mi podrška obje strane obitelji. Isto je prva unuka, ne mogu se žaliti. Muževi su tu, pa su mi oni desna ruka za sve, nije im nikad teško, al naravno svak je u svoja 4 zida, i trudim se da ne zovem za gluposti. Kakvih će živaca biti na ljeto ne znam 😆😆😆

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

Sarra
    20. Siječanj 2023. 08:42

Vecinom su deckici da,ja se nadam danasnjem rezultatu panorama testa da je bebica uredu i da je cura pa da malo popravimo prosjek..cijelu noc nisam spavala,budenje svakih sat vremena,sta ti je iscekivanje😏😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.