Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    11. Prosinac 2022. 07:53

Jutro curke❤️.
    Ajme Sayuri 500 kn🤦🏻‍♂️, meni se to čini previše.
    Ja sam kupila Novalac prenatal jeli on čemu?
    Čestitke svim novim curkama i dobrodošle❤️❤️

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

SAYuRI
    11. Prosinac 2022. 08:18

ružica

Jutro curke❤️.
    Ajme Sayuri 500 kn🤦🏻‍♂️, meni se to čini previše.
    Ja sam kupila Novalac prenatal jeli on čemu?
    Čestitke svim novim curkama i dobrodošle❤️❤️

Ma dobar je naravno, samo kazem koji je najbolji a ima sve. Mada kasnije kad se stisne stolica pa kupi probiotik pa trebadne Omega pa dok se sve posebno kupi, na isto ga dodje 🫣

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• deedee1405
    11. Prosinac 2022. 08:18

Ja uzimam Almageine Prenatal omega 3+ 

Mia2023
    11. Prosinac 2022. 08:19

Sayuri hvala za info za mg, nisam znala da moze i do 1000! Kad su grcici u pitanju, stvarno super dodje taj u prahu.
    Ružica ja sam uzela Novalac jer ima folnu u aktivnom obliku. Nisam previse istrazivala ostale. Trenutno ima akcija u ljekarnama u kojima se moze koristiti Adiva pogodnosti da se Novalac dobije gratis ukoliko imas dovoljno bodova na kartici pa sam i to naravno iskoristila 😂

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

SAYuRI
    11. Prosinac 2022. 08:40

Mia2023

Sayuri hvala za info za mg, nisam znala da moze i do 1000! Kad su grcici u pitanju, stvarno super dodje taj u prahu.
    Ružica ja sam uzela Novalac jer ima folnu u aktivnom obliku. Nisam previse istrazivala ostale. Trenutno ima akcija u ljekarnama u kojima se moze koristiti Adiva pogodnosti da se Novalac dobije gratis ukoliko imas dovoljno bodova na kartici pa sam i to naravno iskoristila 😂

Hej moze, ali je Donat recimo isto dobar, on ima solidnu kolicinu magnezija a dobro dodje i kod mucnine i zatvora, a bogme i kod dehidracije…
    Ja prijavljujem jutros novi sindrom, SISE! Sise su buknule jutros 😵 Pa barem dva broja vece a bradavice puhnes boli…. 😵‍💫

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Pahuljka
    11. Prosinac 2022. 10:25

Jutro i curkama i bebicama 🙋🏼‍♀️ Nadam se da vas slusaju i da se osjecate dobro, i da mucnine bar malo popustaju. Kod nas snijeg preko noci napado i pada jos uvijek, prava nedjeljna idila 🥶❄️☃️ 
    Moram prijavit da je moje smedjarenje stalo jos prije 2 dana, ukupno je bilo neka 4 i po dana, dobila sam na kraju progesteron ali bas kad sam ga podigla smanjilo se i Bogu hvala sada prestalo. Je li se vama desava da kihnete i prebrojite sve zvijezde ? Meni se do sad 2x desilo da kihnem, umrem i ozivim 🙅‍♀️ Sad bukv imam strah od kihanja 😂 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Lemon
    11. Prosinac 2022. 10:28

Pozdrav svima, za sada samo čitam, nisam aktivna jer se kod mene nikad ne zna, 5.trudnoca, za dva tjedna imamo 12 tt i idem na mini anomaly. Ako tamo vidi neku veliku grešku neću ni raditi Panoramu nego idem vaditi plodnu vodu. Nadam se najboljem i da će biti sve ok. 
    Netko je pisao za betu u razl.lab. Može odstupati i ne duplati se pravilno. Ja sam ih izvadila negdje 5 i sve su bile dobre osim te iz drugog lab.
    Prvi put da imam mučnine, već od 5 tt i sad su malo popustile. Nisam povracala, ali nisam mogla ni jesti. Samo bi mi pasalo kiselo, a sad opet slatko. Probadanja i dalje pogotovo nakon 8h na poslu, sise bole, često pisanje, i počinjem gubiti struk. Imam ispod 50 kg i brzo se zaokružim u trudnoći. Pijem posebno folnu i dha i magnezij. Ne pijem prenatale za sad 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

SAYuRI
    11. Prosinac 2022. 13:41

Lemon

Pozdrav svima, za sada samo čitam, nisam aktivna jer se kod mene nikad ne zna, 5.trudnoca, za dva tjedna imamo 12 tt i idem na mini anomaly. Ako tamo vidi neku veliku grešku neću ni raditi Panoramu nego idem vaditi plodnu vodu. Nadam se najboljem i da će biti sve ok.
    Netko je pisao za betu u razl.lab. Može odstupati i ne duplati se pravilno. Ja sam ih izvadila negdje 5 i sve su bile dobre osim te iz drugog lab.
    Prvi put da imam mučnine, već od 5 tt i sad su malo popustile. Nisam povracala, ali nisam mogla ni jesti. Samo bi mi pasalo kiselo, a sad opet slatko. Probadanja i dalje pogotovo nakon 8h na poslu, sise bole, često pisanje, i počinjem gubiti struk. Imam ispod 50 kg i brzo se zaokružim u trudnoći. Pijem posebno folnu i dha i magnezij. Ne pijem prenatale za sad

Upratila sam tvoju situaciju na drugoj temi i bas mi je zao ali eto nadam se da ce ovaj put sve ispasti kako treba. Jasan mi je i strah i briga. Htjela sam samo pitati zasto amniocenteza, ona se radi kasnije, zasto ne punkciju korionskih resica, onda se moze odmah raditi od 12 tjedna ako nesto me bude kako treba. 🤔 isti je rizik samo omogucava da se ranije odradi, cisto me interesuje s obzirom da neces NIPT da radis zasto cekati plodnu vodu jos nekoliko tjedana…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

rosie0111
    11. Prosinac 2022. 14:15

Lemon

Pozdrav, nadam se da će miny anomaly proći dobro i cijela trudnoća i da se družimo 🤗

Lemon
    11. Prosinac 2022. 16:44

SAYuRI

Lemon

Upratila sam tvoju situaciju na drugoj temi i bas mi je zao ali eto nadam se da ce ovaj put sve ispasti kako treba. Jasan mi je i strah i briga. Htjela sam samo pitati zasto amniocenteza, ona se radi kasnije, zasto ne punkciju korionskih resica, onda se moze odmah raditi od 12 tjedna ako nesto me bude kako treba. 🤔 isti je rizik samo omogucava da se ranije odradi, cisto me interesuje s obzirom da neces NIPT da radis zasto cekati plodnu vodu jos nekoliko tjedana…

Kod amnio je manji rizik da se nešto desi sa bebom. A NIPT ni jedan ne pokazuje sve kromosomske greške nažalost. Prošlu trudnoću nalaz je bio uredan, a beba je imala stanje nespojivo sa životom i išla sam u 21 tt na inducirani porod. Ja znam da postoji šansa da nešto nije dobro i zato se oslanjam na što točnije stvari 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.