Lightblue dobrodosla! Vau jos jedne trojke na temi! Predivno! Vidim da su kod tebe spontane… kako su "rasporedeni"? Jel svaki za sebe ili?
Kiki ❤️ eto te k nama 🤗
Andjelina cestitke na curki i dobrom pregledu!
Jel su ti vadili to HBsAg? Ako jesu to bi nalaz trebao biti negativan… nadam se da su samo nesto pogrijesili. 🤞
HBsAg je negativan
Anti-HBs pozitivan 102. 37 mlU/mL
Anti-HCV negativan
Evo zovem cijeli dan pa se ne javlja 🙉
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Da da rekla mi je da ce mi dati urinokulturu sutra raditi :/ a evo sad i temperatura 37,6, vec sam se uspanicila lagano
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;31/st/20230611/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/2d61/preg.png
Lightblue cestitam ti 😍 jeste u soku?
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Andjelina, to treba biti pozitivno. Tako je i meni prošao život pred očima jer sam mislila da imam hepatitis.
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Butterflyjesi krenula s plusom trudnocu ili? Ja sam od 7-11 tjedna izgubila 2 kg a isto nisam povracala, a sad kolko vidim po vagi vracam se "na nulu" iako mi jos nisu skroz stale mucnine.
.
Nove cure dobrodosle 🤗 bas nas ima puno sad 😊
Jesam da. Napomenula sam to ginekologu kad sam bila 4 kile, on je rekao da je to sve oke. Sad sam na 6 🤷♀️
Je li ti mozda spomenuo vomex cepice ? Ja kad sam spomenula da sam izgubila 5kg automatski je preporucio cepice, kako bi mogla jesti i vratiti snagu. Jest to normalno, ali ne treba te unazaditi sa zdravljem. A i od jos dva ginekologa sam dobila preporuku za cepice. U nasem slucaju tablete ne stignu djelovati kroz digestivni trakt, zato je celic najbolje rjesenje. Meni se zivot koliko toliko vratio u normalu 🤪
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Andjelina, to treba biti pozitivno. Tako je i meni prošao život pred očima jer sam mislila da imam hepatitis.
Ajme super 🤣 prosao mi zivot pred očima 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Pozdrav cure,
nisam se javila vec sigurno mjesec i nesto, ali evo mali update od mene
termin 27.6., iduci pregled je 31.1.
druga trudnoca, saznali smo da je decko, imam kcer koja je sad 2 godine tako da taman :)
sto se tice vitamina i sl. zasad pijem prental od terranove i dodatno zeljezo sideral zbog anemije
simpomi i sve ostalo se smirilo tako da cesto i zaboravim da sam trudna, niti se ista pripremam za bebicu grozno znam,ali kad je drugo dijete i sve imam ili ono sto nemam imam frendicu koja ima deckica pa cu dobiti od nje
jedino sto sam krenula sada je istrazivanje za newborn fotkanje jer smo to radili i sa kcerkom pa bi voljela i sad pa sam malo sokirana koliko su cijene porasle
udebljala sam se poprilicno, iako neznam od cega hahaha, nekih 4-5 kg od pocetka trudnoce,a to pripisujem manjkom kretanja tako da mi je misija malo pojacati setnje i slicno…
Tako sam i ja dobila otprilike 4, 5 kg 🤦🏼♀️
Vidim potpuno nepotrebno, em sta beba nema nista korisno od mojih sendvica i slatkisa u ponoc, em sta je beba teska tek par grama tako da sigurno kilogrami nisu od nje 🙉
Ja sam stalno u pokretu s obzirom na dvoje djece, ali sam svakako pocela piti 3-4L vode s malo limuna i jedem zdravije. Npr. jutros za dorucak 3 jaja, cherry rajcice i sir, rucak leća varivo s povrćem, za večeru voćna salata, osjećam se bolje i nisam gladna 🤷🏼
Nikakva djeta, samo zdrava prehrana
Nekome bi to mozda bilo malo za cijeli dan, ali meni je previše, sve mi je za sitno 🙉
I ne zelim do kraja dobiti kao u proslim trudnocama 20-25 kg i gotovo 😅
I evo danas sam punih 18 tjedana i prvi put sam osjetila bebu 😍😍
U proslim trudnoćama je to bilo tek iza 20.og tjedna
🧑 Curica 3 godine /2019.
Lightblue cestitam ti 😍 jeste u soku?
Blago rečeno 😂😂😂.Jučer sam gledala kolica i odustala.
Nit ih ima, a bome nisu nešto ni povoljna. Ma to su slatke muke. Gdje vodiš trudnoću? Mene šalje u bolnicu radi dijabetesa i najvjerojatnije će me oni vodit.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Jutro 🙃
Thinkpurple naručujem preko Prima Farmacie, tamo je 162kn, ali imam svaki put 10% radi bodova. Mislim da kad se skupi 250 bodova imas popust, a skupi se vrlo lako. Neko vrijeme sam i sa ljekarne Phama uzimala, tamo isto skupljaš bodove koje mijenjaš za umanjeni račun.
Gdje si našla za 150kn? Ja ispod 160 nisam.
.
Htjela sam vas pitati što pijete tijekom dana? Ne mislim na vitamine, nego baš tekućinu. Meni je od vode još više muka i onda ne pijem dovoljno, popijem tu i tamo Cedevitu jer mi to paše, ali to je sam šećer. Vidjela sam da ima u DM-u neki čaj za trudnice (DM bio), ja inače obožavam čajeve i mislila sam si njega uzeti, ali vidim u sastavu da ima vrkute, a mislim da se vrkuta ne smije uzimati u trudnoći? Iako piše baš čaj za trudnice.
Nemam ideje što smijem, a da nije voda i da nije nezdravo kao Cedevita 😭
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Na ovaj čaj sam mislila:
https://ibb.co/s1CGbJD
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Sortiraj odgovore