Ajme jos jedni trojceki i to spontano, cestitam, stavi isto slikicu kada budes imala🥰🥰.
Do kad ste mislile uzimati folnu? Ja jos imam par tableta, tocnije do 11.tj pa ne znam dal trebam nastavit ili je to to.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Mislila sam urediti post pa ne vidim kako, da se ne ponavljam, pijem folacin pa ako treba jos nastaviti, kupila bi onda roidakal pa zato pitam, ginicka mi nije nista komentirala, a ja sam zaboravila pitati. I vidim da pise da u njemu ima magnezija, onda ne trebam odvojeno piti mg?
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Ja sam isto zaboravila pitati do kad da uzimam aktivnu folnu od 800. Meni je nalaz krvi ok pa ne pijem prenatale, a ne znam jel to tako ok. Jer sam na staničnoj prehrani koja u sebi ima vitamine i minerale kao i što imaju prenatali.
Uzimam posebno dha i mg
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lightblue dobrodosla! Vau jos jedne trojke na temi! Predivno! Vidim da su kod tebe spontane… kako su "rasporedeni"? Jel svaki za sebe ili?
Kiki ❤️ eto te k nama 🤗
Andjelina cestitke na curki i dobrom pregledu!
Jel su ti vadili to HBsAg? Ako jesu to bi nalaz trebao biti negativan… nadam se da su samo nesto pogrijesili. 🤞
Jedan na vrhu i ispod -jedan lijevo a drugi desno i svaki je za sebe.
Čestitam od ❤️❤️❤️.
Mislim da je ovo najsretniji raspored obzirom da su trojke a to je da je svaki za sebe.
Vjerujem da je neopisivi šok ali sigurna sam da će to proći s vremenom. Polako i smireno (govorim ja kojoj je trebalo barem tri tjedna da se smiri nakon što sam vidjela svoje dupliće). Nema toga što mi žene ne možemo!
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Pozdrav novim curama ❤️❤️ i cure čestitam na dobrim pregledima 🥰
Lightblue vauu još jedni trojčeki ❤️❤️ puno sreće želim i da sve bude u najboljem redu ❤️
Pahuljka i ja sam ga intravenozno dobila kad me je prvi put jako bolio, i pomogao mi je ali moja dr mi nije dala njega nego Omeprazol (koji mi ništa nije pomogao), jer je kao na onoj stranici Embryotox Pantoprazol siv ,a ovaj je zelen. 🤷♀️
Ja sam 6kila dosad izgubila, ne povraćam, gladna sam ko vuk ali znam da ako bilo sta pojedem osim par namirnica da će mi bit loše. A ona ne reagira na to, kaže da je to sve normalno u t. Al tjesim se da je moja mrvica zdravo bez obzira na ovo moje stanje. Ne može sve bit idealno.😒🤷♀️
I cure hvala na savjetima 😘
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Hejj curke, evo da se i ja prikljucim posto svaki dan sam tu i citam vase komentare odlucila sam da se javim.. za pocetak cu reci da sam trudna 12+6tt i navodno ocekujemo deckica💙ali nismo jos 100% sigurni do sljedeceg pregleda, jucer sam radila kombinirani probir sindroma down iii rizik je manji od granicnog jos mi ostaje samo krvnu grupu i onda sam valjda mirna do sljedeceg pregleda🙈 termin nam je 26.07.23 i vjerovatno cu ici u Petrovu pa ako ima koja curka da je blizu termina mozda se upoznamo i u bolnici🤗 eto to je ukratko to za sada mislim imam ja puno pitanja ali da vas odmah ne “bombardiram” to cu polako u hodu 🤣🤣
👩🏼23 👨🏻26
Spontani 06.21💔
02.08.2023 💙
Pozdrav cure,
nisam se javila vec sigurno mjesec i nesto, ali evo mali update od mene
termin 27.6., iduci pregled je 31.1.
druga trudnoca, saznali smo da je decko, imam kcer koja je sad 2 godine tako da taman :)
sto se tice vitamina i sl. zasad pijem prental od terranove i dodatno zeljezo sideral zbog anemije
simpomi i sve ostalo se smirilo tako da cesto i zaboravim da sam trudna, niti se ista pripremam za bebicu grozno znam,ali kad je drugo dijete i sve imam ili ono sto nemam imam frendicu koja ima deckica pa cu dobiti od nje
jedino sto sam krenula sada je istrazivanje za newborn fotkanje jer smo to radili i sa kcerkom pa bi voljela i sad pa sam malo sokirana koliko su cijene porasle
udebljala sam se poprilicno, iako neznam od cega hahaha, nekih 4-5 kg od pocetka trudnoce,a to pripisujem manjkom kretanja tako da mi je misija malo pojacati setnje i slicno...
Ja sam u prosloj trudnoci pogrijesila jer sam prestala piti elevit nakon 12.tj i do kraja trudnoce mi je feritin bio ispod 10, pri porodu sam izgubila krvi pa sam se rusila nekoliko puta dok mi nisu izvadili krv i tad sam dobila transfuziju. Zao mi je sto nisam bila prvu noc s malom, ali to je jednostavno bilo nemoguce, nisam bila u stanju… sada cu piti definitivno do kraja trudnoce te vitamine.
Joj sva 3 trojceka sama za sebe, predivno, znam da vam je tesko i blizancima i trojcekima tj mamama, ali mislim da ce oni uvijek imati jedni druge i biti si tu kroz cijeli zivot. A mogu zamislit samo srece i veselja kad mala djecica budu trckarala po stanu😁.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
I evo kad sam vec kod upala stigao nalaz urina leukociti - 30-50, stanice plocastog epitela - dosta, bakterije - nesto... Moj ginekolog tek sutra popodne radi, jel imao tko nesto slicno? Simptomi su mi peckanje
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;31/st/20230611/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/2d61/preg.png
Butterflyjesi krenula s plusom trudnocu ili? Ja sam od 7-11 tjedna izgubila 2 kg a isto nisam povracala, a sad kolko vidim po vagi vracam se "na nulu" iako mi jos nisu skroz stale mucnine.
.
Nove cure dobrodosle 🤗 bas nas ima puno sad 😊
Jesam da. Napomenula sam to ginekologu kad sam bila 4 kile, on je rekao da je to sve oke. Sad sam na 6 🤷♀️
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Sortiraj odgovore
Najstariji