Jutro 🙃
Thinkpurple naručujem preko Prima Farmacie, tamo je 162kn, ali imam svaki put 10% radi bodova. Mislim da kad se skupi 250 bodova imas popust, a skupi se vrlo lako. Neko vrijeme sam i sa ljekarne Phama uzimala, tamo isto skupljaš bodove koje mijenjaš za umanjeni račun.
Gdje si našla za 150kn? Ja ispod 160 nisam.
.
Htjela sam vas pitati što pijete tijekom dana? Ne mislim na vitamine, nego baš tekućinu. Meni je od vode još više muka i onda ne pijem dovoljno, popijem tu i tamo Cedevitu jer mi to paše, ali to je sam šećer. Vidjela sam da ima u DM-u neki čaj za trudnice (DM bio), ja inače obožavam čajeve i mislila sam si njega uzeti, ali vidim u sastavu da ima vrkute, a mislim da se vrkuta ne smije uzimati u trudnoći? Iako piše baš čaj za trudnice.
Nemam ideje što smijem, a da nije voda i da nije nezdravo kao Cedevita 😭
Ja pijem vodu, i ja popijem nekada cedevitu, ali mozes limunadu, kupi narandje pa cijedjeni sok, kamilicu, brusnicu, donatMg, sve ovo je puno korisnih sastojaka za tebe i bebicu…. 😋
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Prekide mi post 🤦🏼♀️
Uglavnom ja najvise pijem Roiboos caj, on je jedan od najzdravijih a potpuno je siguran za trudnice..
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sayuri hvala, danas idem i nabavku. Rooibos obožavam tako da super 🤗
.
E da jučer mi je stigao baby watcher, danas sam ga isprobala i pronašla sam odmah otkucaje skroz nisko, ravno od pupka. Baš me zvuk podsjeća na neki mali parni vlakić, predivno za čuti i daje mirnoću. Bit će mi puno lakše čekati preglede 💕
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Pozdrav svim curama!
Nadam se da primate u ´klub´ i mene koja sam tek otkrila ovaj forum i pozorno pročitala svih 300+ stranica
Trenutno sam 17+1, termin je 28.06. i stiže nam dečko već imam kćer od 9 godina koja si je dugo to priželjkivala i sad je preuzbuđena što će imati brata (nadam se da će tako ostati i kad nam se mali član pridruži)
Što se tiče trudnoće - ova mi je totalno drugačija od prve i nerado to govorim, ali teško ju podnosim. Mučnine i povraćanje me prate od samog početka (što mi je zapravo i bio hint da napravim test), mogu reći da je tek sad krenulo na bolje što se tiče toga, ali bitno da je beba dobro, preživi se sve.
Zanima me ovo - dr mi je dao da pijem folacin samo 2 tjedna i nakon toga ništa niti spominje ikakve vitamine, dodatke i sl. Mogu li uzeti nešto na svoju ruku što je sigurno za korištenje u trudnoći jer ne mogu baš reći da se hranim najzdravije, iako nastojim, ali dosta toga mi ne odgovara i izaziva mučnine.
L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
V 💙 2023. | we made a wish and you came true |
Pozdrav svim curama!
Nadam se da primate u ´klub´ i mene koja sam tek otkrila ovaj forum i pozorno pročitala svih 300+ stranica
Trenutno sam 17+1, termin je 28.06. i stiže nam dečkoveć imam kćer od 9 godina koja si je dugo to priželjkivala i sad je preuzbuđena što će imati brata (nadam se da će tako ostati i kad nam se mali član pridruži)
Što se tiče trudnoće - ova mi je totalno drugačija od prve i nerado to govorim, ali teško ju podnosim. Mučnine i povraćanje me prate od samog početka (što mi je zapravo i bio hint da napravim test), mogu reći da je tek sad krenulo na bolje što se tiče toga, ali bitno da je beba dobro, preživi se sve.
Zanima me ovo - dr mi je dao da pijem folacin samo 2 tjedna i nakon toga ništa niti spominje ikakve vitamine, dodatke i sl. Mogu li uzeti nešto na svoju ruku što je sigurno za korištenje u trudnoći jer ne mogu baš reći da se hranim najzdravije, iako nastojim, ali dosta toga mi ne odgovara i izaziva mučnine.
Dobrodošla :) meni je termin 21.6. 🥰
Folna se pije do 12. tjedna, a iza 12. tjedna do kraja vitamini po izboru. Bar je meni moj ginekolog tako rekao 🤷🏼
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Lightblue cestitam ti 😍 jeste u soku?
Blago rečeno 😂😂😂.Jučer sam gledala kolica i odustala.
Nit ih ima, a bome nisu nešto ni povoljna. Ma to su slatke muke. Gdje vodiš trudnoću? Mene šalje u bolnicu radi dijabetesa i najvjerojatnije će me oni vodit.
Ajme vjerujem ti 😂♥️ nama jos uvijek sjeda hahah.
Al dobro, mi smo vratili 2 i jedan se podijelio, ovo dok citam da je nakon svega kod vas doslo spontano, i to trojajcani ako sam dobro shvatila? Jaooooo 🥰🥰🥰
Pa predobro.
Mene vodi dr u Vinogradskoj, moja soc gin mi je rekla da nema iskustva s trojkama, sto mi je potpuno ok. Ona mi pusta recepte i daje uputnice, a u bolnici se kontroliram.
Bolje svakako da si u bolnici, trojke su fakat specificne.
Kakva kolica gledas, vlakic? Meni se zadnje vrijeme najvise svidjaju ona kao u trokut, mada ih nema bas kod nas 😄
I jedan funfact, ja nisam znala, frendica mi poslala link. Svake godine Radenska daruje kolica vlakic roditeljima trojceka..neka reklama Nasa 3 srca za vasa 3 srca 🥰 pa pogledaj i to.
.
Mi smo danas 13tt, trbuha jos nemam, crijeva su me toliko mucila zadnja dva dana da sam proplakala. Imam i inace problema s njima, znam da mi je od tijesta, al trenutno mi jedino tijesto ne izaziva mucninu 🥴
Sad su crijeva popustila, a od jucer stalno neka strecanja dolje nisko, pa lijevo, pa desno, pa menga grcevi, pa izludit cu 😂 nadam se da su to znakovi rasta i cekam jutro kad cu se probudit s trbuhom 🤣🤣
Povracanje postojano, zadnja 4 dana 🥂
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
da, ja cak i nisam se u prosloj trudoci nesto puno udebljala ukupno- nekih 12ak kg i brzo su otisle
a sad vec 4-5kg, s time da sam u startu tih 4-5kg laksa nego u pocetku prve trudoce pa se jos ne stresiram, ali svakako je nesto za obratiti pozornost
ovaj put mi je posteljica sprijeda i osjetim mihogoljenje vec par tjedana, a zadnjih dana navecer kad se smirim cak i udarce blaze
baby watcher imam od prije, i koristila sam ga dosad jednom i uspjela sam naci nakon par minuta, ali prvi put sam pokusala tek oko 14tt
Lightblue cestitam ti 😍 jeste u soku?
Blago rečeno 😂😂😂.Jučer sam gledala kolica i odustala.
Nit ih ima, a bome nisu nešto ni povoljna. Ma to su slatke muke. Gdje vodiš trudnoću? Mene šalje u bolnicu radi dijabetesa i najvjerojatnije će me oni vodit.
Ajme vjerujem ti 😂♥️ nama jos uvijek sjeda hahah.
Al dobro, mi smo vratili 2 i jedan se podijelio, ovo dok citam da je nakon svega kod vas doslo spontano, i to trojajcani ako sam dobro shvatila? Jaooooo 🥰🥰🥰
Pa predobro.
Mene vodi dr u Vinogradskoj, moja soc gin mi je rekla da nema iskustva s trojkama, sto mi je potpuno ok. Ona mi pusta recepte i daje uputnice, a u bolnici se kontroliram.
Bolje svakako da si u bolnici, trojke su fakat specificne.
Kakva kolica gledas, vlakic? Meni se zadnje vrijeme najvise svidjaju ona kao u trokut, mada ih nema bas kod nas 😄
I jedan funfact, ja nisam znala, frendica mi poslala link. Svake godine Radenska daruje kolica vlakic roditeljima trojceka..neka reklama Nasa 3 srca za vasa 3 srca 🥰 pa pogledaj i to.
.
Mi smo danas 13tt, trbuha jos nemam, crijeva su me toliko mucila zadnja dva dana da sam proplakala. Imam i inace problema s njima, znam da mi je od tijesta, al trenutno mi jedino tijesto ne izaziva mucninu 🥴
Sad su crijeva popustila, a od jucer stalno neka strecanja dolje nisko, pa lijevo, pa desno, pa menga grcevi, pa izludit cu 😂 nadam se da su to znakovi rasta i cekam jutro kad cu se probudit s trbuhom 🤣🤣
Povracanje postojano, zadnja 4 dana 🥂
Ja ću isto u Vinogradsku,dr Košec te vodi ili neko drugi?? Gledala sam isto trokut onaj vlakić mi prestrašno izgleda ali sam malo kontala ako uspijem naći neka s spojenom košarom za blizance to bi mi držalo vodu jer će biti mali a preko zime ne planiram hodat po vani a uzeti tri AS a na proljeće bi imali 7 mj,taman za kišobran kolica. Ma imam vremena ali mi se od cifri povraća 🤦♀️🤦♀️ Meni je soc gin preporučio Gravidon A obzirom na dijabetes a i od njega su mučnine manje a štrecanje osjetim stalno ako sam duže u nekom položaju. Planiram još tjedan -dva raditi, godišnji pa na komplikacije
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Hej cure, sve čitam ali ne stignem komentirati koliko bih htjela. Počela jučer raditi nakon nekoliko tjedana godišnjeg i ne mogu, teško mi je, kad buljim u ekran mučnine su gore, bili mi je nekoliko dana bez povraćanja i jučer kad sam počela raditi opet rigoleto. Tako da radim par dana da neke stvari riješim pa opet godišnji...
Mame trojčeka 😍 mogu vam zamisliti košmar u glavi, pomiješan strah, sreća... Što se tiče opreme, ne znam koliko ste voljne za njuškalo i rabljeno (ja osobno patim na ekologiju i bez problema uzimam rabljeno) ali znam da te stvari za blizance i trojčeke se daju naći povoljno i u super stanju na njuškalu. Frendica s blizancima se na njuškalu sa svim opremila, vrhunska oprema a nisu dali cijelo bogatstvo...
Lightblue
Obzirom da sam bila na Vuk vrhovcu na IVF, dr koja me vodila dogovorila mi je kod njihove ginekologice a posto su s Merkura presli u Vinogradsku, idem tamo al kod nje. Super sam zadovoljna s njom, strpljiva, stucna, optimisticna, sve objasnjava dok gleda, uvijek i muza pozove unutra pa i njemu objasni.
Ja sam odmah otisla, imam vrlo tezak i odgovoran posao, dezurstva po 24h, sto obzirom na trojke bas i nije pametno, tako da sam na GO, pa cu isto tako na komplikacije.
Jao, cifre mi ne spominji 🙈 muz nagledava novi auto otkako smo saznali.
Kad ti je iduca kontrola? Jeste rekli kome?
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Sortiraj odgovore
Najstariji