Butterfly super za dobar nalaz!! 🤗 a za spol sad moras cekati do 14 tjedna? Znaci vama ne salju na mail isto nalaze? Ili posalju ali bez spola?
E tako je i meni u zelucu. Ja neznam sta bi jela vise, ko da se kamenja najedem, zgaravica me ubija i podrigivanje, kiselina mi se dize u jednjak… bas iritantno. Meni maaalooo pomazu bademi. Od lijekova nisam nista probala. A neznam jel moze i neki caj… znam da i dumbir moze pomoci al ja ga nevolim.
Kod njih su tamo rezultati. Pa zato i neću saznati spol do sljedećeg tjedna.
A ne znam, evo sam upravo iz šetnje došla, osjećam kao da kamen umjesto želuca imam, konstantno mi ta kiselina u ustima, osjećaj kao da hrana slobodno putuje svugdje. Mislim sve bi ja to i nekako, samo da nemam te boli tj pritiska u sredini i tog osjećaja kao da ne mogu udahnuti. Kad hodam imam osjećaj da se sve miče kako hodam.
Ja inače nemam problema sa želucem, i ne znam šta je normalan simptom kiseline, gastritisa il čega već. Meni se on aktivira očito u trudnoćama, al ova je posebno teška psihički za iznijeti baš radi tog pritiska u sredini i bola.
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Puno dobrih pregleda je bilo vidim 🤗
Ja idem sutra na Panoramu i vjerujem da ce mi i nuhalni mjeriti pa me zanima što da očekujem, koje su normalne vrijednosti u ovom tjednu za nuhalni. Čitam po netu da sve što je manje od 2 je dobro ili?
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Pahuljka šaljemo 🖐drugaru🥰
Cure bravo za dobre preglede i prenatalne.
SAYuRI drugarice po Qualified drzim palčeve da sutra dodju dobri rezultati. Meni slijedi jos čekanja.
Mia srecno na Panorami da budu rezultati brzo😊
Belinda bice to najljepši sastanak😊
Butterflayoo mene su pitali gdje zelim da mi pošalju rezultate, postom ili da preuzimam lično i pitali su me da li zelim određivanje pola sto sam potvrdila. Inace kod Qualified je praksa da rezultate telefonski saopštava geneticar a potom šalju i rezultate u pisanoj formi.
Kod mene slabost i mantanje na max vjerovatno zbog utrogestan koji pijem. Inace samo večernju i jutarnju dozu stavljam zbog dobro poznatog smedjarenja.
Al danas apetit malo bolji.
Pala je rio mare tunjevina. Moj ginekolog kaze da nema razloga da ne jedem samo da ne bude svakodnevno. Jednom sedmično ne moze naškoditi..
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Ja nemam nikakve tegobe niti simptome trudnoce 😂 uzivamo dok nitko ne zna.. Lako za najbliže, oni ce se veseliti, ali ne zelim radi svih ostalih da se procuje jer kad sam tek saznala da sam trudna, bas u to vrijeme sam naletila na dosta komentara pa ne mislite valjda jos jedno i bas ruzne komentare 🤦🏼♀️
Gledala sam majice za cure, na jednoj pise postat cu starija seka pa bi to mogli 🙉🥰
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Butterfly super za dobar nalaz!! 🤗 a za spol sad moras cekati do 14 tjedna? Znaci vama ne salju na mail isto nalaze? Ili posalju ali bez spola?
E tako je i meni u zelucu. Ja neznam sta bi jela vise, ko da se kamenja najedem, zgaravica me ubija i podrigivanje, kiselina mi se dize u jednjak… bas iritantno. Meni maaalooo pomazu bademi. Od lijekova nisam nista probala. A neznam jel moze i neki caj… znam da i dumbir moze pomoci al ja ga nevolim.
Kod njih su tamo rezultati. Pa zato i neću saznati spol do sljedećeg tjedna.
A ne znam, evo sam upravo iz šetnje došla, osjećam kao da kamen umjesto želuca imam, konstantno mi ta kiselina u ustima, osjećaj kao da hrana slobodno putuje svugdje. Mislim sve bi ja to i nekako, samo da nemam te boli tj pritiska u sredini i tog osjećaja kao da ne mogu udahnuti. Kad hodam imam osjećaj da se sve miče kako hodam.
Ja inače nemam problema sa želucem, i ne znam šta je normalan simptom kiseline, gastritisa il čega već. Meni se on aktivira očito u trudnoćama, al ova je posebno teška psihički za iznijeti baš radi tog pritiska u sredini i bola.
Imaš u ljekarnama Rennie tbl koje smiješ u trudnoći. One umanjuju kiselinu i mučnine. Meni ih gastroenterolog preporučio.
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Takica mučnine i mantanje su definitivno od Utrogestana... ja evo dobila upalu dolje i od večeras moram stavljati vaginalete tako da prelazimo na 3*2 oralno i ne veselim se. Pila sam tako period krvarenja i cca 1-2 h nakon popijene tbl mi se vrtilo i preznojavala sam se da nisam znala kuda bi sa sobom a još tada i radila 😂😏
Ali izdržat ću 7 dana pa povratak na vaginalno.
Ja sam imala sada prehladu, pa herpesi izašli oko nosa i evo pao imunitet i inače reagiram i dolje onda upalom. Baš sam mekušac 😂
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
I moj glas ide za Rennie, ja sam ga i prije trudnoce znala uzet dok me zgrabi zgaravica, jedino sta bi mi pomoglo 🔝
.
Super za odlicne preglede! 😊
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Mene je sastavila od sinoc temperatura 38, grlo, nos… ne znam kad me zadnji put ovako uvatilo… pijem lupocet za snizavanje temperature, ali nastojim se ne krkljat njim…danas sam samo jedan oko 12 uzela i evo sada opet temp 38…..caja, meda, limuna… nadam se da ce brzo proc i da nece imat nikakav stetan utjecaj na bebicu
28.09.'22 🤰🏽
termin 28.06.2023.
Puno dobrih pregleda je bilo vidim 🤗
Ja idem sutra na Panoramu i vjerujem da ce mi i nuhalni mjeriti pa me zanima što da očekujem, koje su normalne vrijednosti u ovom tjednu za nuhalni. Čitam po netu da sve što je manje od 2 je dobro ili?
Meni je rekla da je 1mm i da je do 3 mm normala
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Cure cestitam na dobrim nalazima i koje je stigao NIPT, sretno svima kojima stize ovaj tjedan. Precudno mi je da se spol ne javlja telefonski kao i sve ostalo. Al valjda je to tamo procedura. Ja se prvi put nisam snasla, mislila sam da cu dobiti nalaz na mail i prokomentirati s gin kad dodem na iduci pregled, a ona me zvala i odmah pitala jel zelim znati spol, bila sam jos na poslu pa se nisam snasla i saznala sama. Sad cu joj reci da mi posalje na mail pa cu otvoriti skupa s muzem😊.
A za trudnicku robu, nemam namjere nista kupovati, eventualno mozda lidl tajice (kad vec prave budu😅), veselim se haljinama na ljeto. I proslu trudnocu sam ih nosila skoro do kraja, pred porod bila u tajicama.
Imala sam par trudnickim majica i jedne hlace, zali boze novaca.
Mene bas danas nesto stisce/steze trbuh, ne mogu rec da imam bolove, ali bas jako nelagodno, sad samo lezim i odmaram, ne znam jesam se preforsirala danas i previse nosala malu, zubi je muce, inace ju ne nosim previse 🤷♀️.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji