Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bambi27zg
    17. Siječanj 2023. 10:28

Vesca

Bambi na bazi inozitola imaš nekoliko proizvoda pa ako ti se gynositol počeo gaditi možda da probaš sa Inovo ili Chirofolom. To su tablete pa je ipak malo lakše. Ja sam Gynositol pila jaako dugo po 2 vrećice i ne mogu reć da je išta napravio za mene, ali kad sam počela s Chirofolom (2 tablete dnevno) ostala sam trudna prirodno u roku 3 mjeseca. Mislim da meni Chirofol više odgovara. Mislim da je malo skuplji, ali vratit ću mu se nakon trudnoće. Sestra ima IR njoj je recimo Inovo pomogao….Javi kad budeš išla na OGTTVanillaDiva hvala na kontaktu. Na porodiljni ću odmah tih 45 dana prije. Možda mi je ostalo nešto sitno godišnjeg iz 2022. pa ću ti spojiti. Veselim se da dignem sidroAM13 dobro da si rekla da to nisu zapravo tajice…. Al bi se razočarala što sam bzvz išla u LidlMiracle a jesam se nasmijala, a kad bi obukla te bapske gaće tek bi onda uočio pogrešku….čudio bi se otkud njegovoj ženi tako loše rublje
    .
    Čini mi se da su tri trudnice javile da su pregledi dobro prošli, baš mi je drago zbog vas

Hvala! Proucila sam im sastav i ima nekih razlika od Gynositola, provjerit cu s dr.drzi li me na Gyn zbog inozitola ili neceg drugog i da promijenim 😉 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

SAYuRI
    17. Siječanj 2023. 10:30

Jutro curke ☕️☕️
    Vidim ima nas vise koje ove tjedan cekamo cekamo nalaz Nipt-a 😜 Ja ocekujem sutra najdalje prekosutra da me nazovu…🫣

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Hannica0 👧
    17. Siječanj 2023. 10:37

Nije double test. Mini anomaly, onaj uzv izmedu 11i13tj

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Butterfly00
    17. Siječanj 2023. 10:47

Pahuljka ma dobro nisam mislila doslovno grad nego više kontam radi tih trgovina, mi u našem gradu imamo i našu neku trgovinu(koja je prepreskupa) i tursku ogromnu radnju gdje nema šta nema, pa si tu nađemo svasta. Ja najviše čokolino uzimam i sad trenutno DonatMg 😆😆
    Elly94 ja isto tako kao i Pahuljka uzimam od Bioelectre MgDirect. Prije sam u DM uzimala one šumeće, ali sad mi ne pašu. 
    Hannica0 bravo na dobrom pregledu.🥳

Stigao mi je rezultat NIPT testa, low risk je za sve, a spol ćemo saznati sljedeći tjedan na kontroli ako uspijem nagovoriti doktora 😆 Prebacila sam pregled 25.1 radi tog putovanja pa da sam na miru 🥳🥳🥳 

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

Butterfly00
    17. Siječanj 2023. 10:52

SAYuRI

Jutro curke ☕️☕️
    Vidim ima nas vise koje ove tjedan cekamo cekamo nalaz Nipt-a 😜 Ja ocekujem sutra najdalje prekosutra da me nazovu…🫣

Držim fige da sve dobro bude ❤️
    Hej pošto ti dosta znaš ovako, mislila sam pitati znaš li postoji li nešto na biljnoj bazi što bih mogla uzeti za želudac? Užasno mi je kisel okus u ustima i taj pritisak što imam u sredini me zna toliko frustrirati, i bilo sto da pojedem ko kamen mi stoji .Dr samo govori normalno je to i ne da mi ništa. Pa reko ako ima nešto u Bosni, zamolila bih ja nekog da mi pošalje. 

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

tonkica1509
    17. Siječanj 2023. 11:31

Evo drage mame da se i ja javim nakon dugo vremena. Trenutno smo 12+2, obavili danas kombinirani probir, zasad sve super izgleda. Samo me lagano upozoravaju da je veća trudnoća (beba na svakom pregledu po mjerama 8 dana starija nego je), pa me zanima ima li itko iskustva s time? Smiješno mi je jer sam ja stvarno sitna, evo jedva došla do 52kg sad pa me muž sprda da će beba biti veća od mene 😅
    Ma, bitno da je sve ok. Mučnine se smirile skroz i prestala sam spavati 20 sati dnevno ❤️

• malacrna6
    17. Siječanj 2023. 12:25

tonkica1509

Evo drage mame da se i ja javim nakon dugo vremena. Trenutno smo 12+2, obavili danas kombinirani probir, zasad sve super izgleda. Samo me lagano upozoravaju da je veća trudnoća (beba na svakom pregledu po mjerama 8 dana starija nego je), pa me zanima ima li itko iskustva s time? Smiješno mi je jer sam ja stvarno sitna, evo jedva došla do 52kg sad pa me muž sprda da će beba biti veća od mene 😅
    Ma, bitno da je sve ok. Mučnine se smirile skroz i prestala sam spavati 20 sati dnevno ❤️

Tonkica, to ti se zna na kraju sve posložiti i bude okej. Tak su i meni govorili, a na kraju beba bila 3300. Iako oni to prate i ako vide da si sitnija, znaju nekada sugerirati ili raniji porod ili carski. Bar je tako bilo u slučaju kolegice.

Ja u petak idem na kombinirani u Petrovu, uspjela sam se napokon naručiti, čekala sam cca 3 tjedna da mi odgovore - ali s obzirom na sve to je relativno super. :-)

Inace sve okej. Sada sam 12+2 i načelno je sve okej, radim i svi me živciraju. hahahahaha

andjelina23
    17. Siječanj 2023. 12:30

Meni danas pregled 17+6 sam
    Nadam se da ce sve bit ok i da cemo saznat spol 🥰
    Jos nikome nismo rekli za trudnocu pa moze neki simpa nacin za objaviti? Kako ste vi rekle najbližima?

Planiramo cekati bar do 20og tjedna pa mozda i vise 🙉😅

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

MareiKate
    17. Siječanj 2023. 12:30

tonkica1509

Meni ti je prva curka bila od starta kao 11 dana veća, na kraju se rodila točno na termin skroz uobičajene veličine. Moj privatnik nije tome pridavao pažnju a u trudničkoj ambulanti su me ubili u pojam da je trudnoća veća i smarali me da sam prenijela ( a ja znam da nisam jer sam išla na folikulometriju i bila je dobro isplanirala trudnoća)... Ugl sve ti je to ok i ne mora ništa značiti...

Čestitke na dobrim pregledima jučer i danas, dosta vas je bilo 😊 također na low risk prenatalnim testovima 🎉

Barbi30
    17. Siječanj 2023. 12:45

andjelina23

Meni danas pregled 17+6 sam
    Nadam se da ce sve bit ok i da cemo saznat spol 🥰
    Jos nikome nismo rekli za trudnocu pa moze neki simpa nacin za objaviti? Kako ste vi rekle najbližima?

Planiramo cekati bar do 20og tjedna pa mozda i vise 🙉😅

Mi smo za Božić jer sam čekala da prođu rizični tjedni uz sve događaje kod mene.
    Kupila sam šalice za bake,djedove, tetke na kojima piše POSTAT ĆEŠ BAKA, DJED,TETKA a stričevima i ujacima krigle za pivo s natpisima 😂💪
    Toliko o tome da moj svekar svaki dan pije samo iz te šalice kavu, vodu, pivu ili bilo koje piće otkad je saznao za unuka na putu 😂🤗💙
    Frendica je stavila za Božić u kuglu uzv sliku pa poklonila obitelji a prošlu trudnoću spekla muffine i u sredinu muffina stavljala po žlicu smjese obojane s jestivom bojom u plavo (pa kad zagrizeš suprise 😂). Meni sve to fora što god napraviš. Javi nam kako je prošlo 😁

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.