Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • deedee1405
    04. Siječanj 2023. 15:22

SAYuRI

Afroditauh ako postoje kolica koje se mogu spojiti i odvojiti to je extra, a dobro naci cete vec nesto, neka su dosta siroka a neka idu jedno dijete ispred drugog pa i nisu toliko siroka…Bugaboo ima solidna kolica za dvojke, jedno pored drugog su, jesu malo uze kosare ali sama kolica uopste nisu siroka, i fino se sklope u gepek. 😉
    cordisoo dobrodosla 💐
    Ja ne mogu da guram dvoje kolica a isto imam curku koja ce imati 19 mjeseci kad se rodi trece pa smo za nju mislili nabaviti onaj Siblings board, dasku sto se zakaci nazad na kolica pa moze na nju da stane kad se umori, a ima i tata da malo nosi pa pregurat cemo😂
    deedee1405 jesi li mozda prehladjena ovih dana ili bolesna. Leukociti padnu kad je virus u pitanju takodje. Evo ja sam pokupila virus a leukociti su mi 4,85… to je od virusa..

Moguće da je onda to, ovaj tjedan su me sinusi uhvatili! Joj hvala ti na ovoj info, sad sam optimističnija 🤞🏼
    Imam i žgaravica stalno, dobro mi je jedino dok jedem, čim prestanem jest odmah me peče… znam da i simptomi nisu garancija za ništa ali nekako imam neki osjećaj da je sve ok, pa me pomrdala krvna slika i vrijednost leukocita, ali sad sam opet optimistična… svakako se javim ovdje nakon pregleda! 

SAYuRI
    04. Siječanj 2023. 15:36

deedee1405

SAYuRI

Afroditauh ako postoje kolica koje se mogu spojiti i odvojiti to je extra, a dobro naci cete vec nesto, neka su dosta siroka a neka idu jedno dijete ispred drugog pa i nisu toliko siroka…Bugaboo ima solidna kolica za dvojke, jedno pored drugog su, jesu malo uze kosare ali sama kolica uopste nisu siroka, i fino se sklope u gepek. 😉
    cordisoo dobrodosla 💐
    Ja ne mogu da guram dvoje kolica a isto imam curku koja ce imati 19 mjeseci kad se rodi trece pa smo za nju mislili nabaviti onaj Siblings board, dasku sto se zakaci nazad na kolica pa moze na nju da stane kad se umori, a ima i tata da malo nosi pa pregurat cemo😂
    deedee1405 jesi li mozda prehladjena ovih dana ili bolesna. Leukociti padnu kad je virus u pitanju takodje. Evo ja sam pokupila virus a leukociti su mi 4,85… to je od virusa..

Moguće da je onda to, ovaj tjedan su me sinusi uhvatili! Joj hvala ti na ovoj info, sad sam optimističnija 🤞🏼
    Imam i žgaravica stalno, dobro mi je jedino dok jedem, čim prestanem jest odmah me peče… znam da i simptomi nisu garancija za ništa ali nekako imam neki osjećaj da je sve ok, pa me pomrdala krvna slika i vrijednost leukocita, ali sad sam opet optimistična… svakako se javim ovdje nakon pregleda!

Ma to ti je to ne misli, i nije to nesto specijalno nisko.. samo opusteno 😘

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

jen_dva
    04. Siječanj 2023. 16:13

Cestitke svima na dobrim nalazima i prvim danima bez povracanja!! ❤️

Ja nisam jos pocela ozbiljno odabirat kolica, al sad citam da se cekaju mjesecima? Sayuri ako si vec narucivala, mozes reci kolika ti je procjena dostave?

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

Jelušićkaa
    04. Siječanj 2023. 16:17

Pozdrav žene vidim vi kolica birate ja sad daleeeeeko od toga ali se veselim da će doći vrijeme. Moj UZV sa 5+1 šta kažete? https://ibb.co/s6m89Qt

• Nikky0407
    04. Siječanj 2023. 16:27

Evo upravo mi je ginekologica dala Klavocin, to mi se uopce ne svida i ne znam dal piti ili ne.... pomocccc

SAYuRI
    04. Siječanj 2023. 16:27

Nikky0407

Evo upravo mi je ginekologica dala Klavocin, to mi se uopce ne svida i ne znam dal piti ili ne…. pomocccc

Zasto ? Koji si tjedan? 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

SAYuRI
    04. Siječanj 2023. 16:28

Jelušićkaa

Pozdrav žene vidim vi kolica birate ja sad daleeeeeko od toga ali se veselim da će doći vrijeme. Moj UZV sa 5+1 šta kažete?https://ibb.co/s6m89Qt

Bas kako treba za 5+1 🥰🥰

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• Nikky0407
    04. Siječanj 2023. 16:56

7tt, a evo prepisala mi Klavocin al malo me strah ga piti... sad sam poslala upit privatnom koji ce mi vodit trudnocu pa cu vidjeti dali smijem ili ne.... klavocin mi je malo too much za 7tt...

Vanilla Diva
    04. Siječanj 2023. 17:49

Cure danas ste se baš raspisale... cestitam svima na uspješnim pregledima i dobrodosle sve nove buduće mame! 
    Meni danas toliko slabo, malaksavo se osjećam i neki pritisak u plućima, umor uzasan. Imala sam mucnine svaki dan od kad sam saznala sm trudna, a danas skoro nista. Jel to normalno. Ta neka slabost i da mi je jedan dan bez mucnina? Danas sam 6+5

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Mimica91
    04. Siječanj 2023. 17:56

Nikky, javi molim te što ti je rekao ginekolog. Ja sam 6+0 i isto sam na klavocinu. A nemam vaš puno izbora, morala sam ga početi piti iako naravno isto nisam oduševljena. Moja ginekologica kaže da penicilin može neograničeno u trudnoći?! 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.